68

само Възраждане

преди 9 месеца

колко жалки доводи против референдума,що не забраните и гласуването и от посолството направо да определят кой да е на власт?

67

Анонимен

преди 9 месеца

Този вече прилича на скелетор от "господари на вселената".

66

toti

преди 9 месеца

Те утре и ливците ще искат референдум да ловуват в забранените зони,щото гладуват семействата им..дори са над 500хил.у нас.......ами проститутките,геовете,разведените остава и бабите да искат живот без старци........

65

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Предлагам референдум да се забрани партия Възраждане.

64

Анонимен

преди 9 месеца

Референдум в България . Това е бомба. Българина ако гласуваше нормално и не си продаваше гласа в България щеше да има нормални политици. А то няма. Какъв референдум ще има като всички говорите че изборите се купуват.

63

Евала

преди 10 месеца

В България поводът за референдум е желанието на някоя популистка или проруска партия да прокара нещо, което в очите на необразования народ изглежда лъскаво, а на практика да се печелят политически дивиденти. Напр. да сме правели АЕЦ , то хубаво ама с държавни пари да я строим 20 години, а накрая да се продава евтин ток на комшиите пък за нас .!. . Или да си избираме местен шериф, съдии и прокурори, като че сме в САЩ. Другата дивотия е евро след 20 години, сякаш европейците са зле с тази валута.

62

Анонимен

преди 10 месеца

А референдумите в ДНР и Крим не ги признава. Лицемерие на което само Бог ще им отговори.

61

Анонимен

преди 10 месеца

като го вкарат Трифонов в затвора ще разберем смисъла на демокацията

60

Анонимен

преди 10 месеца

Щом българският народ избира депутати, то депутатите са длъжни да чуят гласа на българските избиратели!

59

Анонимен

преди 10 месеца

чалгаря го казва от собствен опит - като спечели изборите и забрави за собствения си референдум .... даже не кой да е, ами тъкмо Сиромахов му го каза.Айде у лево, ще ти се невиди лекенцето.

58

Да бе,

преди 10 месеца

Ще питаме в Столипиново е във Факултета, имаме ли нужда от ядрена евергетика? Представям си как ще бъде зададен въпросът в ромските махали..."Искате ли цените да скочат двойно"? Дългият все още си мисли, че може да навърже много народ!

57

Анонимен

преди 10 месеца

Ако въвеждането на еврото е толкова добро и полезно, значи един референдум само би затвърдил това. Но ми се струва че мълчат за вредите и точно това е проблема. Политиците не ги интересува когато народа плаща искат само да прибират. Отказа от референдум означава че политиците не се съобразяват с волята на народа. Изкарват че гражданите са глупави да решават политически въпроси но не са глупави да плащат данъци и да издържат всичко в държавата.

56

Анонимен

преди 10 месеца

Аз пък искам референдум да се забрани употребата на диводороден оксид. Започвам да подготвам подписка! Който е "ЗА" да сложи +. Не на диводородният оксид в България!

55

Анонимен

преди 10 месеца

Сакатия плу жек ще се пръсне от злоба, че не е в правителството. А имаше пълна власт преди 2 години. Ама не знаеше какво да я прави защото си е про ст чалгар.

54

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонименГледам употребяваш думата "закон" и е добре да го прочетеш преди това. Парламентът после взима решение дали да го проведе или не! Един референдум има смисъл когато има разяснителна кампания И някакво (поне над средно) ниво на интелигентност. Над 80% от населението ако има зададеш въпрос например "колко са 15% от 60" и им дадеш и калкулатор ще те гледат като полезно изопаемо. Ама виж за ползите/вредите от приемане на еврото като валута са супер компетентни - хахахаха

53

Анонимен

преди 10 месеца

Ако някой може да напише какъв е бил референдума.

52

Анонимен

преди 10 месеца

Все едно гледам Achmed the dead terrorist

51

Анонимен

преди 10 месеца

по закон има референдум и ако се съберат 400 хиляди подписа той се провежда. кое пак не е ясно на либералните лигльовци?

50

Анонимен

преди 10 месеца

ТОА ГНУСНИК ДА СЕ СКРИВА- ОТ ЕСЕНТА НА 1997Г СМЕ ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД- А СЛОВЧО ИСКА КАКВО- *** И ТО МНОГО ЖАЛЪК....

49

Анонимен

преди 10 месеца

За последен път сте в парламента. Тошко и останалите клоуни - ходете си в 7/8 - там вие е мястото - в чалгийката