48

КАКВА Е

преди 10 месеца

ТАЯ ИВАНКА МОГИЛАРСКА-ЕЙ ОТ КЪДЕ ГИ НАМИРАТИ ТИЯ БЕ, НЯМАМЕ ЛИ КЛАСИЦИ,СЛАБ НАРОД -*** ДЪРЖАВА

47

Дддд

преди 10 месеца

Матурите трябва да са със задачи от рода на 2+2=? На САЩ и трябват *** а не образовани хора.

46

Анонимен

преди 10 месеца

Евроатлантически ценности

45

Анонимен

преди 10 месеца

И по зле ще става положението с днешната и следващата младеж.Навсякъде гледаш едни зомбирани младежи забити пред екраните на телефоните си.

44

Дядо Вазов

преди 10 месеца

Само да питам, някой помни ли какво се случва в епизода "Радини вълнения" от "Под игото" ? Айде, нема да Ви мъча. Та там, кмета и попа, изпитват децата за да проверят на какво ги е научила даскаличката Рада. И това зависеше дали да й подновят договора за новата учебна година. Анадъмно?

43

Анонимен

преди 10 месеца

Преди на контролно и класно по по математика имахме четири задачи. 45 минути. стигаха да се помислят, решат и проверят. Оценяваха, както вярност на решение, така и вярност на самите сметки. Сега тест, поне 20 задачи. Време за мислене никакво. Грешка на последен ред при сметки с една единица- грешен отговор, нула точки. Изобщо тази тестова система, заета (преписана) от калинки грантояди от вън, не е най-правилният начин за оценка на реалните знания на децата

42

Маринова

преди 10 месеца

Преподавам в гимназиален етап и забелязвам, че масово учениците в 8 и 9 клас не знаят таблицата за умножение. На въпроса към осмокласник дали знае да умножава едноцифрени числа, той ми казва че подред ги е запомнил горе-долу (като в табличка), но разбъркване не може да ги каже. Това е картинката при над 60% от учениците.

41

...

преди 10 месеца

значи има една пословица! На папуняка му вонели задните части ама той си местел гнездото за да се отърве от миризмата! Та и тука така! Еми моя съвет е матурата да се състои от 2 въпроса! въпрос 1 как се казваш? И втори въпрос който ще е по-труден и ще е различен за почти всички, той ще е Какво е името на учителя който ти преподаваше по биология или математика или история или ... Да видим дали след тия въпроси ще успеем да постигнем среден успех (добър) 4!!!!

40

Леля чичо

преди 10 месеца

англосатанистите унищожават населението, какво не ви е ясно, харесва им мястото не не им харесва това че е заселено със славяни, колкото и пропаганда да бълваха населението пак си харесва Русия , не знаят какво друго да направят освен да ни унищожават, слабата образованост е в пряка корелация с вредния начин на живот и съответно намаляване на периода на живот

39

Парадокс

преди 10 месеца

Опитват се безуспешно да изкарат кафевите хора грамотни. Колкото повече се намножават, толкова по-лоши ще бъдат и резултатите от матурите. Лошото е, че покрай тях и ученолюбивите деца не могат да получат качествено образование. Проблема с телефоните и социалните медии е основно заради родителите.

38

Анонимен

преди 10 месеца

Пише си името четливо и без грешки и получава ВИШУ УбазУванЕ.

37

Направо

преди 10 месеца

махайте матурите, пишете дипломите и да се приключва тая мъка!!! Такава неграмотност в последните 20-30 години не е изненада!

36

Анонимен

преди 10 месеца

Списвачите на учебници трябва задължително да бъдат освидетелствани, както и тези, които възлагат списванията.С дълбоки корени е фактът, че там всичко е на принципа на свинските черва. Отделно, че 80% от бг висшисти са достопочтено полуграмотни по бг ез.

35

Дядо Стефчо

преди 10 месеца

Хахахаха да оцветяване е добре. Много няма да се справят ама ... незнам виждам много умни деца и невероятно количество такива дето за кухи като ***

34

Анонимен

преди 10 месеца

Най-накрая! Ще се въведе исканото от мен от години оцветяване, най-добрият метод за високи разултати и създаването на активни личности!

33

Анонимен

преди 10 месеца

то не е важно колко материал сте преподали,а колко е влязъл в главите им!!! Малко по-съкратена програма,но повече взискателност!!!

32

Бай Чеп

преди 10 месеца

Яснооо..., смъкват летвата надолу, че и на "куц крак" да може да се прескача. А иначе действителността е такава: Неделя е преди вечеря. Таткото (дето за пореден път е в 7-ми клас), изпивайки поредната бира пита сина си, който е в 3-ти клас: -Абе как му беше първото име нааа...Васил Левски? - Ами как, естествено ФК - отговаря малкият. -Сигурен ли си? - отново пита таткото. - Да така пише на тениската ми и освен това в неделя ще играят с "чорбарите" - надъхано се провиква малкият.

31

ЬЬЬ

преди 10 месеца

Обвързването на учителските заплати с оценките на учениците отвързва отново лакомията за пари и фалшивите(завишени неоснователно)оценки са вече на път, както и фалшиво-грамотните ни ученици,което само по себе си е трагедия.

30

HeinrichHimmler

преди 10 месеца

Ясно, ще правим матурите по-лесни, а не децата по-умни и ще решим проблема с ниските резултати. Каква к.о.чина е тая държава

29

сс

преди 10 месеца

А едно време децата повтаряха, ако не се справят. И не знам как ще намирате учители за *** училища, където повечето ученици са без никакъв интерес, ако заплатите зависят от резултатите.