129

Пилци ще броим зимъс

преди 11 месеца

ДОТОГАВА ЩЕ СИ ЧУКАТ РОГАТА

128

Кофти късмет

преди 11 месеца

Тръгнаха за Париж и Лондон,но на пътя им застанаха Бахмут и ВСУ !

127

Анонимен

преди 11 месеца

"конфискации на руски танкове" ???

126

Анонимен

преди 11 месеца

Изпратиха на украйна 14 танка чалънджър 2 които така силно разрекламираха все едно са изпратили 1400... Същото важи и за леопардите ... И пишат че количеството им танкове расте - звучи меко казано абсурдно... Украйна воюва основно на полски т-72 защото техните т-64 бяха постепенно унищожени... Русия от своя страна не само произвежда ( както написаха не повече от 200 нови танка), но и разконсервира, модернизира и ремонтира значително по големи количества такава техника

125

Спеца

преди 11 месеца

На всички е ясно , че Русия ще завладее цяла Украйна и то защото я подстрекават , че след войната Украйна ще я приемат в НАТО!След войната обаче Украйна ще е страна от руската федерация!

124

СТРАНДЖАТА

преди 11 месеца

ВЯРНО Е! 120+45= 6500 Не може да има грешка!

123

Анонимен

преди 11 месеца

До До 154 лъжеца_Ми чети внимателно. Така е било, защото в България тогава е имало ФАШИСТКО правителство и байраци със свастики. Сега в момета (поне) няма. Ти не си кьорав, нито пък неграмотен. Просто така ти изнася да тълкуваш истината, или пък за това ти плащат.

122

До 154 лъжеца

преди 11 месеца

Твърдиш,че руснаците тук няма да дойдат,ако не ги поканим. А 1944 руската армия нахлу в България,която не само не обявила неутралитет,но и изгони германските войски...окупира ни,близо 2 г.плащахме милиардна издръжка на окупаторите да ни откраднат златото,архивите,избият интелигентните и настанят на власт профаните и терористите комунисти.

121

Анонимен

преди 11 месеца

В тая публикация леля Анисия (готино руско име) пише, че руските танкове са намаляли наполовина, а украинските са се повишили на брой. Лелята забрави, че съвссем наскоро Комикът със зелената военна фланелка мина на обиколка в държавите от Източна Европа в просия за въоръжение , в т.ч. танкове. Ние имахме в околностите на столицата - Горна баня, Суходол две танкови бригади с танкове от Т34 до Т72. Можехме да дадем на просяка поне 200 танка, но без акумулатори, каквито липсват от 25-30 години

120

Анонимен

преди 11 месеца

Руснаците тук няма да дойдат, освен ако не ги поканим. При нас тук никой не развява байраци със свастики, и не се посздравяваме със "Хайл"! Така, че тия с VPN- ните няма смисъл да се тревожат за нас. По- добре да се потготвят за следващото спиране на тока, че като им очукат пак трансформаторите в Украйна ще изчезнат от интернет пак за около седмица.

119

Йосиф

преди 11 месеца

След като руснаците видят сметката на украинците,ще дойдат и за вас.Еазелин и мокри кърпички имате,нали?!

118

Анонимен

преди 11 месеца

Хора, не се излагайте така бе! Вижте какво пишат "Шпигел", "Билд", Вашингтон Поуст", гледайте по руската новини. Какви глупости пишете тука? Платени глупости. В момента се е стигнало до там, че украинците си крият техниката руснаците да не я унищожат. Гледайте интервюто на Джефри Сакс относно акциите на производителите на Патриот- ите и на Леопард- дите. И руснаци, и немци и американци ТВЪРДЯТ ЕДНО И СЪЩО, а вие тука само сте напреки. Чудя се кой лъже пак за едните 5лв????

117

Анонимен

преди 11 месеца

Гьобелсова пропаганда.

116

Москва потъна

преди 11 месеца

Украйна за Кремъл ще е както Виетнам за САЩ.

115

Свети JAVELIN

преди 11 месеца

2500 разцъфтели руски танка.Отлично постижение.Мога и още.

114

Кравар Евроатлантик

преди 11 месеца

Тридневната специална операция върви по план, не волнуйтес тавариши. Просто планът не е на путин.

113

Той за тва

преди 11 месеца

Избяга Подложин

112

НИТО ЕДИН ПАТРОН

преди 11 месеца

за укро-фашистите

111

Анонимен

преди 11 месеца

Меките китки уж много велики, а с една Русия не могат да се справят

110

Анонимен

преди 11 месеца

Ко стана с великата контраофанзива ахахаа комай и тя се оказа поредната фантазия