111

Гошо

преди 9 месеца

Имаше стар брадясал виц: и краставицата расла, расла и стигнала Дунав, продължила да расте и преминала реката... до кога ще расте? - ако не намалиш от тиквата ще стигне до дупето ти.....

110

Върнахме се 70 г.

преди 9 месеца

назад. ДА СТЕ ЧУВАЛИ ЗА ИЛИЯ ВЪЛКОВ, Yul Brown, Юл Браун ? Българският Леонардо, откривателят на браун газ, укротеният оксиводород който не се самовзривява и в браун горелка развива 6000 градуса и топи волфрам. През 1984 г Илия Вълков продава на Китай браунов генератор за бързо неутрализиране на радиоактивни отпадъци, вместо съхраняване в контейнери с риск за радиация. Илия минава 1600 км с 4 литра вода оксиводород браун газ и браун горелка. Черно Море за браун газ и метали, без атомни централи ???

109

Анонимен

преди 9 месеца

До 122 Кой си ти бе просяк,че ще даваш определения в чужда страна,та чак ще решаваш да гониш някой.Какво си мислите,бе кирливи,че тук ви е Украйна ли

108

Анонимен

преди 9 месеца

Кой ще гоните от собствената си страна бе ***.Май трябва да ви се направят главите меки,за да разберете къде се намирате.

107

Давай Za

преди 9 месеца

А не може ли да изгоним всичко русофоби от България, първо сте по- малко и живота тук не ви харесва, тък и в крайна сметка господарите ви са на запад и ще ви приемат с отверени обятия( може и ***), че там станаха мнозинство различните

106

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна не е член на НАТО и ЕС и никой не и е длъжен.

105

figil

преди 9 месеца

До 113, тук не става въпрос за русофили и американофили, а за българските интерси. Мнозинството от българите искат двуполюсна политика, а това няма нищо общо с русофилството. Искаме политика подобна на Орбан или Ердоган, които успяват да лавират между голямите китове доста успешно. Една група от хора се появиха и почнаха да наричат всеки различен от тях русофил( путинист, кремалист) , много елементарна игра на търсене на врагове в собственият ви народ( нарича се фашизъм) .

104

figil

преди 9 месеца

Поздравления за Bulgarian air, поканили са страхотни гости с много обективна визия. Гледах националните канали сутринта и нищо не ме грабна, явно трябва да се преориентирам :)

103

Анонимен

преди 9 месеца

До 113 Не се обяснявай бе просяк.Като не ти харесва в България изчезвай или да ти покажем пътя към Украйна.

102

Анонимен

преди 9 месеца

Племето украинци да си ходи в Украйна ,а не да се обяснява в чужди държави.В България всеки българин може да си бъде,какъвто си иска и това дали се харесва на украинските нагляри Аси е техен приблем

101

Анонимен

преди 9 месеца

Ами като е старо и руско що пък на ония им трябва.Айде там на запад има модерно да търчат там.

100

Анонимен

преди 9 месеца

До 107 Ами да се връщат и да воюват бе ,нали бяха много смели през 2014г.И не ми давай определения в моята държава заради едно просяци .Като не им харесва в България престоя не е задължителен.

99

Ей Тъпанари

преди 9 месеца

Кой трябва да ви обясни, че не си "даваме" оръжието, ами го продаваме? За какво са ви тия ръжди? Хората вече се стрелят с роботи, ние още пазим съветски оръжия от 70-те години. Тва е все едно да се бием с пръчки, срещу пистолети. Да го пращаме там на фронта, да го използват и да се приключва вече с тая сага.... АМАН. САЩ има армия от кучета роботи, дето тичат всякакъв терен и те стрелят в движение централно в челото от 2 километра.

98

Анонимен

преди 9 месеца

В близките месеци народа ще изрита и украинците нагли дето ги храни и лаят,както и всички продажници дето се интересуват от чужди страни,а не от България.Кой,какво щял да каже и ала бала.Важното е ,какво казва българина,а той не е съгласен да го набутват в чужди конфликти .

97

Анонимен

преди 9 месеца

Някой с 1000 ромски гласа не е легитимен!!!,....взимайте в запас и раздавайте калашниците!!!

96

Влади-Мир

преди 9 месеца

Единствения, който може да говори от името на България е Румен Радев!!! Президент избран МАЖОРИТАРНО ОТ НАРОДА!!!

95

Гответе Се

преди 9 месеца

В близкия месец-два ще забраняват "партия" ОПГ Изхождане.

94

Анонимен

преди 9 месеца

Откъде накъде ние трябва да даваме нещо на Укрия въпреки, че забраниха изучаването на български там тая упка?

93

Време е

преди 9 месеца

До Влади-Мир - аз не съм ходил в казарма, но няма проблеми. Нали ти си ходил. Ще те мобилизираме първа вълна. Като по-опитен. Време е за Възражданските войници да ходят на фронта.

92

Анонимен

преди 9 месеца

До ХХХ Абсолютно нашите продажници ще обявят война ще ни вкарат в еврото без референдум, обаче, ако се объркат нещата ние против еврото ще сме криви и ъпото стадо не може да го види, аз бих се отказал, ама и аз живея в тази колония. Турците сме победили ще победим и гейовете.