66

Въпросче

преди 10 месеца

Малко математика, 1/3 от всички са се сблъсквали, но само 1/10 са съобщили, колко са мюсюлманите в Германия?

65

Анонимен

преди 10 месеца

Тези днесни мюсюлмани мислят,че може да крадат и нарушават законите на държавата в която са отишли заради тази прекалена вече толерантност.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Не е верно най голямата Омраза е към Българите, мисулмани те получават всичко, жилища, парични помощи от окупираната от Хазарската мафия Германистан. Никой не вярва на Соросойдната пропаганда

63

Mоа ли да питам

преди 10 месеца

Какво би станало,ако Германците проявят разум,последователност,настойчивост?1 Германец-10 убити,5 ранени.Ако това се случи x 10,x 100,x1000 и т.н.

62

Мюсулманин

преди 10 месеца

в Франция --- Те (французите) ни колонизираха за 130 години. Сега е техен ред, ние ще ги колонизираме но за вечно... Та германците могат да последват братовчедите си, имам в предвид французите. АнглоСаксите от малкия остров (великата империя) след още малко напъни ще са мюсулмани (пакита, индиици). Та ние да си гледаме нашта си земя, дръж се близо с Унгария.

61

Toni Ivanov

преди 10 месеца

А в България *** са същите. Чакат на социални помощи,множат се и почват да наддигат глава и да създават проблеми също като мюсюлманите.

60

Toni Ivanov

преди 10 месеца

Скоро в цяла Европа ще пее мюизин,ако имигрантите(мюсюлманите) продължат да я превземат без да гръмне и една пушка...

59

Георги

преди 10 месеца

Браво на немците! Толерантността си има край. КОЛКО ТОЛЕРАНТНИ СА МЮСЮЛМАНИТЕ?????

58

Анонимен

преди 10 месеца

не е вярно,точно в Германия

57

САТЕЛИТА

преди 10 месеца

Еми то по-принцип, те за това извънземните не идват, защото като погледнат как човек се е на,дупил и си бие главата в земята и вика алах,алах, отдавна са осъзнали, че няма интелигентен живот на земята...

56

Мъро

преди 10 месеца

Рсизъм и умраза за християните в Дуббай и Арабските емирства.Не им разрешават мини жуп и ги задължават да са със забрадки.

55

Мая

преди 10 месеца

Щото Германия не е мюсилманска страна.

54

Ал Файед

преди 10 месеца

Алла работи бавно и премъдро . Дал ни е Европа на нас да се грижим за тая земя . Алла Акбару !

53

Анонимен

преди 10 месеца

Една добра новина. Германия е демократична държава, който не му харесва, винаги може да я напусне.

52

Анонимен

преди 10 месеца

До 50 пуканка. Българите 500 години никой не ги е хранил, работили са за Отоманската империя, били са земеделци, търговци, животновъди, занаятчии и са си плащали данъците с които са хранили мюсюлманските султани и везири. Да си чул Султаните и мюсюлманите да са плащали социални помощи на християните в империята а?! Защо сега турците не се отказват от българското си гражданство и се редят на опашки за паспорти а?

51

Шмъркел

преди 10 месеца

Мисля че ако си внесем още 2-3 милиона нещата ще се оправят!

50

Анонимен

преди 10 месеца

Ами къв го дирят в Германия.

49

Поръчкови истории!!

преди 10 месеца

А насилието и омразата вътре в тази общност и отношението към другите, различни от тях, защо не се анализира?Как пък все те са представени като "невинните и жертвите", а истината е точно обратното!? Те имали права и привилегии, ами хубаво,а хората от другите религии нямат ли права и защо трябва непрекъснато да бъдат тормозени от тази "специална", нахална общност!?

48

Анонимен

преди 10 месеца

Голямата част от мюсюлманите в Германия не работят, а висят в джамиите и карат на гърба на германците чрез социалната им система. Когато са отишли в Германия те са знаели че е християнска и начина на живот е друг, но вместо да приемат начина на живот на народа в тази държава те искат всички да се съобразяват с тях което е нонсенс. Защо не отиват в Саудитска Арабия, Катар, Кувейт които са мюсюлмански и богати държави а ? Защото тези държави не ги искат и не са склонни да ги хранят както прави глу

47

Анонимен

преди 10 месеца

Немците, вместо да следват поне английския опит, следват по петите Франция и ще си получат размириците! Как бащите на тия муслимани работеха денонощно и носеха европейски костюми, а жените им много рядко със забрадка, а сега. Ходят като ходжи и жените като пингвини!