19

Учуден

преди 11 месеца

Добре им го начука Бойко!Съобрази,че е много по добре да завърже л,удото македонско м,агаре за трънливото френско въже и да го пусне да мета къчове и да п,ърди на воля по балканските полени!!Сега се сещат един път на трите месеца за БГ,но ние сме в НИПРИЧОМ!!Имат на масата френскоевропейски папирос изписан на прекрасниот македонски язик и ку щът да го четът,ку щът да го горйът,ку щът да го ръпат!!Много внимание им отделяме на тая сърбоманска п,аплач,дет не заслужават и с,опола си да им фърлим!

18

Пинокио

преди 11 месеца

Е сега, штом Поланко е кажал одма исполнуваме хахаха

17

Анонимен

преди 11 месеца

В уставът на СМ приет с референдум е ясно записано, че това е държава с времена независимост "докато не се формира Нова Югославия". Противоуставно е влизане в ЕС, извън Сърбия. Затова французите предложиха отначало създаване на Отворен Балкан, за да направят пакет със Сърбия и Албания. Преговори без Сърбия е германска политика.

16

до 15

преди 11 месеца

тоя филип нещо се е объркал. Темата е за неизпълнение на преговорната рамка от страна на Северна Македония. Никой не говори за договра от преспа. И никой в Пловдив не твърди, че са потомци на филип македонски, това пък за тебе. Има голяма разлика.

15

Анонимен

преди 11 месеца

До Филип от ФилипополисА също и паметника "Бащата на воин на кон".

14

Не си Благоевград

преди 11 месеца

До Благоевград...Ами току си драскач на служба за УДБА, или други тайни служби имащи за цел да всяват разкол и да сеят омраза!Няма да ти се получи!

13

"Това е известн

преди 11 месеца

На всички ни"...Изглежда само *** Северно Македонските "политичари" не е известно.Те сякаш не знаят на кой свят са и търсят всевъзможни вратички за да не изпълнят договореното.И ако по времето на бивша Югославия можеха да шикалкавят и да седят на два стола в ЕС това е НЕВЪЗМОЖНО.Или изпълнявате безпрекословно договореното, или няма ЕС.Просто и ясно!

12

Две в едно

преди 11 месеца

Един искандър в МС ! Денацификация !

11

Анонимен

преди 11 месеца

Испанците са наши хора, много си приличаме по характер :) Испанците никога не са се оплаквали от нас, явно има сходство в характерите :) За измислената и исмукана РСМ, нема какво да допълня, просто са си фейк държава :))

10

Анонимен

преди 11 месеца

Да видим какво ще направят. Струва ми се че албанците няма да търпят това положение. Враждебно отношение към България => РСМ извън ЕС, Албания в ЕС => Разпад на РСМ и отделяне на албанската част.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Денонощно реват за идентитетот, а онзи ден сръбски депутат ги е нарекъл "Стара Сърбия" при откриване на сръбски паметник в памет на битката при Брегалница и то пред шпалир със северномакедонски гвардейци и под клоунското знаме с венитатора. Разбира се това не е проблем за скопяните. Помня като бях студент как им ставаше драго като ги наричахме подигравателно "сърби". Явно за тях сърбина е еталон за величие. Нещо като Рамбо и Тесла едновременно.

8

пришълецът

преди 11 месеца

Що става с пучдемон?:)))

7

Филип от Филипополис

преди 11 месеца

Държава, която не изпълнява своите ангажименти, поети с международен договор, няма никаква тежест в международната политика и сама се обрича на маргинализация. Превръща се в държава парий. Не може да поемаш задължение по договора от Преспа да премахнеш всички сритопорени паметници на гърци от античния период, а да оставиш "Войн на кон". Не може да поемеш задължение да участваш в историческа комисия, а да бойкотираш работата и.

6

Win-win решение

преди 11 месеца

Северджанците не променят устава и остава извън ЕС во век и веков.

5

Люпчо

преди 11 месеца

Ама криете, че Христофор Колумб е от македонски произход, както и Мигел де Сервантес.

4

Благоевград

преди 11 месеца

Само реципроцитет ! България да признае етническите македонци в България и българският съд да регистрира македонските Организации.

3

Момчил

преди 11 месеца

ДА!

2

Анонимен

преди 11 месеца

1, ама утре ще каже 'България трябва да изпълнят условията на Брюксел'

1

Дони

преди 11 месеца

Добре го е казал!!!