39

Е да питам

преди 10 месеца

Е целия пиар от вчера се оттече ... Кво става, за какво само хабихте парите на данъкоплатеца, за какво беха тия церемонаилни гласуваници в НС, за какво така наречения академик дава пресконференции като днес САЩ казват - оркаина дока не излезе от войната нема да се обсъжда за НАТО... Ами тия лидерите, елита не знаеха ли това ??? или беха готови да идат на небето заедно с останалата част на народонаселението?

38

Анонимен

преди 10 месеца

А тук бг атлантиците си мислят, че англосаксите ще леят кръв за чужди държави. Вие как си представяте англичани да се жертват за бг, държава която ненавиждат още от Чърчил? Има ли някой на третия етаж въобще?

37

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ днес могат да кажат едно, а утре точно обратното, така, че да не се правят прибързани оценки.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Ама естествено те трябва да се бият за техните интереси,но не трябва да ги намесват директно,щото като член на НАТО и другите ще имат задължение към Украйна,а това не влиза в плана.

35

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

преди 10 месеца

Българския парламент нали гласува и одобри Окраина за член на НАТО. САЩ трябва да се съобразят с ППДБ, ГЕРБ и ДПС... Иначе ние можем да им наложим жестоки санкции... Питайте Киро Про100то, Пеевски и Баце ... Да не говорим за "академика" изживяващ се за нещо.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Правилно.Не отговарят на 1-ва точка от критериите за прием в ЕС и НАТО.Няма общо с тоaлeтните дали са външни или вътрешни...укрите да спрат да снимат тoaлетните ни по морето и да ги коментират!

33

До Анонимен 32

преди 10 месеца

"На нашите наведени политикани изясни ли им се ситуацията?Украйна е в ролята на жертвен агнец и пушечно месо в тая война а не съюзник!" - Колкото по-скоро на самите украинци се изЯсни това, толкова по-добре.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Стана ли им ясно на форумните ***?!?

31

Анонимен

преди 10 месеца

На нашите наведени политикани изясни ли им се ситуацията?Украйна е в ролята на жертвен агнец и пушечно месо в тая война а не съюзник!

30

Анонимен

преди 10 месеца

За влизане на Украйна в НАТО договорка имаше още през 2008 г., но и тогава, както и сега, не беше посочена конкретна дата. От самото начало САЩ и другите страни членки на НАТО осъзнават, че Украйна не трябва да влиза в НАТО, а да си остане като буферна зона между Русия и НАТО. Колко трябва да са наивни украинците, че се поведоха по акъла на една зелка?

29

Анонимен

преди 10 месеца

Зе"Лю за това е тръгнал да проси подкрепа. За сега надеждите му само попарени, скоро ще ги сварят и ще го сготвят понеже много знае да лае.

28

Тъй тъй

преди 10 месеца

Сащ си измиват ръцете, но нахендрят съюзника си ЕС - да спасява Украйна. Който вярва на сащ - така му се пада!!!

27

А ха

преди 10 месеца

Сащ си свършиха работата - пробутаха си оръжията, с което забогатяха още повече, едновременно отслабиха Русия и завинаги приключиха със страха от евентуално обединение на Укр с Русия. И всичко това - с неоценимата помощ на един твърде зелен политик, ама наистина уникално наивен човек! Уви!

26

Обективно

преди 10 месеца

Сащ СЕ ИЗМЪКВА ОТ СИТУАЦИЯТА И НИ КАЗВА В ПОЧТИ ПРАВ ТЕКСТ: ТОВА Е ПРОБЛЕМ НА ЕВРОПА И ЕС!!!! А НАШИТЕ " УМНИЦИ" ДАЖЕ НЕ ЗАСИЧАТ КАКВО ИМ СЕ КАЗВА!

25

До 32

преди 10 месеца

Няма как да е първият вариант. Има само Един вариант при включване на Укр в НАТО - и то е активиране на чл.5. и Неминуема Ядрена Ескалация.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Лицемерието лъсна,ако Украйна беше приета в НАТО,има два варианта за по нататъшно развитие на ситуацията,първият войната да приключи веднага,вторият,тя да се превърне в глобален конфликт!

23

Анонимен

преди 10 месеца

ФАЩ затварят вратата наще си отвориха сидалщата , но те наще са си такива и майките си и децата си ще продадът

22

Анонимен

преди 10 месеца

Виждате ли колкос а елементарни и ГЕРБ и Бойко, ПП с цялата костова *** -Господинов,Димова, псевдо авторите, издигнати покрай русофобията и новата тоталитарна система.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Освен шайката наркомани който уж"управляват"Украйна едва ли има някой изненадан!

20

Анонимен

преди 10 месеца

Явно Байдън е по -разумен и мъдър от т нар псевдо бг политици, които направо им гласуваха декларация на НС за влизане в НАТО.