90

Бай Дрън

преди 11 месеца

А.с нашите китайчета кво стана?

89

Русия пак ще спаси

преди 11 месеца

Даже и на ишлеме не ни дават-дсмо кабели и букси произвеждаме.защото сме интелектуално непълноценни.С тия *** и розоводупитата така ще е.

88

Па съм я бе

преди 11 месеца

Тук произвеждаме евроатлантици без мозък и без топки.

87

Аз

преди 11 месеца

Ние произвеждаме женски и мъжки полови органи с ниско качество и безмозъчни собственици.

86

Който балу

преди 11 месеца

А НИЕ КАКВО ПРОИЗВЕЖДАМЕ ОСВЕН ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ???

85

Йово

преди 11 месеца

До преди няколко години и ние сглобяване китайски автомобили в Ловеч с марка Грийтлоу. Сега произвеждаме автомобили само на картинки. Китайски автомобили в Беларус означават ниви работни места за местната икономика и бъдещо заливане на Европа с китайски автомобили на ниска цена. Не подценявайте китайските интереси към Европа, естествено, че завод в Беларус е икономически по изгоден от такъв е Германия.

84

Батька

преди 11 месеца

Беларус произвежда тежки машини за минната индустрия Белаз, които заедно с Катерпилар са най-големите производители на такава техника в света, произвеждат също и МАЗ (автобуси, микробуси, тролейбуси, електробуси , товарни машини), които имат заводи във Виетнам и Египет, също призвеждат трактори Беларус и комбайни Полесие и това са беларуски производители с тяхни заводи и технологии. В България се произвеждат маркучи и кабели за коли в чужди заводи, които по всяко време могат да бъдат демонтирани

83

Анонимен

преди 11 месеца

Тея са производители на трактори, къде се бутат и в производството на леки коли, ще кажете че и Ламборгини са производители на трактори но имат и коли, но те са изключение а не правило.При това Ламборгини, въпреки,че правят хубави коли, не са били финансово обосновано производството им, вечно са близо до фалит, и финансирани от тракторите.

82

Анонимен

преди 11 месеца

То и в България правехме китайски автомобили, ама нещо я оплескахме,май си ни е традиция неуспеха ни , но има изключения, мотоциклети балкан и електрокарите ни балканкар които бяха номер едно в света, така че понякога нещата се получават.

81

Анонимен

преди 11 месеца

А какво очакваме да произведе Беларус или голташка Русия?! То нито пари има там, нито нищо.

80

Алекс

преди 11 месеца

С какъвто се събереш,такъв ставаш.Лепим нови емблеми качествено и в срок.По-далеч от руското тресавище.

79

...

преди 11 месеца

Ние какво произвеждаме, че се смеем?

78

Лука Шенков

преди 11 месеца

Направо ще им вземем ума на западняците !

77

До Плациков

преди 11 месеца

Едва ли на някой му е интересно точно на тебе да доказва нещо.

76

Плациков

преди 11 месеца

Друзя колкото и да се напъвате да доказвате нещо, БВП/човек на Беларус и Русия са по ниски от нашия. Поняли?

75

Анонимен

преди 11 месеца

А евроатлантическа България ще произвжда тикви и *** !

74

Анонимен

преди 11 месеца

И 100 завода да направят за коли! Пак същите консерви ще излезнат от там! Богатите ще си карат европейски коли!

73

Анонимен

преди 11 месеца

Мантрата си е мантра. Разберете, Китай произвежда и много ниско и много високо качество. За мен Волво няма забележки. Навремето така говорехте и за Huawei, за 4 години тези китайци станаха толкова големи, че лично президента на Щатите натисна да им спрат достъпа до иначе open source Android. TCL вече имат нов сгъваем Oled TV. Xiaomi в момента наближават големите, ще видим дали ще ги спрат и тях. Живейте си в стария свят дето немското само беше ок и всичко китайско беше ***. Отдавна не е така

72

Анонимен

преди 11 месеца

Бравоооо! Вместо да се обясняваме, предлагам да почвате да карате китайски коли! Има ги в БГ, не са недостъпни, пъй и цената е възможно най-евтина за нова кола! То на писане всички сте силни, давай действайте!

71

Анонимен

преди 11 месеца

То и ние се пробувахме да произвеждаме китайски "москвичи" обаче нещо не ни се получи и сега вече курназ курназ амнезирани ще се подиграваме на другите дето могат да произвеждат ако и да са китайски.