16

Анонимен

преди 10 месеца

Другаря Си каза че ще има промени които света не е виждал от 100 години . Кво стан преди 100 години . Настъпи индустриалната епоха защото ПСВ разви технологиите . САЩ започнаха да налагат долара чрез огромните заеми от войната . За 100 години индустриална епоха е рано да се прецени чия индустрия и валута ще надделеят та да се надупи България в тази посока . И аз си мисля че ще има много промени ама още е рано . Може би след 3 - 4 години а сега Русия да отслаби запада и подготви почвата.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Тия си разделят Русия в момента, след като китайците подкокоросаха Путин и после му го нахлузиха.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Много сте наивни ако си мислите че Си държи едноличната власт и контролира всяко едно зъбно колелце в системата. Ролята му е по-скоро на обединяващ образ и на човек който задава големите стратегически задачи. Единствената причина да го преизберат и да му дадат неограничен мандат е точно САЩ. САЩ постоянно дрънкат оръжия и заплащват Китай и нажежават Азиатския регион до краен предел. В тази ситуация опитът на Си е решаващ. Затова и единодушно му гласуваха доверие.

13

Анонимен

преди 10 месеца

В дългосрочен план, ако едните надделеят, другите няма да го харесат и може да има война..

12

До 8

преди 10 месеца

Китай вече произвежда 7 нанометра. Въпрос на време е да усвоят технологиите за 5 и 3 нанометра. Така че не бъдете сигурен в думите си. А Тайван си е част от Китай и дори САЩ признават това. Има го черно на бяло разписано и подписано от САЩ. В така наречените Шанхайски комюникета. Така че вашите фантазии си ги запазете за себе си.

11

В Китай

преди 10 месеца

Еднопартийна система е формално на хартия! В действителност така наречената партия е една огромна структура от около 90 милиона души, сред които най-способните се изкачват до върха и им се дават управленски лостове на държавно ниво. Вътре в партията има идейни течения и сериозно противопоставяне и дискурс.

10

До 9

преди 10 месеца

Може би имате предвид НА ТВХ ДА ИМ ПЛАТЯТ ПАТЕНТИТЕ. Защото Хуауей държат над 30% от патентите за 5 джи. И над половината от патентите за 6 джи което тепърва идва. Така че вие май живеете в друга епоха.

9

Борел пияницата

преди 10 месеца

го отрязаха. А към Джанет Йелън са били супер студени. След срещите, айде обратно в хотела Търси си ресторант да ядеш, Джанет.

8

Анонимен

преди 10 месеца

До а HUAWEI ?? А HUAWEI като си плати лицензите ще продължи да се конкурира.

7

Големият брат

преди 10 месеца

По равно ли ще делим, или по братски?

6

а HUAWEI ??

преди 10 месеца

какво стана с 'честната' конкуренция а?

5

Краварска честност

преди 10 месеца

ТЕ, краварците, искат да избегнат играта, НО да приберат всичко!

4

Безимен.

преди 10 месеца

Пак са отишли пари да просят!!

3

Анонимен

преди 10 месеца

Каква конкуренция Китай ви бие по всички континенти в Европа не съм видял американски телефон или телевизор всичко е китайско

2

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ знаят, че ще загубят и го удариха на призиви и молби.

1

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ и справедлива конкуренция, мошеници дайте ни самолетите нали ги платихме