38

Анонимен

преди 11 месеца

Гражданите в съвременна Албания са повече европейци от македонците!

37

Рв

преди 11 месеца

За да те приемат в Европа, то трябва поне малко да си европеец, или поне малка част от населението на дадена страна да е интелигентно с европейско мислене и обноски. За съжаление в България преобладават про-азиатските и ориенталски привички но все пак при по-големите градове се наблюдава интелигентна маса която отговаря на цивилизовани страни на запад. В Албания и така наречената република Северна Македония няма нищо европейско. Пита се, за какво са ни в Европа?

36

Анонимен

преди 11 месеца

Хем казват,че българи нямало там,хем не искат да ги вкарват в конституцията. Не че това с нещо ще им помогне де. Просто една хартийка. Но все пак от какво се притесняват щом няма българи

35

=

преди 11 месеца

В рсм има две основни партии - на едната ръководството е в Будапеща,при Орбан а другата е просръбска и политиката й се определя в Белград. А оттам нагоре връзката стига до Кремъл. Въпреки усилията на албанците, макетата няма да влязат в ЕС, чичо путин не дава, пък и самите северни македонци са пълни чукундури и сами си компрометират бъдещето

34

Анонимен

преди 11 месеца

'Без промени в Конституцията, забравяме за ЕС.'

33

Анонимен

преди 11 месеца

БЮРМ да удрят челца в земята и да не ни търсят за нищо, нямаме нищо общо с такива фашисти

32

Анонимен

преди 11 месеца

В РСМ има и сравнително нормални хора, но медиите и управниците им ги лъжат за някакви измислени врагове и им всяват страх от другите нации. Същото правят и копейкаджиите в България и винаги се намират няколко хиляди необразовани да им се вържат на лъжите. Хорат ги мързи да учат и да се образоват. По-лено е да вярват на телевизора и мошениците-политици се възползват от такива мързеливи хора.

31

Анонимен

преди 11 месеца

Аз гледах предаването и мога да кажа, че по-големи лъжи и глупости не бях чувал. Този човек си мисли, че подписаните договори може да не се спазват и са някакви предписания. Това е съветско-югославския комунистически начин. Водещия му казва, има договор, а този лъжец не спря да повтаря как точно планират да излъжат- не било задължително, нямало срок, и т.н. Поведението на БЮРМ е да подписват договори и после да мислят как да не ги спазват. Те освен от вето от друго нищо не разбират.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Няма страшно. Със сегашното си ръководство ВМРО-ДПМН няма шанс да приеме българите в конституцията си. А другите пук - наследниците на комунистическата партия пък е пълен абсурд даже да си го помислят. Сръбското промиване на мозъци вече показва резултати в сегашното поколение политици. РСМ няма да види ЕС, докато не си смени политиците тотално.

29

Анонимен

преди 11 месеца

Ами хората не искат ЕС, кво натискат толко тези ***?!

28

Прасе

преди 11 месеца

А кога ще има новини на Български по националната Маке телевизия?

27

бай Танас

преди 11 месеца

Ще гледате ЕС ама от некое по-височко минаре около границата я с България я с Албания!

26

8888

преди 11 месеца

Е,ПА ОТИ ВИ Е ЕУРОПА,ОТИ ВИ Е ЮРУТУ,Е ПА ШО СА ВИ И БУГАРИТЕ,СТОИТЕ СИ ДО ШИПТОРИТО

25

Анонимен

преди 11 месеца

Титлата цар тръгва от българите ве макета, тази титла е по висша от западната титла крал, понеже тогава само Византия и България са били значими на свето, докато западняците са мизерували в така наречения от тех тъмните векове, при нас не е било така :)))

24

Анонимен

преди 11 месеца

Бг не спазва техната ама иска от макетата.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Достатъчно ви дондуркахме макета, търпението ни не е безкрайно, че да ви търпим глупостите вечно :)))

22

Анонимен

преди 11 месеца

Може македонците да не си дават сметка, ама това е само началото. Ще има още много "Ако не направите ... ще има санкции, няма да ви бъдат предоставени" и др. Ама това не се брои за намеса във вътрешните работи, а предимство някакво си, огромна чест да си изпълнил нарежданията.

21

пришълецът

преди 11 месеца

Атакувате конституционния ред, ааа?:))))

20

Анонимен

преди 11 месеца

Идеално! Тъкмо ще се оттървем от колонизаторите! Само дето те няма да ни позволят. Независимо дали ще си променим Контституцията под техен диктат или не.

19

лили

преди 11 месеца

а ефките кога ? или и тях ще дадем на Укарина ? Мислям че е редно да ги дарим