119

КГБ

преди 10 месеца

Обещаваме да ударим едно рамо на украинците след 12 .07 в борбата им с царска Русия ,нали джуджето оня ден каза ,че бил реално цар.

118

Мухаха

преди 10 месеца

Окраинския напредък на Контраофанзивата е Класика в жанра . Като в танца танго ... една стъпка напред ... две назад ... Та затова ДНЕС има по-малко напредък от колкото в първите дни ... и се очаква по-малко или никакъв през следващата седмица .

117

пуйката на Холмс

преди 10 месеца

Аз пък си мислех,че и преди този век слабите места се установяват от сателити.Явно се прави новъведение като се връщат във времето,когато нямаше кво да хвърчи в небето.

116

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 117 бавно и методично си отвори телеграм и после пиши глупости- Само за днес -Калибри, шамари и то такива, че укрите изоставиха позиции в запорожието...

115

Bad Face

преди 10 месеца

Украинското контраофанзива в покрайнините на Артьомовск се провали напълно за няколко часа. За няколко часа руските военни победиха силите на въоръжените сили на Украйна, които около месец се опитваха да овладеят фланговете на града, като напълно възстановиха контрола над територията, която е щурмуван от украинските войски.

114

Анонимен

преди 10 месеца

Е толкова бавно,че още са у царевица и няма мърдане от там.

113

Христо Христов

преди 10 месеца

Важното е мобилизираните от Лвов и Виница да бъдат унищожени.

112

Анонимен

преди 10 месеца

търгува ли се с органи от украинска страна питаха бабите в автобуса? Или си измислят.

111

Анонимен

преди 10 месеца

Дайте им още танкове Лепарди и Брадли,много ги харесват руснаците - по 10 ги млатят на ден..

110

Хе хе

преди 10 месеца

Помним думите на Зеленский: "Сдавате Бахмут нихто не Буде". Преди него беше Мариупол. Скоро ще са Херсон и Одеса, а след тях Харков. Западна Украйна в Полша. Източна в Русия. Остатъкът - разоръжен, без излаз на море и буферна зона НАТО - Русия.

109

Анонимен

преди 10 месеца

До 121 Добре само дето украинците направиха до началото на 2023г 700к мобилизация и нищо не могат да направят нали.Още колко им трябват?

108

Анонимен

преди 10 месеца

горедолу 5 блатно ,ор,ка, за 3 Украинци и то последните са в настъпление пък ва,,тата да вярва на гнома само до добро ги изведе со сега на 498 ден от двуседми4ното им ходене до ламанша

107

Анонимен

преди 10 месеца

Пригожин го каза на видеото преди опита за преврат, че руските загуби са в пъти.... повече от украинските. Така, че Украйна няма смисъл да бърза.

106

генерал смърт

преди 10 месеца

бая добре си върви като се има в предвит вражото .. авио превъсходство... и тоновете мини от ссср времето ОСНОВНАТ защита на ва,,та,,та дето 50 години са ги дялали ... рано или късно ще прережат жп линията захранваща крим по суша Главната цел и ще хванат кримския мост в обсега на дългобойните си системи Второстепената ... пък ако излязат и на Азовско море Бонос ...ПП костя копейкин е ГЕЙ

105

Анонимен

преди 10 месеца

Е толкова бавно,че пак се налага могилизация в Украйна.За две ниви с царевица си изтрепаха още от армията и западната техника се запали нещо и гори като кибрит.

104

Анонимен

преди 10 месеца

Горката Украйна! Като наивна жена, оставила семейство и тръгнала след богат господин.

103

Анонимен

преди 10 месеца

Сега е момента българския регион да обяви самостоятелност и да стане независим от Украйна.

102

Анонимен

преди 10 месеца

Контранастъплението до момента е като марш на място

101

РАВНОСМЕТКА?

преди 10 месеца

"Украинската контраофанзива се развива по-бавно от очакваното, но е рано за оценки" - ВЕРОЯТНО САМО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА, ВЕЧЕ ЩЕ КЪСНО. / / / "Пентагонът: Руските войски са се окопали много по-добре, отколкото се е смятало" - ОСЕМ ГОДИНИ УКРАЙНА ПОДГОТВЯ БУНКЕРИ И НЕПРОБИВАЕМИ ЗАЩИТНИ ЛИНИИ ПО НАТОВКИ СТАНДАРТИ. СЕГА И РУСИЯ ПОКАЗА, ЧЕ ЗНАЕ КАК ДА ИЗГРАДИ СОЛИДНА ОТБРАНИТЕЛНА ЛИНИЯ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА. НО НЕКА НЕ ПОДЦЕНЯВАМЕ ВСИ - ВСЕ ОЩЕ РАЗПОЛАГАТ СЪС СОЛИДЕН РЕСУРС ОТ ТЕХНИКА И ЖИВА СИЛА.

100

Анонимен

преди 10 месеца

А какво става с членството на Украйна в НАТО?