87

Баба Марта

преди 10 месеца

А през юни какво по-точно беше времето и някаква статистика евентуално за градусите и нормалното случайно да имате?

86

Язе да кажа

преди 10 месеца

Айдеее, пак почнаха...Норално ли в средата на ЮЛИ да е топло (?!).....И януари да е студено :).....

85

Анонимен

преди 10 месеца

Кво начало бе, сред лято е!

84

Олимпий Панов

преди 10 месеца

Ако Искаш да знаеш истината-прегледай всички големи медии и колкото повече те насочват в една и съща посока значи всичко е точно наопаки-няма медия която да не лъже Медиите възведоха лъжата в култ!

83

до 90

преди 10 месеца

Тоест, ти заключи, че понеже на едно малко парченце от Земята, имеммно- Балканския полуостров, било по-хладно, означава, че това важи за цялата планета? Да, ама не.

82

Анонимен

преди 10 месеца

Дай му на нашиО бачкер да се прави на интересен, че имало нов световен ред и подобни врели-некипели мисли на аутсайдерите, на които Марс и Сорос са им виновни, че са дъно. Зимата сняг няма. Не било вярно, че се затопляло, сензорите били на забутани места. Калифорния- тотално обезводнена, може да се видят спътникови снимки. Не е верно. Канада и Австралия- стряскащо... Не е верно. Във Франция спират АЕЦ-и наред, защото реките пресъхнали. Не било верно. Ех, колко жалко е да си бачкатор без акъл.

81

До Токмаков

преди 10 месеца

Така е. Аз съм на 45 и също обикалям от дете планините и такова дъждовно и студено лято не помня. Миналата седмица се скъса да ни къпе по Рила. Дълги ръкави, якета, дъждобрани. От години юли месец не е бил дори подобен. Иначе пропагандистите от жълтите новинарки са ясни и на децата.

80

Анонимен

преди 10 месеца

Съвсем нормално време като за средата на юли. Тъпчете си "новините" с безсмислици и пропаганда. Тази пролет и началото на лятото, сезоните точно в България бяха хладни и дъждовни, в сравнение с предходни години. И все още е така.

79

Владо

преди 10 месеца

Вашите лични наблюдения, ***, не отразяват ГЛОБАЛНИТЕ промени в средните температури на океаните и сушата. Това, че на някой му се е сторило, че било по-студено лятото не означава, че глобално затопляне няма. Затова се казва глобално. Дори в БГ ясно се виждат промените - от март то юли например не спря да вали. Миналата година имаше страшни суши, язовирите и подпочвените води пресъхваха. Екстремните явления само ще зачестяват, но вие ще им намирате обяснения със заровени в земята чутори.

78

Анонимен

преди 10 месеца

Ами сложете още някой друг данък та да се кротне времето, продължаваме данъчното спасение на хората и планетата.

77

Анонимен

преди 10 месеца

Днес превърнали сте се в Егати нпо - то, тия *** лъжи ги пробутвайте на задоволени общества, като САЩ, Англия, Австралия и тем подобни, които са така задоволени че мозъците им се излинели направо. Тридесет и няколко градуса през лятото егаси невижданото нещо братче, пхаха.

76

Хикса

преди 10 месеца

Аааа те вече са го измислили как да спрем затоплянето.Дигиталните пари- новото нормално.

75

Анонимен

преди 10 месеца

Ами - това е! Който се приспособи - ще оцелее, който не - няма!

74

Анонимен

преди 10 месеца

Ако човечеството спре да пройзвежда со2 нарушаваме дисбаланса флора и фауната

73

Анонимен

преди 10 месеца

Никой с мозък вече не ви вярва натъпотиите

72

Анонимен

преди 10 месеца

фейк.бг дpaйфа ми се от вас!

71

Вуйчо

преди 10 месеца

Големи бунаци сме българите , никой не вярва на това ,че времето ще ни е б е мамата. Не виждате ли какви бури се разразяват навсякъде по света. Сигурни е ит захлаждането! Тъпо племе!

70

Анонимен

преди 10 месеца

Вие сте слугинаш днес бг

69

Токмаков

преди 10 месеца

От пет години наблюдавам захлаждане на летата в България. Каквото и да пишете както и да лъжете хората това е факт. Само преди два дни от вашия сайт обявихте че времето в планините не е подходящо за туризъм. Единствената истина от много време насам. Обикалям планините откакто се помня -По студено лято от това сега не помня. На 60 години съм. Спрете да пишете неистини.

68

Ти да видиш..

преди 10 месеца

До Анонимен 66 Не Земята сменя полюсите , а Путин. Приискало му се е един полюс и за него.