116

Българин

преди 9 месеца

Предлагам всички евро-атлантици на които всичко българско им пречи да седнат на пилона. Знаем, че могат да поемат всичко, свикнали са според ценностите им е.

115

marquise

преди 9 месеца

Защо цензура на Dnes.bg, премахна публикацията на marquise с No 131, а на нейно място постави тази с циничното съдържание, публикувано първоначално под No 132?

114

Някой

преди 9 месеца

Това е поличба. Значи и България ще падне.

113

Родопчанин

преди 9 месеца

Когато го развеем ще Ви го набия 111м и 20см! Нещастници скапани!!! Нито парите сме Ви искали, нито земята...сами ще го развеем, а на Вас продажници "скандални" ще набия останалите 20см!

112

Анонимен

преди 10 месеца

Пилона с българския флаг трябва да станат шест.Да го вдигат ,слагат докато стане.На мен ми е кеф да има български флаг нависоко .

111

Анонимен

преди 10 месеца

Е какво като е паднало?Пак ще го качат.Не разбрах защо пилона със знамето са скандални? Какво му е скандалното да се вее от високо български флаг на Рожен в Родопите.Един куп глупости се чуха,почна от капиталския кръг дето са на всяка манджа мирудия и после от айляци без работа.Родопчани си го искат.

110

Знаменосец

преди 10 месеца

Кой го прави това знаме? Не може да издържи и 5 минути. А колко струва? Десетки хиляди лева. Намирисва на яка корупция.

109

Анонимен

преди 10 месеца

НА ВОЙНА Е СТЯГАЙ СЕ КИРО!

108

Гошо

преди 10 месеца

Лоша поличба.След визитата на Зеления клоун нищо добро не ни чака.А и с това продажно правителство и политици слуги на Америка,зле да нещата

107

Попов

преди 10 месеца

Пак ще го монтират няма проблем

106

Родолюбец

преди 10 месеца

Колко много специалисти и еко активисти,хайде сега да сложим ония *** шарения където ще им хареса на всички тия с евр***гейските ценности и ще видите всичките тия специалисти и еко активисти как ще започнат да защитават пилона.

105

ОРОЗ

преди 10 месеца

Брей,като чета , пълно е с мнения на разни родолюбци,екозащитници и куп други знаещи.

104

Нео

преди 10 месеца

Царе сме по простотиите! Още по-добри сме в направата на нещо и занемаряване на подръжката!

103

Панта

преди 10 месеца

Скандално било издигането на българския флаг? После що имало Белене.

102

Анонимен

преди 10 месеца

Това е знак, планината не го иска този пилон!! Както обикновено, ровят, копаят. Ако сте такива родолюбци защо не пазите горите, планините, въздуха? Те са България!!

101

Зла свекърва

преди 10 месеца

То се знаеше, че ще има такива сакатлъци. Я пилонът ще падне, я знамето ще се скъса от ветровете, или ще падне. Защото някой много умен е решил да прави висок пилон на високопланински поляни. Защо бе, патриотари, защо осрахте Рожен с вашите комплекси? Малко ли ви беше урбанизираното пространство в България да боцнете пилона в някой град, та решихте и на девствената красота на Рожен да посегнете?Българският флаг е достоен да се вее, но българската природа е още по-достойна да се пази.

100

Анонимен

преди 10 месеца

оправете държавата да се доближи поне до другите бивши соц. страни, пък тогава стройте пилони и по 200 метра ако искате!

99

алонсо

преди 10 месеца

в карето мужде Христо Ботев , Цар Симеон, Кирил и Методий и Мария Луиза има 11 бръснарници със светещи отпред на фасадата знамена сирийски или някакви такива радвайте им се кой им разреши да ги монтират

98

Анонимен

преди 10 месеца

поличба

97

Анонимен

преди 10 месеца

Какво ви пречи българското знаме не мога да разбера?Искате да ни поробите та после да се чудим как да се освобождаваме ли?!Откак дойдоха тези укри не спряхте да говорите против знамето ни,защото те от наркотиците халюцинират,че е руско и виждат зеленото в синьо.Спрете да ни правите нечия колония!!!Грях на душата ще ви е!