37

Анонимен

преди 10 месеца

Същото нещо в жегите преди 5 -6 години се случи на баща ми. Само че той е спрял и е припаднал край пътя, тогава някакъв човек го намерил и извикал линейка, ако просто беше го подминал и преценил че е пиян сега нямаше да имам баща.

36

Алекс

преди 10 месеца

Свободни съчинения за високо кръвно и пристъп.Може да натиска газта и да върти волана,а не може да натисне спирачката и да спре.Пак ще оправяме някой наш човек пиян на мотика.

35

Анонимен

преди 10 месеца

От седене се чуди какво да измисли!

34

Анонимен

преди 10 месеца

с такова заболяване трябва да му се вземе книжката веднага!другия път ще се удари в някой!

33

Анонимен

преди 10 месеца

Случаят беше в08.50ч.А не следобяд.

32

тТт

преди 10 месеца

Много мразя конспирациите, но има нещо много гнило в този случай. При хипетрнотия се разтреперваш, причернява ти, не можеш да контролираш крайниците. В този случай ясно се вижда, как шофьора се старае да държи колата в платното. И то не малко време. Даже след моста ускори значително, преди да се забие в канавката. Пак прикриват някой местен "наш човек". Я алкохол, я наркотици... Това с кръвното е обяснение като за пред простолюдието.

31

емиграция

преди 10 месеца

В Испания всички водачи на МПС минават на психологичен преглед.Обръщат внимание на кръвното и те изпращат на лекар да ти изпише хапчета. А при нас как е? Няма психологични прегледи за любители. че сега май са премахнали и за професионални...Абе ,,държава" сме отвсякъде....Давай ,мамеееее, докато се блъснеш яко в мантинелата.Давайййй! После се гледаме ,,умно"..

30

Анонимен

преди 10 месеца

Че и млад може да има високо кръвно при тоя хубав живот дето го живеем с долно пробни храни и ядове

29

Анонимен

преди 10 месеца

Какъв мъж, какво високо кръвно, това е престъпление! Щом не спрял незабавно с предупредителни светлини самият той не се обадил на 112 става въпрос за някой глътнал капсули дрога или инхалирал дрога в колата. Аз бих арестувал незабавно служителите на кат в този район като евентуално замесени

28

Някой

преди 10 месеца

Повечето българи са такива сеирджии!Ако беше се блъснал в кола в която пътуват децата ти !?

27

Някой

преди 10 месеца

Ами подайте звуков сигнал поне .Направете нещо кой знае от кога карате след него?!!!Не ми снимайте ами направете нещо!Не да ставате известни!

26

носете си хапчетата

преди 10 месеца

Хипертониците винаги трябва да носят със себе си хапчетата си за кръвно-както редовните, които се пият ежедневно, така и тези-които са за извънредна ситуация. винаги -и до магазина, и до парка, и на плажа да си-ако си хипертоник си носиш хапчетата. Високото кръвно е като парен чук, все едно някой те притиска , в добавка и от сърцебиенето, уплахата и тн.

25

Вземете му колата

преди 10 месеца

Тук няма никакъв контрол. Освен за алкохол и наркотици и да те изнудят за колан, нашите трябва да гледат и като има чичаци дремещи от кила и болести на волана да се взимат мерки. Явно на определени години част от тях нямат самооценка, че не са способни да управляват МПС без да са опасни за околните. И роднините обикновено не могат да им кажат нищо. Тогава държавата да им отнеме колите.

24

Олеле

преди 10 месеца

След 50 години апарата за кръвно трябва да е постоянно в колата. Ако имаш хипертония трябва да си мериш кръвното 3 пъти на ден

23

Анонимен

преди 10 месеца

В България не проверяват за хипертония на медицинските прегледи за шофьори дори и на професионалните. А това доста коварна болест.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Българина кръвното му е най-трудно за регулиране. Някой които е имал високо кръвно, може ли да ми обясни механизма по които може да те накара да се блъснеш два пъти в мантинелата и да излезеш от пътя

21

Анонимен

преди 10 месеца

Направете си Клизма!

20

Анонимен

преди 10 месеца

Мен като ми избият киселини и нз какво става, а пък и ако ме заболи зъб

19

Анонимен

преди 10 месеца

Престъпник!

18

Анонимен

преди 10 месеца

И да е бил с високо кръвно, няма оправдание че не спря толкова дълго време. Вижда се че криволичи - явно има някаква обратна връзка от пътя, но не избра да спре! На този трябва да му отнемат книжката, и никога повече да не шофира. Можеше да отнеме живот!