12

Жалко за бетона

преди 10 месеца

Дори и румънци и молдовци предпочитат Гърция пред българските курорти.По добре да карат още пет часа,но да са по далеч от България.Изводите са ясни.....

11

Анонимен

преди 10 месеца

До Карлос Сайнц Кое е масово. 5 милиона бг нямат пари за хляб ще ходат в Гърция. Тука минават румънци и турци и др. от ес които съсипват асфалта и си фъргат буклука в бг и ние им плащаме за пътища при това.

10

Карлос Сайнц

преди 10 месеца

Българите масово избират Гърция въпреки че е по-скъпо. От туристическия сектор в БГ е хубаво да се замислят над това.Нашето Черноморие също има прекрасни места, но честно казано ако нямаше къде да отида на специална цена, не бих го избрал.

9

Димов

преди 10 месеца

Еееееее, няма да ходим на море у нас! Не сме толкова заможни! А колкото до трафика-даваха и по телевизията-НЯМА трафик! Стига сте се мъчили да ни внушавате неистини!!!

8

Anonymous

преди 10 месеца

Там, където са избивали дедите Ви, който не си познава историята ходи там, дето най-много го мразят и ненавиждат, п р о с т о плема няма две мнения!

7

Анонимен

преди 10 месеца

Знаят хората къде е хубавото

6

Анонимен

преди 10 месеца

Затворете границите на бг. Ще внесат нарко и контрабанди и задръстват бг с трошки и пушат смок и не може да се диша.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Чудесно, тамън у нас ще се пътува спокойно

4

Тенчо Тенията

преди 10 месеца

Довечера путиливизора ще дадат отчет за бройките дали фира по пътищата софийски гуеда които закичат ли извън Софето си и вдигнат 80км се блъскат в първото дърво или се блъскат един друг защото са свикнали да се тътрят с 5км между светофарите!

3

Анонимен

преди 10 месеца

КПП "Капитан Петко войвода", смятай! Ахахахахах!!! Те българите сами си го вкараха в затвора, сами си го убиха, а после лицемерно му кръщават КПП-та на негово име и всичко си е така както и по негово време! При турците сме давали 10% данък (десятък), а сега даваме ДДС 20% и корпоративен данък и данък МПС, туристически данък, данък смет, данък жилище, данък върху разходите. Честито! Зорлем искате да сте роби!

2

Ха ха!!!

преди 10 месеца

Сериозен момент българските бизнесмени по морето да се замислят. Вече няма Ковид и границите не са затворени... С тия "актуализации" с 20% не знам как да очаквали друго развитие на събитията.

1

А ТРАФИК КЪМ

преди 10 месеца

БЪЛГАСКОТО БЕТОНОМОРИЕ ИМАЛИ. КАК Е