19

ПРОГРАМИСТ

преди 10 месеца

Ся министъра на туризма каза че имало 1млн. повече резервации от мин година! че кво ревете тогава хахаха тая жена сигурно казва истината хаха

18

Анонимен

преди 10 месеца

Кефи ме как като започне летния сезон как ни заливат с реклами против разтройство, голяма реклама на родното черноморие, пийте Посеран братя - безплатно прочистване на отделителната система, гарантиран успех, няма замърсяване но и няма оттърване от полезна флора и фауна по черномориет. Ако някой се съмнява, че не е мръсно нека да изгледа сериала Монстърс Инсайд Ми, успех!

17

Така

преди 10 месеца

Лъжат, ей току що на плажа изнесе още една херсонска крава, шута при това.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Собствениците на кръчмите по черноморието не са случайни хора. Затова тази статия в момента е за заблуда на българите,, да си мислят, че държавата се грижи за тях. Хахаааааааа, нищо подобно. Мутренските времена не са свършили.!

15

Анонимен

преди 10 месеца

Корупцията е в разгара си в момента. Няма да затворят нито една кръчма, но пък ше приберат много кинти във вид на подкупи. Келепир.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Аа лице под 18 не трябва да работи в заведение ,магазин който предлага алкохол!! Иначе се обезмисля забраната!

13

Велко

преди 10 месеца

Браво,Нора,това е жалката и точна истина за морето,държавата и тези загърбили,работа,туристи,грижи и заплащане!Проверете водата,рибите,мидите и спящите раци!То хора няма за карти , вие инспектирате работещи те!Мъртвило е по родното ни Черноморие,което вече има облик и пародия на курорт!Нито храната е храна,нито почивката,почивка,нито нещо ще се промени в държавата и туризма,сега,утре и вдругиден!Свикналия да краде,не може да даде!

12

Нора

преди 10 месеца

Проверете водата,рибите,мидите и спящите раци!То хора няма за карти , вие инспектирате работещи те!Мъртвило е по родното ни Черноморие,което вече има облик и пародия на курорт!Нито храната е храна,нито почивката,почивка,нито нещо ще се промени в държавата и туризма,сега,утре и вдругиден!Свикналия да краде,не може да даде!

11

Тончо

преди 10 месеца

На точно това заведение, миналата година едно кафе струваше 20 кинта. Представям си тази година колко е.

10

От поне 20 години е

преди 10 месеца

тази практика по черноморието да се работи в сивия сектор. Без трудов договор, пари на ръка, плащаш си наема за вечер (без договор за наем естествено) и други такива. Безкрайни строежи на почивни комплекси, които сега вероятно пустеят - не знам, от 20 години не съм стъпвал по черноморието, някой да каже - строежите дали са намалели, колко пара дават в кухнята на ресторант, а за сервитьори, хигиенисти и прочие? С две думи, само ниско квалифициран труд се търсеше едно време, а парите бяха малко.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Тея пък... Разработили се там, дето има кинти и моренце. През останалото време на годината спят и не им пука за условията на работа в производството.

8

бизнисмен,леко прост

преди 10 месеца

*** кви проверки бе, алоуу. Съсипаате ми бизнесо! После кво, и касови бележки ли да пускам? Аз чекам да ми падне ДДС-то, безплатна реклама и помощи, они ме гърбят. Ше звънна на Али Бег и ше ви сцепи. Айде че бързам да наритам непалеца да извади прясно замразена хамсийка от миналата есен, хора имам да храня.

7

въпрос?

преди 10 месеца

А, след тази данни посочени в статията КАКВО ЩЕ ОТГОВОРИ МАЗНИЯ РИЧАРД???

6

Анонимен

преди 10 месеца

В момента почивам със семейството си на черноморието ни.Вчера случайно чух разговор,как работодател дължал 600 лв на една дама работела на морето! Каза че на 1 ви е трябвало да си ги получи.Но. Не е! Явно още има много чорбаджии,които Инспекцията по труда Не ги Плаши изобщо!-:((

5

Анонимен

преди 10 месеца

а отга в бг може детски труд и то на половин минимална или нищо?

4

Анонимен

преди 10 месеца

Не е нужно да пишат по медиите. Една камера на ревера на служителв и през цялото време гледаме къде как и кого проверяват. Станали на 60 години не могат да ходят по жегите, познава ги цяло черноморие ама "работят"

3

истина е

преди 10 месеца

Рушветите в територията са най-големият проблем !!Срещу пари се купува всичко !!

2

Тодор

преди 10 месеца

Тия същите ли са, дето реват, че са празни и че имало кофти кампания срещу тях, пък пълнели бюджета до откат всяка година?

1

Анонимен

преди 10 месеца

Не съм видял една инспекция по труда в Бургас в хотел, в заведение, в бар, в плажен бар, в дискотека, в офис на фирма, в магазин от две години. Ако имаше такива нямаше да летят мухи във витрините на СБА и другите кварталки, а на рафтовете да лежат апарати против мухи за 8 лева