43

Анонимен

преди 10 месеца

Защо свеалихте предната статия?

42

Анонимен

преди 10 месеца

До Истината в очите Не може да оправдаваш такива брутални действия. Вързали я на земята и я ритат в главата. Ако някой се държи лошо начина за справяне е да не му се обръща внимание и да се изолира от останалите, а не да го малтретираш. Ако е под въздействие на нещо и не се осъзнава, боя какво ще помогне. Ударите в главата може да доведат до дълготрайно увреждане на мозъка и гръбначни стълб. https://youtu.be/MCRSIIQ4Jhw

41

Истината в очите

преди 10 месеца

Именно заради такива правознаещи като коментиращите се налага подобен тип действия. Какво правиш човек който си надскача правата с наглост и арогантност с умисъл ,че не подлежи на наказанаие. Ето това се случва. Жените са по-големи провокатори дори и от мъжете залагайки на неприкосновеността на пола си.Не напразно има толкова агресия над тях :)

40

Анонимен

преди 10 месеца

От МВР не са иззели записите от камерите в заведението и пред заведението дето са ги извели с белезници да ги ритат и камерите наоколо заснели случая от начало до край от пристигането с влизането в заведението и отношението м/у двойката с клиентите,охраната като за причините за насилственото им извеждане от заведението и проснати на територията пред заведението да бъдат бити и малтретирани според питанията проведени от МВР сякаш няма камери наоколо,а как ще определят кои не плащат без касов бон

39

Анонимен

преди 10 месеца

Някой да пусне името на *** "бияч"?

38

Охранител

преди 10 месеца

Абе щом не е умряла имала е късмет, дано и е обица на ухото. Интересното в случая е че милицията чака потърпевшата да подаде жалба, като е ясно в случая че това е опасен за обществото прецедент. Ама нали заплатите им малки.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Тука всеки се оплаква за всичко, и пуска жалби охраната няма да те бие без причина

36

Анонимен

преди 10 месеца

Какво значи "употребила агреси". Авторът ром от Столипиново ли е?

35

читател

преди 10 месеца

Не ходете в дрискотеки !

34

Анонимен

преди 10 месеца

Как ще налагаш жена просната с белезници на земята ***??? Кои сте вие падарчета, че ще слагате белезници на тинейджъри? Отнемане на лиценза на аркус, запечатване на заведението, ревизия, всички от смяната плюс собственика в ареста до приключване. Гомното в сиво в ареста, ревизия на доходите и да му се изтипоса снимката навсякъде. Всичките борчета няма да мирясате докато не почнат да ви стрелят без предупреждение, лакеи.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Пияната наркоманка й пръснаха кифорицата в Слънчака, хахаха.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Аркус веднага с отнет лиценз!

31

До 37

преди 10 месеца

Няма да плюете и да налитате на бой, ако не искате шериат.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Нормално за Евроатлантиците - забавляват се .

29

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен И как точно момичето се е направило на мъж с една плюнка и там каквото е казала? Мъжете не правят така, те бият паднали на земята с белезници така ли? Мушморок с гладък мозък къде си тръгнал бе.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Къде са разните НПО, за да помогнат. В Испания в много случаи не чакат прокуратурата да се самосезира, а кметството, някоя партия или сдружение предявяват съдебен иск за деянието и така жертвата чуства подкрепа. А в БГ още дежурния полицай ти вика "Абе, къде си тръгнал оня ден убийство имаше и нищо не правят, че за твоя миризлив апартамент ли ще се втурнат да търсят кой го е обрал"

27

Анонимен

преди 10 месеца

Може да е бил собственикът на заведението, който ги е наел, как си представяте горилите да задържат главния мафиот, който им плаща заплатата?

26

Анонимен

преди 10 месеца

Охранителите е трябвало да задържат ритащия, след като не са го направили стават съучастници в престъпление и трябва да им се отнеме лиценза за охранителна дейност.

25

Анонимен

преди 10 месеца

След като охранителите са й сложили белезници, грижата е тяхна. Сега ще кажат че щом няма медицинско за телесни повреди всичко е ок и няма какво да си губят времето. Същите тези са убедени, че всяко момиче с къса пола и деколте си заслужава да бъде изнасилена, повечето от мвр са с мислене на афганистански талибани.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Как битите не бяха роми да се изсипят после родата от Меден рудник и да гътнат чалготеката.