29

резултатите

преди 9 месеца

ниски но заплатите-високи

28

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 9 месеца

След 35 годишното опростачване на нацията,чието успешно начало беше поставено от СДС-Чумата и продължено от останалите Чуми,като БСП,НДСВ и ГРОБ и под зоркото напътвие от Козяк - какви резултати си очаквал госин министре!?

27

проЗтаГ

преди 10 месеца

Трябвата промени в мадурите! Жтрежете му ги на тоя!

26

Няма смисъл

преди 10 месеца

Народът ни е много ***, няма как да извадят резултати от деца, чиито родители плащат още в 5-ти клас да им надуят джуките, плащат за изкуствени мигли и нокти, от деца които танцуват по пилоните на заведения преди да са навършили 18г.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Колко уникално тъпо! Вместо да се промени програмата и преподаването, ще сменят формАта на изпита, за да не си личи каква е истината.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Много по-трудно се работи със слаби ученици и ако се обвързва резултатът от изпити с възнагражденията на учителите, това ще бъде абсолютно несправедливо.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Ако направят отделна матура за ромите, резултатът ще се промени драстично. Все пак ромчетата вече са около 50% от учениците ни...

22

анонимен

преди 10 месеца

Не знам защо двойките са толкова голям проблем в България. Нека се види статистиката колко ученици изкарват слаби оценки на изпити при завършване на Запад и в САЩ. Не са никак малко и това не е проблем там. При все това за тройка там трябва да имаш 50% верни отговори, тук само 30%, а преди бяха изобщо 23%. Проблемът е че учениците не искат да учат и това е.

21

Факт

преди 10 месеца

Да реформират училищната система,да накарат учителите да работят сега а не да наливат пари в училищата бардак

20

Напомняне

преди 10 месеца

Страната отива към пълна разруха. Срива се икономиката, и още по-важно - пълен крах в образуванието. Докарахме я до там, да искат да махнат класици в поезията ни-Ботев, да ни накарат да вярваме , че сме живяли в мир и разбирателство по време на турското иго, и сега продължават с , меко казано извращенията в български език и литература. Не знам какъв отчаян оптимист трябва да си, да мислиш, че след години ще има такава страна?

19

Анонимен

преди 10 месеца

До 19. И в университета е същото положение, а там вече не са деца.

18

Учител

преди 10 месеца

А кога ще има промени в състава на тези , които подготвят матурите ? Основната причина са именно тези хорица, назначени с връзки, роднини, любовници, фльорци, некадърнижци , но "наши хора" ! Докато не изринем тази пасмина от некадърници, няма да имаме образовани деца !!!

17

Истината

преди 10 месеца

Дете, не знае български език, завърши осми клас.целта е да вземе шофьорска книжка ..аз му говоря ,то ме гледа като извънземно.ей това е образованието в българия.колко ли пари са взели учителите?.

16

Ми истър

преди 10 месеца

Ми дайте по 5000 лв. На тия учители ,че да се научат не само децата ами и те на образование.има учители който осакатиха децата ни.те знаеха повече от тях.само реват за заплати а образованието е 0 .срам ,срам,срам .

15

Анонимен

преди 10 месеца

То на министъра акълът и капацитетът очевидно са на същото ниво като на зрелостниците ни - щом ще разрешава проблема със слабите резултати на матурите с промяна в матурите, а не в качеството на обучение.

14

Анонимен

преди 10 месеца

"Обмислят се промени в изпитния формат на матурите" ................. - при така ръководеното години наред образование с цел да се изпълнят поставените задачи по тоталното обезличаване и опростачване на населението, има само една - логична и възможна - промяна в изпитания формат. Да се публикуват отговорите на задачите предния ден. Макар и тогава ще има такива, които хептен не могат да четат и/или ги мързи да запомнят или препишат няколко отговора.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Демек ще ги направят още по-елементарни, за да може и баалъъък да ги вземе

12

Анонимен

преди 10 месеца

Ще изпробват нови тестове, третират учениците като опитни зайчета.

11

Доказателство

преди 10 месеца

Ами вижте къде е грешката в матурата и решете. Ще напиша едно и също и си направете изводи.Народа ***. И. Народа ***. Видяхте ли разликата?къде е грешката

10

ПП

преди 10 месеца

Занижаваме критериите - повишаваме резултатите. После отчитаме успех. И разпределяме премии. И после ревем колко сме велики. А народа ***. Като гъбено семе. Но гласува за нас.А ние на собствено островче в Тихия океан. И посолството доволни.