12

До днес бг

преди 10 месеца

Елате да напишите статия за Сливен, всекидневно водата е мътна, ако има вода, през ден се спира, местното ВиК се крие не дава информация. Жалбите до институциите се крият. Днес бг направете разследване какво се случва.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Нали се оплакваха навремето, че немали никаква вода перничани :)))

10

Не е така

преди 10 месеца

До коментар 8 Ако водата на халите е радиоактивна , значи я провинцията трябва да не са останали живи хора , защото там е тиня ..Минерална е водата , но е една от най-добрите в София тази на Халите. Трябва да попиташ специалисти в тази сфера.

9

НЯКОЙ

преди 10 месеца

До Дейвид Айкгущерите са изгонени от нашата галактика. тез , тъмните сили на земята са *** м/у гущери и земляни. тези *** са най-лошите същества в цялата галактика. водим първенството. рептилите не са толкова коварни.

8

изкуствен интелект

преди 10 месеца

До Не е такаводата на харите е радиоактивна, не трябва да се пие дълго.

7

до 6

преди 10 месеца

Водата от витошкия водопровод е всичко друго, но не и твърда. А водата на Халите е минерална... Не говорим за минерални води тук.

6

Не е така

преди 10 месеца

До коментар 4 Я отиди на Центвални Хали в София , там водата която тече безплатно е много хубава. Има изследвания не е само Витошката ти вода. Плюс това планинската вода също е по твърда и не е добре да се пое постоянно

5

Анонимен

преди 10 месеца

На тия навремето Тиквата им източи язовира.

4

Анонимен

преди 10 месеца

В цяла България водата е негодна за пиене, освен от Витошкия водопровод, където е кристална. А да не говорим, че да нямаш поне тройно филтриране на чешмяната вода, е несериозно. Би следвало всеки блок да си сложи или всяко домакинство. При нас, въпреки че сме на Витошкия водопровод, в мазето на блока има 3 филтъра. На двете ни къщи- същата работа. Нито струва пари, нито нищо...

3

Анонимен

преди 10 месеца

Павлова от ГЕРБ е причината.

2

Дейвид Айк

преди 10 месеца

Управляват ли гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва са изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

1

Заради Нова Каховка

преди 10 месеца

и Путин, най-вероятно.