63

До 51

преди 10 месеца

"Нашата корупция е следствие от КГБ и клонинга и ДС. И в момента руската мафия държи над 50% от "бизнеса" в бг. Техниса и прасчо, и пеефски, дпс, слави, koпейкин и накрая си купиха *** и кокорчо. Нищо не може да шавне без тях. Докато не се изчистим от тях - няма да видим бял ден. Ще мизерстваме. Те унищожиха всичко което имахме. И продължават да унищожават за да имат контрол на всичко и всички." Самата истина!

62

Боби

преди 10 месеца

До РАШКИТЕ У РАША - ПАК И ОТНОВО СТРОЛИ 146 мил е постоянното население на РФ

61

РАШКИТЕ У РАША

преди 10 месеца

РАШКИТЕ ДА СИ ПРЕБЕРАТ РАШИТЕ ОТ СВЕТА- РОССТАТ- ОТ 136 000 000 РУСКИ ГРАЖДАНИ- 35 000 000 СА ИЗВЪН РАША, А ТАТКО ПУТИН Е ТРЪГНАЛ ДА ГИ СПАСЯВА- ВЪРНЕТЕ ГИ НА БАЩИЦАТА И ДА СИ СТОЯТ У ТЯХ.

60

пияница мистик

преди 10 месеца

СССР2 както си мечтае джуджето убиец няма да има, ама Северна Корея-2 е по-вероятно да се получи :)))

59

Анонимен

преди 10 месеца

И като Русия се изключи глобално, как ще промива хилавите мозъчета на нашите русофили?

58

Алекс

преди 10 месеца

И Рунет е някъде в светлото бъдеще.Поредното усвояване на бюджетни средства без краен резултат.

57

Чебурашка

преди 10 месеца

Чебурнет...тия пак са се напили

56

Анонимен

преди 10 месеца

Продължават да копаят.

55

Дядката

преди 10 месеца

Наесен "Ел Ниньо" приключва !Ако Русия спре газа през Украйна ,Европа ще поизмръзне тази зима , защото зимите след ниньото са много люти!Ако ще се изключват взаимно , накрая Москва може да им направи и погребение!

54

АЗ

преди 10 месеца

Ха - ха ! Ще се включат във ВатенкаНет и ще си гледат филми за отечествената война - това им е любимото !

53

Анонимен

преди 10 месеца

Санкциите не действат,а Русия бере душа,умира ,а Украйна и го завира..

52

Анонимен

преди 10 месеца

Те в Северна Корея отдавна са изключени и само като видят вожда, и започват да плачат, от радост и страх едновременно, Русия следва уверено стъпките на Ким чен ун.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Всичките санкции които се въведоха срещу Русия не действат срещу нея а срещу нас,всичките 38 членки на НАТО не могат заедно да произведат толкова патрони и снаряди колкото руснаците сами това го правят ...и сме тръгнали срещу тях да се бием...

50

Анонимен

преди 10 месеца

до където и да стигнете резултата ще е един - няма луд дето има атомно оръжие да затрие цял свят да се остави на едни авроатлантици да му диктуват - идеята е поредната т-ъп-ня

49

Анонимен

преди 10 месеца

Бълха ухапала Русия. Западът вече опитва всичко възможно и нищо не работи. Още какво? Да пратите руснаците на Марс, за да не ви пречат и шпионират? Но ако ги пратите там, ще им завидите и ще поискате да ги последвате.

48

Мда

преди 10 месеца

Лошо няма - интернет се следи отдавна от цру вллючително и през търсачките - яху , гугьл приложения като скаип - знаете за проблема с - линдолс Сьвсем очаквана реакция и доста закьсняла - предполагам следващите са китай

47

Горд Русуфил

преди 10 месеца

В България ще имаме ли достъп до Рунет?

46

Анонимен

преди 10 месеца

Нашата корупция е следствие от КГБ и клонинга и ДС. И в момента руската мафия държи над 50% от "бизнеса" в бг. Техниса и прасчо, и пеефски, дпс, слави, koпейкин и накрая си купиха *** и кокорчо. Нищо не може да шавне без тях. Докато не се изчистим от тях - няма да видим бял ден. Ще мизерстваме. Те унищожиха всичко което имахме. И продължават да унищожават за да имат контрол на всичко и всички.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Явно русия е била на обмяна на опит със Северна Корея! Лошо няма!!!

44

Анонимен

преди 10 месеца

Западът не разбра, че този свят работи чрез взаимодействие. Никой не може да бъде глобално изключен без това да се отрази на всички. Особено Русия, която фактически е половината свят. Това са ресурси, технологии и много механизми да скапе всичко. Пълен ***. Това не ви е Конго.