100

Анонимен

преди 11 месеца

Когато за първи път застана пред съда във връзка с това убийство, внучката беше казала "Не ми пука!" При доказана шизофрения няма да я пратят в затвора, а в клиника. Такива ми ти работи. Когато миналата година се разчу за убийството, приятели на това момиче бяха казали, че никога не е страдала от никакви липси и че е получавала от баба си не само грижи, но и пари, каквито бабата имала доста след продажба на апартамент във Варна.

99

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 102 Наследник на Виолета Донева би трябвало да е единственият й син, бащата на това момиче. Не знам дали покойната Донева има и други внуци, освен момичето Ивет. Родителите на Ивет са разделени. Не знам дали бащата на Ивет е създал и други деца от други жени. Но и да има такива, те би трябвало да са по-малки от Ивет, която е на 19 г.

98

Анонимен

преди 11 месеца

ПО ЩАТСКИТЕ ЗАКОНИ ЩЕШЕ ЗА Я ОЧАКВА ЕЛЕКТРИКАТА ИЛИ ИНЖЕКЦИЯТА БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ!!!...

97

Анонимен

преди 11 месеца

Ами -... идиотия. Тая може и да оцелее в затвора. Извън него е мортус

96

Анонимен

преди 11 месеца

При Т. Живков . Имаше дом майка и дете. Попадаха деца без родители . А и през затвора минаха много хора половината население . И в затвора хората влизаха със средно излизаха с висше. И с професия.

95

R.A.T.M

преди 11 месеца

Каква е целта на тази статия и на други подобни да се свързва марихуаната с наркотици и убийства. Някой от редакцията пушил ли е канабис ? Има статистика и много други вещества са в основата на насилие и убийства, но не и ганджата. Защо се опитвате да манипулирате обществото ? По земята умират повече хора от алкохол, аспирин и вода отколкото от марихуана.

94

Анонимен

преди 11 месеца

Не вярвам на тази история. Ако натопиш наследник за убийствио, той автоматично бива лишен от наследство, а наследството си поделят останалите наследници.Това убийство е дело на мъж.Ако полицията иска да си свърши работата, да проведе истинско разследване.

93

Анонимен

преди 11 месеца

-Гражданино абитуриент, колко удара нанесохте с ножа? -Господин съдия, след 12 спрях да ги броя.

92

Анонимен

преди 11 месеца

-Ще ме убиеш ли? -Не! -Защо? -Защото те обичам и ми даваш пари.

91

Анонимен

преди 11 месеца

Пропускаш че Брат ни Пит е пил и хапчета така модерни в сащ който са си чиста дрога.Не защитавам конопа просто казвам ,че от алкохол до коноп през най гадните дроги до тия лвгални фарма дроги марата ти в най малкия дерт

90

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 97 Ако точно това е казано в официално отправеното обвинение, тогава няма как да не е истина. Обвинението се основава на заключението на патоанатомите. Много жалко, че се е стигнало до такава трагедия, но да не забравяме, че психично болен човек в кризисен момент върши такива дивотии, каквито трудно би извършил за същото време дори здав мъж.

89

Анонимен

преди 11 месеца

Не знам защо, ама не вярвам на тоз разказ. 54 удара се нанасят за около минута и половина. Уморително ми се вижда, даже за лудо момиче. Оставете омразата. Дано не си правите шегички с читателите и зрителите за да проучите мнението им за наркотиците, отношението на младите към възрастните, престъпността въобще, смъртното наказание също. Подозирам сериозен принос на социологическите агенции в новините "уау", "шок" и "пълен потрес".

88

Анонимен

преди 11 месеца

Много красива и нежна. Прилича на баба си.

87

Анонимен

преди 11 месеца

Тя била бисексуална. Ще и е интересно в Сливенския. Много сливи има.

86

Анонимен

преди 11 месеца

До Обективно 86 ___ В социалните домове за деца и юноши растат няколко хиляди деца, изоставени от родителите си, но не стават убийци, макар че и на тях няма кой да им даде обич. Тази си го е имала в характера, наркотиците са отприщили този бяс. Не знам само дали не е носила психичното заболяване у себе си по рождение, не съм лекар.

85

:(((

преди 11 месеца

До Ловец /75/ - Когато я бяха арестували и й бяха казали, че може да отиде в Сливенския затвор, тази внучка беше казала "Ще ми е интересно". С такова същество може ли да се контактува нормално? Не, не може. Но близките й са я оставили да си живее на воля, без надзор. Можеше да осмърти и някой съвсем непознат човек, да пази Господ. Строг контрол е нужен над такива хора, а не да ги оставят те сами да носят отговорност за това дали да си пият редовно лекарствата.

84

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 73 --- Народът е казал нещо и по този повод: Не знаеш от кое npace каква cвuня ще стане.

83

rambaldievskievich

преди 11 месеца

До Анонимен 87: А ти изобщо си без такъв. С таратор си там

82

Анонимен

преди 11 месеца

Не може да бъде. Жените са само жертви на насилие и никога насилници. Затуй специална защита само за тях!

81

Анонимен

преди 11 месеца

Тия са от убийците с пластмасови мозъци от наркотиците. Такива с кеф да ги замени един ден изкуствения интелект. Хората все по-малко ще бъдат необходими на майката Земя.