177

МДаа

преди 10 месеца

и пак на концесия.-. Продажници

176

шопендар

преди 10 месеца

ЕЙЙЙЙЙ,ГОЛЕМИ ПОЛИТИЦИ,ГОЛЕМИ БИЗНЕСМЕНИ,ГАЗА ОЩЕ В ДУПКАТА ,ТЕ ВЕЧЕ ГО ПРОДАДОХА И СИ РАЗДАДОХА ПАРИТЕ.ЗАЩО НИКОЙ НЕ СЕ СЕТИ ДА ГАЗИФИЦИРА БЪЛГАРИЯ,ТА ЖИВОТА НА БЪЛГАРИНА ДА СТАНЕ ПО ЛЕСЕН,ПО ЧИСТ ОТ ПУШЕЦИ,ПО ЗДРАВОСЛОВЕН,ПО ЕВРОПЕЙСКИ

175

руската благословия?

преди 10 месеца

До НАДЯВАЙТЕ СЕ всичко принадлежи на Руския Госпов!

174

Анонимен

преди 10 месеца

тия герБавите са отчайващо неграмотни - българия била газов хъб - щеше да е ако не бяха спряли слугите на америка южен поток - сега газов хъб е турция - и от там си получаваме скъпия газ - честито на печелившите

173

НАДЯВАЙТЕ СЕ

преди 10 месеца

Руснаците от правовата ни система няма да ни позволят да бъдем независими от Русия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЮРИСТИТЕ НИ СЕ ГРИЖАТ ЗА ТОВА ! ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ Е ТЯХНО !

172

Я па ти..

преди 10 месеца

До Анонимен 187 Прав си . Със СЪМНЕНИЯ за корупция.

171

Анонимен

преди 10 месеца

Най-големия лъжец в ГЕРБ с три пъти съмнения в корупция, феодал на Хасково.

170

Анонимен

преди 10 месеца

Аз лично не искам нищо да се добива тук,ако не е изцяло държавно.Защо ще даваме 2/3 на добиваща фирма,защо да не си е изцяло за нас,ако в момента нямаме възможност да го вадим ,нека стои.Всички искат да ни вземат всичко с така наречените концесии,аз го наричам грабеж,на запад му викат концесия,явно е някакъв синоним

169

1950

преди 10 месеца

НАЛИ ВИЖДАТЕ НОВОТО СВЕТЛО!!! АКО НЕ БЕШЕ Б.БОРИСОВ ДА ЗАПОЧНЕ ЩТЯХТЕ ДА БЪДЕТЕ КАТО МОРДЪРИТЕ ОТ СеСеРето И ДА МЕЧТАЕТЕ ЗА ГЪРЦИЯ ТУРЦИЯ И Т.Н.!!!НЕБЛАГОДАРНИЦИ!!!!!!

168

Спас

преди 10 месеца

До FenaВсичко това ако съседите не го изтеглят щото вече добиват.

167

Ехоо

преди 10 месеца

Ново светло бъдеще!Ей, не спряха да лъжат от Борисовота школа!

166

Хаха ха

преди 10 месеца

Помня , че при - геп станахме газов хьб , сега пьк ще станем - нов катар

165

ББ

преди 10 месеца

Руски комисионер продаващ Националнияат интерес на Българите...гробарите ни продават и грабят от десетилетия в полза раша,САЩ и Свободният защо им позволават да ти лъжат и манипулират?санкций възможно най-тежки!или ще родите...хитлер!!

164

Ако ще

преди 10 месеца

В центъра на всеки областен град да блика газ,то наще г,зо,ли,зци пак ще го дадат на концесия на американците а хората ще трябва да го купуват на 3ни цени ,а по нова и бтв всеки ден ще ни обясняват че имаме най евтиния газ в Европа, ай си кю то бе

163

Fena

преди 10 месеца

Типично за Добрев и ГЕРБ - пълни енергийни лаици. Да кажеш, че ще добиваш 13 млрд. годишно е глупост. Намира се газ (където е имало без кислородно гниене на органични вещества), слага се един хубава манометър (който да речем показва 100bar) и се изпускат 1 000 000 кубически метра (примерно). Манометърът е спаднал с 1 милибар, което ще рече 1/100 000 от целия обем. Или в находището имате 100 млрд. м3 газ. А колко ще си теглите всяка година - решавате според нуждите си, няма никакво значение.

162

Анонимен

преди 10 месеца

typ и въртоглав едновременно, този е за съд, Гешев го прикриваше!

161

Продажен цървул

преди 10 месеца

Защо концесия, ами не държавна собственост?!? Обричате поколения деца на България на бедност и робство.

160

Анонимен

преди 10 месеца

Освен, че по ЧЕРНОТО МОРЕ НЕ ОСТАНА И ЕДНА НЕ ЗАСТРОЕНА ПЯСЪЧНА ИВИЦА.... ИЗКУПЕНИ ВСИЧКИ ХОТЕЛЧЕТА И ЗЕМИ от руснаци и тюркеваци, ами сега Парламента Български ще превръщат и (((ЧЕРНОТО МОРЕ))) на (((((((( черен гьол )))))))))))

159

Анонимен

преди 10 месеца

ниЙ и злато добиваме! и колко е за нас? няма и половин процент!

158

Анонимен

преди 10 месеца

Как може да има толкова *** в това Народно Събрание? Не виждате ли ве ***, че човечеството се пробужда от тая мръсотия на НАФТАТА И ГАСТА и нейните продуктите от тях отиват на КИНО? ((((ВЪЗВРЪЩА СЕ ЕПОХАТА НА КОНОПА)))) и той ще е заместител на всички продукти произвеждани от ГАСТА И НАФТАТА! КОНОПА ЩЕ СПАСИ СВЕТА за да отново ЗЕМЯТА СТАНЕ РАЙ НА ВСЕЛЕНАТА - ВСЕЛЕНА БЕЗКРАЙНА, СЛАВНА И СРАМНА! Тия пърдели по улиците - ЛЕКИТЕ ДИЗЕЛОВИ И ГАЗОВИ КОЛИ отиват на кино!