18

Анонимен

преди 10 месеца

Гръцките кви крафт бутикови бири имат, ама струуат паре мамини, от едни мини цехчета ги вадят. Алфата, митос и фикса ряпа да ядат.

17

ЯМБОЛИЯ

преди 10 месеца

Разумните българи ходят в Турция и Гърция на море.

16

Анонимен

преди 10 месеца

От кога и къде е тази снимка- спокойствие, свободна зона, чисто море, пясъчен плаж ?

15

Анонимен

преди 10 месеца

Петровските жеги около 29.06 и 12.07 са открай време. Тази година няма да е по- различно, дори ще е по- поносимо.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Търсят обръщачи за изгорелите.

13

до Токмаков

преди 10 месеца

За полуостров Света гора и Великата лавра все нещо трябва да си чувал .... мен лично винаги ме е било яд че този терен със Солун е Гръцки ,а много българи са живяли там ама на ! Там си е ривиера , а сиртакитата имат хиляда километра камъняци ама някои са облагородени същото е и за островите облагородени са ! Жегите им са отвратителни, но във водата се вижда дъното кристал е А нашето море е отврат ние можем да имаме само оня гадния туризъм със пияните младежи дошли конкретно за мадами и ..

12

Токмаков

преди 10 месеца

До АнонименГорещниците са трите последни дни на юли. Времето е по хладно от нормалното за юли. Лято е. Пий си бирата и не се кахъри. А Гърция си е мизерия. Задух плажове с камънаци и липса на прохлада .Едно дръвче няма. Пустиняк. Не знам кво им харесват. Най мизерната страна в ЕС.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Ми нашето си е по- убаво. Бех на гръцкото море, каманаци в морето, голи чукари, море като езеро, нема повей, нема вълна, жега, мръсотиите на целия Кавал право в морето, пълно с българи, румънци, сърби и всеки псува на роден език. Па но и тука е така, само, че морето е баш море.

10

Пълни гуши

преди 10 месеца

Всеки ден се бълват статии колко е страшно на гръцкото Черноморие , българските мутри са поели платена кампания заедно медиите да върнат почиващите на нашето море, но с тези цени и услуги и с всичкия бетон, трябва да напишат статия как Егейско море е радиоактивно и ще ни вкарат в международен конфликт само и само да си карат бентлита и да шмъркат белия си прах

9

Анонимен

преди 10 месеца

В момента е по-подходящо да се отиде на море в Полша и Латвия, отколкото в Гърция. температурите там сега са много по-приятни. :)

8

Дучеф

преди 10 месеца

Да ги отмъкне жегата на нашето море няма хора и си е супер:)

7

Ми...нормално!

преди 10 месеца

Лято е!

6

Анонимен

преди 10 месеца

През тази седмица са т.н. Горещници. Хиляди години е било горещо. Петровден е.

5

Хахах

преди 10 месеца

Топло било, а хората се редят на ГКПП с Гърция, а не на пътя към Бургас, що така ве

4

Анонимен

преди 10 месеца

И в някои части на България ще е толкова, даже и по-топло от тези обявени температури. Като цяло обаче България има много по-добър климат от Гърция, има повече зеленина. На Пелопонес има кактуси свободнорастящи навън, не в саксии и е някакво сухо и каменисто. Централна и цеверна Гърция са по-зелени. В Аспровалта град на морето го дават и там 40 градуса, това не е време за море. Нашето море въпреки кусурите си има и един голям плюс пред Гърция и това е климата, няма такава мараня по нешето

3

до 3

преди 10 месеца

Тоя не може правилно името на Хайнекен да напише, седнал да плямпа колко зле била една от най-добрите бири на света- Митос.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Единственото по-хубаво в България от Гърция на море е бирата - те си държат на техните марки гадна гръцка бира а алтернативата в най-добрия случай е амстел или голям хайникен.

1

Анонимен

преди 10 месеца

лажат ни!новиат световен рет иска дани направи роби на богатити.кови беши лажа сега лажат за температурити.сас 5жи искат да ни контролирват да има контрол нат масиси а масата е свещштенна за балагаринат и никои нияма право да мусе барка докато тои иаде!!!!!!!!!!!!!111111111111