136

Наблюдател

преди 10 месеца

Хора събудете се, потърсете информация извън българските медии и ще разберете ,че Русия не само няма да загуби войната ,но ще диктува новия световен ред .

135

Lina

преди 10 месеца

Защо не ? Ирландия е неутрална по темата ? И още много.

134

Анонимен

преди 10 месеца

Този не е българин а пума която мрази всичко Българско.

133

Анонимен

преди 10 месеца

Евроклепарите се разсмърдяха.

132

Анонимен

преди 10 месеца

Украинците са по инсценировките, за справка Буча.

131

Анонимен

преди 10 месеца

Тези два реактора до сега трябваше да са инсталирани в АЕЦ Козлодуй.

130

Анонимен

преди 10 месеца

Краят на Mopдор е близък

129

Анонимен

преди 10 месеца

И защо Русия да предизвиква ядрен взрив в електроцентрала, която е под неин контрол, като може да предизвика такъв в електроцентрала, която се държи от украинците. Няма логика в пропагандното говорене.

128

Анонимен

преди 10 месеца

"инсценира" ... т.е. ще се направи че има, ама то няма да има инцидент и съответно няма да има повишена радиация.

127

Анонимен

преди 10 месеца

Политолога да се прегледа при психиатър

126

Анонимен

преди 10 месеца

Путин ще изкорени фашизма от лицето на Европа.

125

Лайномет

преди 10 месеца

Някой да е гладен?

124

Боби

преди 10 месеца

До 128 "Руският президент Владимир Путин обяви в четвъртък, че е подписал указ, съгласно който чуждестранните купувачи на руски газ трябва от петък, 1 април, да плащат в рубли, а ако не го направят, договорите им ще бъдат прекратени" С други думи всички външни контрагенти са им сменени местата/начина на плащане. Реално се плаща в каквато валута искаш и се превалутира. "Булгаргаз" e платил за доставката на природен газ за България от "Газпром експорт" за април в долари(на "старото" място)"

123

До 128

преди 10 месеца

Газпром откри специална сметка където левовете веднага се обръщат в рубли- всички започнаха са използват ( и още използват) такава сметка в Газпромбанк- само България отказа да плаща!! С това ефективно ние самите си спряхме газта..или искаш без пари да ни я подаряват ;)

122

тя

преди 10 месеца

*** Зеленски ли управлява страната ни ?!До там ли ни докараха продажниците ?

121

Боби

преди 10 месеца

До 127 Умнико Крим донесе на РФ два милиона нови поданици, около 6 милиона са официалните бежанци в РФ от Украйна като реално по голяма част от тях са вече с руско гражданство и са интегрирани във вътрешните региони. ЛНР са 1,2 милиона, ДНР 1,4 милиона, Запорожие и Херсон са около 2 милиона нови поданици на РФ които вече са интегрирани в икономикаа и започват да плащат данъци на Москва. 14000 бяха цивилние жертви в донбас до 2022 Дори сега КИЕВ ежедневно обстрелва граждански цели сякаш няма воен

120

до 126 Боби

преди 10 месеца

Напротив, точно тази сметка не беше под запор - на Газпромбанк. Булгаргаз преведе пари, които и бяха отказани, а газа спрян.

119

до 122 Боби

преди 10 месеца

И това "малко-от малко" спазване на права изглежда включа изглежда физическото ликвидиране на цял един народ?! Ибаа, то по тая руска логика затвори не трябват - престъпниците направо да ги ликвидират и заравят. Апропо, какъв е проблема, че Украйна организират своеобразна СВО и ликвидират фашистите на путин? И руснаците получават оръжие от вън, явно нямат проблем с това от къде идва оръжието

118

Боби

преди 10 месеца

До 124 РФ не е спирала Газът за България. След въвеждане на НЕЗАКОННИ(защото не са от ООН) запори на сметки - което се води ФОРСМАЖОРНА СИТУАЦИЯ и е включена в договорите - РФ смени местоположението на плащането което е нейно право(а плащане в Рубли е икономическа финтифлюшка) така че да не може да се блокират средствата. България отказа да плаща на новото място... - без плащане кой доставчик ще продължи да доставя продукти? А има такива Българското правителство за САЩ чертежи...

117

До 124

преди 10 месеца

Миналата година НИЕ едностранно решихме да не плащаме на Гозпром и да не купуваме газ от тях! Беше политическо решение ущетяващо икономиката ни! Не си измисляй че те са ни го спряли!