14

Радньо

преди 9 месеца

Нарича се нерегламентиран превоз на пътници. Хванете си автобус следващият път, поне ще изплатят обезщетение на близките на загиналите. Сега нищо, виновен е загиналият шофьор на буса, камиона е бил с изправни светлоотразителни елементи. Нищо чудно и шофьорът на буса да не е почивал от много време и да е заспал. Бог да ги прости!

13

Ами

преди 10 месеца

Камионът като последен на опашката е трябвало да бъде с включени аварийни, но навярно не е бил !

12

българин

преди 10 месеца

Тия новини ми се струва , че вече ги съобщават без да прави впечатление на никого - 4-*** души !!!!!!

11

Знаещ

преди 10 месеца

Така е като се прави мост в нищото!Без прилежаща инфраструктура това може да се очаква за съжаление!Опашките са ужасни и от двете страни и нито една власт не успява да се справи с проблема.Така навремето изгина сума народ в Бяла Руесенско ама имаше ли Гюро глава се пита?Съболезнования на семействата на починалите!Камион прегази племеника ми преди 3 години пак там,убиеца още няма присъда!

10

USA

преди 10 месеца

Пишете за САЩ ,вчера в един град с двама жители в незнам си кой щат били застреляни трима души ,*** кравари ,а ?

9

Алекс

преди 10 месеца

Камионът бил ли е с включени светлини или е спрял като арабин в пустиня?

8

Анонимен

преди 10 месеца

Вчера един убавец спря да чака да му се освободи локалното за навлизане към паркинга на Фантастико и държа заложници цял автобус и десетина коли зад него, а въпросната отсечка за влизане към магазина беше препречена от спрял камион за зареждане на Фантастико и то защото точно пред мястото за товарене други *** си бяха паркирали колите. Е с такива несъобразителни индивиди, които си спират по средата на пътя, пред места за товарене, препречват локални отсечки и т.н. безумия, какво очаквате?

7

бг смешки 2

преди 10 месеца

Нищо не става от тоя народ !

6

от северозападО

преди 10 месеца

Като чета другите статии, списващите май повече ги вълнуват бежанците - добре ли са, в коя болница са настанени, как са! А бедните нашенци са споменати по между другото! Бог да ги прости!

5

Анонимен

преди 10 месеца

С каква сила трябва да се е блъснал, за да загинат толкова хора? Много жалко, Бог да ги прости. Съболезнования на близките.

4

Наблюдател

преди 10 месеца

Може би е заспал на волана. Бог да прости загиналите!

3

Тир Мир Мискет

преди 10 месеца

Докато шефовете от КАТ вземат мерки ще се избием. Но иначе искат по-високи заплати. Само сериозни наказания ще оправят ***.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Къде са ръгнали на гурбет ли със буса

1

Руси

преди 10 месеца

На нас война не ни трябва ,та то ние се само избиваме !