79

Анонимен

преди 11 месеца

Българският национален интерес за някой е да пълнят чекмеджетата и да изпълняват заповедите от Козяк.

78

Боклуци

преди 11 месеца

Марш к0мунистич3ска ***. И ти и Радев Пилота барабар с Коце траверса. Лапачи на *** !!!

77

Анонимен

преди 11 месеца

Накой да дефинира Български Национален Интерес. До скоро ни убеждаваха ,че е Български Национален Интерес е Македония да не е в ЕС. Убежадават ни ,че не е Български Национален Интерес да се помага на държава ,която страда каквато е Украина.Какво оше е БГ Национален Интерес ,да сме вън от НАТО и ЕС и след това да се редим на опашки за визи за море в Гърция. Възраждане искат референдум да не сме в Еврозоната и това е Български Национален Интерес? Хайде хващайте пътя за Москва.

76

Анонимен

преди 11 месеца

Само Путинския , на БСП , на Радев и на Възраждане интерес е предаден. Няма как да се псотрои АЕЦ Белелене и тези реактори само за скраб ще сават след година, ноеприпасите ще трябва да се унишожаваъ догодина ,а това струва много пари и трето няма как за се договори мир с Путин.

75

Анонимен

преди 11 месеца

Е как така, Нинова не била поканена? Нали тя държеше да прегърне и целуне Зеленски.

74

do 75

преди 11 месеца

До Кажи де, кажи! те не го предаваха нарпаво го КРАДЯХА ахахаха

73

Кажи де, кажи!

преди 11 месеца

А БКП/БСП колко пъти предаде националния ни интерес?

72

Ива

преди 11 месеца

Е не може да ти се отрече, че си печена лъжкиня г-жо Лъжкиня.Я кажи един случай на взет апартамент от Борисов и ГЕРБ от санираните блокове Както тогава лъжехте дебелашки и всявахте паника в народа,това правите непрекъснато И днес ,,Предаден националния интерес"?!Я се разкарайте треперехте 45 години от страх от ,,братушките" и до днес не ви е минал страхана и се криете с лъжи и предателства на България

71

Хам

преди 11 месеца

До КрунделГлупости! Преди една година точно Нинова като беше във властта разправяше, че един патрон не е изнесен за Украйна, а се оказаха няколко милиарда! Само нейния интерес и на нейните хора гледа. За пари се продава като най-долната к...а!

70

кака ви

преди 11 месеца

е сърдита съм пък , за тва скачам !

69

Анонимен

преди 11 месеца

Не трябва да се смесват продажбата на оръжие и ядрените реактори. Оръжие имаме интерес да им продаваме, САЩ да плащат. Но продаването на ядрените реаактори не е в българския национален и енергиен интерес. Двете теми трябва да се разделят. Муниции - да, срещу пари. Ядрени реактори - не.

68

бай Ламби

преди 11 месеца

До Митко Бомбата Абре Мите, абе ти май скоро не си я виждал другарката Нинова.За кви краставици говориш бре?!?!?! На другарката и требе направо тиква цигулка с тоя диференциал дет го е отпрала жинътъ.

67

Нинчето

преди 11 месеца

Нинчето не взимаше ли процентче от разликата в цената от това което излизаше от България и това което влизаше в Украйна :)

66

Анонимен

преди 11 месеца

Нинче Нинче, докато вие си редяхте обичайните раздумки относно това кой в коя коалиция е бил и продължавахте праволинейно с годините да си дъвчите едно и също, се оказа, че другите не спят и са готови за неща, невиждани в България в последното десетилетие. Направо за ден ви врътнаха класическото 3:0 и ви изпратиха да си ходите в къщи. Така се получава като не тренирате нови отигравания и положения. Остаряхте вече, време е да закачате бутонките.

65

Гюро мандрата

преди 11 месеца

А кашкавала? Къде отиде

64

Gogo

преди 11 месеца

Браво на Нинова! Мъжко момиче, а не мъжка кр-ва като повечето ни мъже политици!

63

Крундел

преди 11 месеца

Др. *** има предвид руският национален интерес, нали никой не мисли, че др.*** някога е мислила за българският интерес?

62

Далай Лама

преди 11 месеца

Краварке, ти и твоята партийка комунисти колко години загробвахте България ??? Повече от половин век само разрушавахте и погубвахте родината, крадци мръсни ! Кол за вас, дърта пирустийо !

61

Митко Бомбата

преди 11 месеца

Толко ли нема некой да и пъхне един краставичок в кусматия rъс и да я засили по надолнището

60

Толстой

преди 11 месеца

СЛАВА НА РУСИЯ!