51

Анонимен

преди 10 месеца

Не можах да гледам тези двамата клакьори в тяхното надпяване и славославяне, но само се чудя хорово ли пяха или единия държеше исо? Голямата полза, която сме щели да видим от прошляка - дали си вярват, или така са им написали в сценария?

50

Баце: Тия предадоха

преди 10 месеца

дамата с черните черги подпръхва нато пуйкаВъртогъзка а вие като щрауска токущо одмътила ялово яйце което предизвиква в костенурчо ехидно задочилатно поведение на неокрутимя си лигав поглед.Баце уладза и с една цепеница го измлатва по гърба. Чува се дрън на кокалена кутия-тип панцер-ясно танкове и БТР ще завлече наркомана от нас за ейшънаските и латиняските територии.ПуйкатаСаГъзи Костенурката се очилати и гледаме как бати ги клати,къ кой бре,БатиБацко гя клати.Утре Баци каже-Е кой предаде БеГе

49

ДаЪриНаИчка си айна

преди 10 месеца

Идвайки у нас, ГрюненШайзенко щедаде знаковгъз,че страната ни е надежден партньор и подкрепя нарконаклонност Му към пудрата.Навсякъде,където отива,Му обяснява, че Той защитават цялата Европа,борейки се с останалата Й част.Във всяка една от държавите той преследва определени цели.У нас щел да закупи трищуцерен вери лессен вибратор да си го включвали в льондрутката и да заклащат в бетоненото днепърско мкорито дорде Иван ги бъхти с руско а опълченците с даденото им от укр западно качествено оръжие.

48

Мечти...

преди 10 месеца

Ако някой българин патриот му свети маслото и направи услуга на света и приключи конфликта от раз.....

47

Просто срам

преди 10 месеца

Който го поканил е продажник и предател на България!

46

комплексите С-300

преди 10 месеца

От СССР са най доброто ПВО в света! Зеленски иска да ги вземе защото неговото С-300 е унищожено, а Пейтриът и за скрап не става!!

45

Зеленски слиза

преди 10 месеца

Нашмъркан от самолета и гледа: Яяя жираф! А това цила Мария Габриел..

44

Разбира си ще вземи

преди 10 месеца

комплексите С-300!! Всички сруги ве отказаха - Гърция, Кипър! Но ние ще ги дадем..пак ще загуби войната де..

43

Анонимен

преди 10 месеца

Подкрепям Украйна в конфликта,но тази военна помощ и подкрепа от Кабинета не я разбирам и ми идва вповече.Май управляващите мислят повече за случващото се на изток отколкото за българският народ.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Какво сте тръгнали да се обяснявате бе просяци всеки в страната си може да бъде , какъвто си иска независимо дали ви харесва.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Всички Русофили сега може да питат Зеленски директно,каквото.пожелаят. Не е нормално да подкрепяте агресора Путин и неговята Русия. Едно време подкрепихме Хитлер и какво стана,слугувахме на Русия над 50 години.

40

ЕУФОРЕВЪР

преди 10 месеца

Евала , добре е дошъл .Рашките умират от яд 😂Ако бях на негово място щях да ходя да се изпикая пред руското посолство

39

VladTepes

преди 10 месеца

Зеленски ще халюцинира в делириум както обикновено.

38

Преслужбата

преди 10 месеца

Дано има среща и с господин Новичок

37

Анонимен

преди 10 месеца

Зеленски се превърна в нещо повече от холивудска звезда! Никоя друга известна персона не е била толкова ухажвана от световните лидери и толкова охранявана, както него!:)

36

Анонимен

преди 10 месеца

Наркоманчето ще ни хвърли във войната без да му мигне окото!!!

35

Анонимен

преди 10 месеца

Ами никой не го иска тук и няма нужда да ни занимава ,и досажда с простотията си.Да си отива в Украйна и да си води войните за чужди интереси.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Сега ще се сбъдне една голяма мечта на Копейкин и Нинова - да прегърнат и разцелуват Зеленски.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Украинския просяк дошъл да се обяснява и да проси ,както всички украинци дето плъзнаха тук,а даже си мислят ,че тук им е вече Украйна.Окакаха си държава с такива като тоя,та даже и в чужди държави тръгнали да окакват,и се чудят що хората не ги понасят.

32

Анонимен

преди 10 месеца

всичко хубаво, ама на кой му беше нужен тоя цирк в центъра на София, като искат да се срещат и толкова е проблем сигурноста, да се беха срещнали в некоя резиденция, примерно Евсиноград, що требваше да се блокира целия център без никакво предупреждение