33

ПРАВИЛНО

преди 9 месеца

ТЕ ВСИЧКИ СА С ТАКАВА ДИАГНОЗА

32

Замислен

преди 9 месеца

"и се опита да скъса некролог на починал следовател, залепен на сградата на закрития Специализиран наказателен съд." ?! И човека е бил задържан? За чий? Там ли му е мястото на некролога?

31

Може да е заслужил

преди 10 месеца

такъв текст под неговата снимка, но не бива да е под формата на некролог, защото е възможно негови близки най-напред да видят снимката и още преди да са прочели текста, да колабират.Такова нещо станало по времето на соца. Пренебрегнат младеж направил некролог на момичето, което го е отблъснало и го залепил на вратата й. Само че нейният баща, виждайки това, получил инфаркт преди да разбере, че това е само грозна шега. За момчето казваха, че било нагъл хулиган син на човек, близък до висшата власт

30

Бай Ставри

преди 10 месеца

Тоя и на мен ми предложи условна присъда ако го изпраскам, ама не е мой тип и му отказах! Аз в Централния Софийски си праскам достатъчно, а скоро чакам и моята голяма любов - Асенка Василева! Ако изляза от затвора сега, а нея я вкарат - ще се разминем!

29

До 21

преди 10 месеца

Ама може или не може не разбрахме

28

Анонимен

преди 10 месеца

да е жив и здрав, да се излекува от умственото боледуване. Не би трябвало да упражнява професията си и е редно инспектората да му направи една проверка на труд и творчеството, откакто е болен.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Най-после добра работа на съда и прокуратурата,невиждано до сега единство!Случайност.Кой знае защо точно на този човек се случва това.

26

Анонимен

преди 10 месеца

До Хан Крум 16 - Донякъде е така. Единственият начин да се обърнат нещата ми се струва е преработка на Наказателния кодекс, като се променят границите / праговете на наказанията е евнтуално ако е нужно да се въъведат нови понятия и наказания. Ако в НК пише за средна телесна повреда от 3 до 10 години ефективна присъда, съдията няма как да даде 2 години ефективна или някаква условна при осъдителна. Поне така ми изглежда на мен. Нека се ползва за референция Сингапур и се преведе от техния кодекс.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Лоша реклама няма. Сега всички разбраха кой продава дела. Та ако ти трябва условна или оправдателна присъда, Серефчев е насреща.

24

Анонимен

преди 10 месеца

И ТОЗИ НЕ Е КОРУМПИРАН НАЛИ?

23

РОМИТЕ ГО ПЕРДАШИЛИ

преди 10 месеца

ИЗОТЗАДЗЕ, А ПЪК ТОЙ ГИ ОПРАВДАВАЛ ИЛИ УСЛОВНА

22

Анонимен

преди 10 месеца

Ок .. И кво?; в гимназията редовно го правехми

21

Анонимен

преди 10 месеца

Прецакал е някого.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Във футбола му казват "жълт картон"

19

VladTepes

преди 10 месеца

До 14 аз Принципно лепенето може да се разгледа като дребно хулиганство и да се наложи глоба евентуално с пренощуване в поделение на МВР.

18

Роза

преди 10 месеца

А защо не направят интервю с този съдия?Много ми е интересно какво ще каже той по въпроса?!Обаче съм на сто процента сигурна,че ако му предложат интервю,той ще откаже!Всички знаем защо,нали?!

17

Анонимен

преди 10 месеца

Боже, починал от умствено боледуване!?

16

Анонимен

преди 10 месеца

Най-после добра работа на съда и прокуратурата,невиждано до сега единство!Случахност.Кой знае защо точно на този човек се случва това.

15

баба мара

преди 10 месеца

накъдето се обърнеш смър-ди до къде се докарахме 30 години анархия

14

Хан Крум

преди 10 месеца

Българският съд е най,най-корумпираната част от управляващата върхушка ! Там се корени липсата на справедливост и поразяващата по мащаби бедност на българите ! Докато не изритаме това котило на корупция от властта няма да има оправия !