15

Дейвид Айк

преди 9 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Подготвят се за ядрена война.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Само за протокола да кажете колко милиона души живеят в Пекин

12

Анонимен

преди 9 месеца

Еднопартийна система е формално на хартия! В действителност така наречената партия е една огромна структура от около 90 милиона души, сред които най-способните се изкачват до върха и им се дават управленски лостове на държавно ниво. Вътре в партията има идейни течения и сериозно противопоставяне и дискурс.

11

ФАЩ пикае ГАЗ

преди 9 месеца

Уникална инфраструктура има Китай. Явно много ги боли Краварите щом пищят така напоследък и всячески се мъчат да стартират конфликт в Азия. А междувременно Канадските пенсионери емигрират в Китай. Ето един! Живее си страхотен живот човека. https://youtu.be/lHsxnTfxRSQ

10

15

преди 9 месеца

Значи ако дойде някой китаец в Пловдив на 40 градуса, директно е умрял.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Това сега е острието на новата, свръх-опасна измама - как "умиррат хора" заради "жегите"! Понеже успеят ли да наложат този модел на мислене, отворен е пътят за всякакви "МЕРКИ"! Помните ли "мерките"! А какво ще кажеш за - локдаун ПОНЕЖЕ Е ГОРЕЩО И ГОРЕЩОТО УБИВА ХОРА! Може да се наложи всякакво безумие - видяхме вече как става!! Под предлог че е "смъртоносно за хората" и трябва да го "спрем"!? Пък че "мерките" не правят нищо - идеята им никога не е била да правят каквото ни лъжат че е причината

8

Анонимен

преди 9 месеца

що не пишете за хората в сащ как живееят в палатки и в канализацията?

7

И там ли

преди 9 месеца

Идват руснаците ?!

6

Анонимен

преди 9 месеца

aaaa

5

Възраждане - Хасково

преди 9 месеца

Лъжа, няма глобално затопляне, големи балъци са всички които вярват в него. Въглища и нефт и газ е бъдещето на човечеството!

4

Възраждане - Пловдив

преди 9 месеца

Глобалното затопляне е лъжа, за да ни приберат парите и да ни контролират по-лесно. Така казват Путин и Костадинов.

3

хахаха

преди 9 месеца

фейк бг, нека позная - глобално затопляне

2

Жега

преди 9 месеца

Ще се връщаме към пещерите.....

1

Да събират топло

преди 9 месеца

За зимата.