6

Анонимен

преди 10 месеца

Малко са! Нищо не е! Само Нгерия са над 300 млн и се плодят като за световното. Няма кой да изхранва тези мързели. Последните 600-700 години не са мръднали. Единствено ЮАР, защото имаше доста бели и няколко северно африкански страни подържащи връзки с Европа. Другото е лееш и то професионална.

5

Моля???

преди 10 месеца

Знаете ли какво ми каза един сицилианец: Тези слизат от корабите с последен модел айфон и златни синджири по вратовете си. А аз трудно намирам работа. Нямам думи.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Или расизъм, или това на снимката. Избирайте мъдро.

3

Анонимен

преди 10 месеца

"Тя даде примери със скорошни случаи, при които сигнализираните спасителни кораби пристигат с часове закъснение" Какво бе, вече на разписание ли водим корабите, които отговарят за сигнал за бедствие? За време ли им засичаме кога ще дойдат да вадят нигерийците?

2

Анонимен

преди 10 месеца

Виж ги милите дечица бежанчета, всичките момченца, всичките на 20тина годинки, прииждат, пристигат със десетки хиляди, стотици хиляди в Европата, а там ги приемат! Това е вражеска армия бе! Тия никога няма да са "граждани" на държавата, която ще ги приеме! Никога няма да са част от обществото! И децата им няма да бъдат! Проверено е вече на практика!

1

Анонимен

преди 10 месеца

Хибридната война продължава. Какви са тия мигранти? Къде са жените и децата? Защо са само млади мъже и не са ли тия същите които мародерстват във Франция? Защо всички управляващи се правят че не виждат какво става?