77

Пригожин

преди 10 месеца

Взимайте денгите, само не барайте перуките те са тавариш Вова!

76

Анонимен

преди 10 месеца

Русофил е равно на българофоб, незнаещ историческите злини, които Барбарска Русия е правила и прави на нашето отечество.

75

Анонимен

преди 10 месеца

Вие кажете ко стана с контранастъплението? Няма ли радостни новини с цветовете на дъгата?

74

Анонимен

преди 10 месеца

Такава рядкостна тъпня само САЩ могат да измислят. Едва ли е наше собствено производство. Не се случи метежа срещу Путин, защото там се появил двойник.

73

Психиатър

преди 10 месеца

Един от двойниците му е "женерал" Атанасов - Гном. Изразът на суратите им е еднакъв - на кръволоци и садисти.

72

Ехаа

преди 10 месеца

До рушките вдовици ...това ли, успя да ти роди к0хата тиква. Явно на краварите мисленето им причинява болка. Съчувствам ви, доста пари ще трябват за лечение а резултата не е сигурен.

71

Евраст

преди 10 месеца

Заглавие на статия с въпросителен знак е = на измислица , товани учиха в училище

70

@@@@

преди 10 месеца

Абе вие българските медии изкарахте руснаците като пионери на клонирането , путин , пригожни , медведев , шойгу . Всочките имат клонинги , не се ли усештате че се нааквате с тези писания

69

Анонимен

преди 10 месеца

"Само завчера са гътнати над 700 укронацита и 3 бази със складовете към тях" ----------- Това завчера, а вчера го отнесоха укробазите със складовете към тях край Гуляйполе.

68

Анонимен

преди 10 месеца

Този тарикат на снимката ще е следващият президент на Русия. Джyджето приключи.

67

Анонимен

преди 10 месеца

Айдеее и Пригожин ползвал двойници. И той. Абе няма ли да ми се намери и на мен един двойник, да го пратя на работа, а аз да си почивам и да си клатя краката? Някои хора вадят късмет с двойници, докато други си бъхтят сам саменички.

66

Анонимен

преди 10 месеца

Малей-и, тая русия бъкана с двойници уе! Подпът и надпът, из кюшетата надничат ту путин, ту пригожин, ту някой друг!

65

Форумната VPN крава

преди 10 месеца

ще завий на умряло ако тука започнат да пишат по същество, вместо да я баламосват с глупости. Само завчера са гътнати над 700 укронацита и 3 бази със складовете към тях. Краварите дерзайте.

64

уфффф

преди 10 месеца

Успокойте се най0сетне. Това беше постановка, за да се извадят наяве враговете, което и стана. Ако беше наистина бунт, можеше ли да приключи точно за 24 часа, ъм? Я помислете. Пригожин просто се разходи из Ростов на Дон, събра малко овации и си тръгна и точка.

63

следвамехронологията

преди 10 месеца

Кремъл бил искал да подкопае обществения му авторитет и легитимност. Авторите полагат жалки усилия да обяснят неща, които сами не разбират. Общественият авторитет на Генчо Гарсона се срина в 10:00 часа на 24 юни. През голяма част от времето след 24-ти, Генчо се е движил основно между Москва и Питер. Личи си, че истерично търси опорна точка. Президентът Путин му прости за въоръжения метеж, но не е обещавал да не го преследва за присвоени държавни средства и за неплатени данъци към бюджета.

62

Анонимен

преди 10 месеца

Песков излезъл с изявление, в което се казвало, че руската държава няма "нито възможност, нито желание" да проследява движението на Пригожин. Руската държава има възможност, но няма желание да проследява Генчо Гарсона. Той е бита карта и представлява интерес само за кретащия след събитията колективен запад.

61

Анонимен

преди 10 месеца

Стига с тия двойници и тройници, че вече прилича на цирк.

60

ДПС

преди 10 месеца

е незаконна партия на етническа основа и трябва да бъде забранена!Има ли в Гърция турска партия???Има ли в Турция българска партия???

59

До ГЕРБ

преди 10 месеца

И ти се радваш, че турската партия ДПС командва България, така ли???

58

НДК

преди 10 месеца

Много милиони................никой не знае колко точно................откраднаха от НДК...........двамата крадци.........................Томислав Дончев и Мирослав Боршош!!