158

Gocho

преди 11 месеца

Napred s Pytin

157

хахаха

преди 11 месеца

Байдън казва на СИ да внимава да не Си го вкара сам -каквото сам си направиш друг не може.Кото се е хванал с русия добро не е видял тя е подла злобна и алчна.

156

аман от разбирачи

преди 11 месеца

До Кравар Евроатлантик - Ти като си пишеш ГЛУПОСТИЕ тук и си мислиш че си "експерт демократ " - Не си ли виждаш голия демократичен *** та си седнал да оправяш Китай ! Ти ги стигни пък тогава говори !

155

Aми

преди 11 месеца

Това че Китайците си мълчат е по-притеснително в случая , защото не знаеш какво мислят и какво ще направят ! Те така с "мълчание " станаха най-силната икономика в света и то само за 25 г. - така че не знам кой трябва да внимава ?! Ако се съди по това колко закъса Запада само с Русия , не ми се мисли какво ще се случи ако се захванат и с Китай ?! Ако разчитате на снарядите а Тагарков се откажете докато е време !!

154

Кравар Евроатлантик

преди 11 месеца

Китайската икономика я чака троен шамар. След 20 години ще имат половин милиард пенсионери освен емиграционния натиск при младите. Западните компании ще си преместят производствата от Китай към Индия, Индонезия, Малайзия, Мексико и др. Предвижда се зашуване на територията в Китай и проблеми със земеделието. Според много аналитици Си има смаляващ се прозорец да атакува Тайван - ако не го направи в следващите 5-10 години след това ще става все по-трудно.

153

ББ

преди 11 месеца

Никой не тормози Китай,напротив, Света ни ги прие като равни и Свободни...те по комунистически се тормозят...искайки да налагат робства!какво търси путин в Украйна?пригожин призна...грабежи и богатства търси!примитивно...какво търси Си в...Тайван?те са село като население...и Империя като дух и желание да живеят Свободни,да демонстрираш сила срещу неравностойни...не е мъдро!путин се надскочив Украйна... и опозори Народите си,жертва животите на децата на Народите си...а можеха да учат,да работят

152

Си Дзипин

преди 11 месеца

Никой не може да си позволява да тормози Китай!

151

НАЙ МОГЪЩИЯ

преди 11 месеца

Казва, показва, после....наказва

150

заради 1 луд

преди 11 месеца

който заплашва с атомно оръжие, не може светът да спре да диша, нито икономиките

149

До СРАНДЖАТА

преди 11 месеца

Пак ли те пуснаха от психиатрията? Ако, дежурния, има луд с телефон и интернет.

148

защо?

преди 11 месеца

а защо тогава САЩ плащат милиарди на русия за обеднен уран, без който не може ядрената енергетика?...значи те могат да си търгуват, а друтите да налагат санкции и да загиват икономиките им!....мръ-сни, долни янки - вий сте най-голямото зло за човечеството!

147

Анонимен

преди 11 месеца

Това преди или след наркотика в Белия дом го каза?!? Ужасно е какви неуравновесени хора стоят на върха на пирамидата и управляват света. На риск сме от катастрофа.

146

СТРАНДЖАТА

преди 11 месеца

БАЙДЪН ПРЕДУПРЕДИЛ СИ ДЗИПИН: ТИ ВНИМАВАЙ МАО ДЗЕДУН, ЗАЩОТО ЗАБРАВИЛ НА КОГО ГОВОРИ. И ПОСЛЕ СЕ ПОПРАВИЛ: ТИ ВНИМАВАЙ КИМ ИР СЕН...

145

Правилно

преди 11 месеца

Аз като някой сенилен и злобен луд старец ме заплашва си мълча и не го конфронтирам!Въздържам се иначе може да му го набия..а той е просто болен!

144

Анонимен

преди 11 месеца

Китайците не спорят. Няма смисъл да се караш с някого. Просто си замълчаваш и си правиш каквото си знаеш.

143

Анонимен

преди 11 месеца

Ми то това е двустранен процес. Ако Китай престанат да произвеждат за Китай нека Байдън каже кой точно в Щатите ще поеме производството!? Афроамериканците и латиносите ли? В Европа няма да им е евтино производството! А Китай може да си произвеждат всичко и без да работят за Щатите..

142

Анонимен

преди 11 месеца

Братята украинци обединиха света, само ние не можем да интегрираме рoмите и русофилите в нашето общество!!!

141

Анонимен

преди 11 месеца

Си сигурно му е отговорил в същия дух, да внимава при изкачване на стълби, да внимава, като ходи по равно, да внимава като се ръкува с въздуха и т.н.

140

Анонимен

преди 11 месеца

До краварчето.Ами не искаме украинска простотия бе,а и ония и тия никой не ги иска . България е на българите.

139

Анонимен

преди 11 месеца

Чайника да фнимава да не го закъса, да не мие после чиний в Чайнатаун в Амеуика! А има ли Америкатаун в Китай или московията, някви американски общества, колоний?