164

Минаващ

преди 1 година

"кисело е гроздето!" казала лисицата и отминала

163

чакатило

преди 1 година

До Анонимен, заработвш добре

162

Анонимен

преди 1 година

*** си отива

161

тя

преди 1 година

Пак" партенки "! Да ама НЕ!

160

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали е вярно, но звучи много приятно това заглавие...

159

Анонимен

преди 1 година

Като чета тази публикация, обработена от леля *** Христова, направо недоумявам. Ходорковски беше един от най-големите магнати на Русия и по времето на Елцин беше некоронованият император на Русия. Помисли се за такъв и едва отърва кожата. Напусна Русия с еднопосочен билет. И този човек,който от години живее в изгнание и няма нищо общо с ФСБ, сега дава мнение за верността на офицерите от ФСБ към Путин, като има и нахалството да твърди, че само 30% от тях са му вярни! Аман от нагли медийни лъжци!

158

Анонимен

преди 1 година

Когато чета подобни статии се сещам за една поговорка "Крадеца вика дръжте крадеца".Вече съм се научил че за американската пропаганда трябва да се мисли по следният начин, те казват бяло, а се чете като черно.

157

Анонимен

преди 1 година

Само първото изречение като прочетеш и ти става ясно за поредната порция западен шит и че няма смисъл да четеш нататък..... "олигарх в изгнание".... явно някой от ония, на които Путин им оряза красивите ръчички и ги накара да си плащат данъците както всички нормални хора.

156

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКИ РАШКИ ОБРАТНО В РОДИНАТА ПРИ БАЩИЦАТА И ПЪРВИ ОЛИГАРСИТЕ БАРАБАР С ЯХТИ ЗА МИЛИОНИ, ТАКА БАЩИЦАТА ЩЕ СПРЕ ДА ГИ СПАСЯВА- НАЧИ ТЕ БЯГАТ ОТ РАША, А *** БРОДИ РУШЯЙКИ ОТ КЪДЕ МИНЕ ДА ГИ ЗАВРЪЩА- А СПРЕТЕ ВА, ЧЕ НИ ДОДЕЯХТИ И ДА НАМРАЗИХМЕ ВИ- ВИЕ УБИВАТЕ И РУШИТЕ.

155

SJ

преди 1 година

dnes.bg, превърнахте се в жълта преса.

154

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 153 Русия вече се прослави много. Навлече си гнева и омразата на цивилизования свят. До тук беше. Очакват се интересни събития. Руснаците се събуждат от 100 годишен сън.

153

Анонимен

преди 1 година

А на клоуна рейтингът колко е, след като загуби държавата и народа си.

152

Анонимен

преди 1 година

Да не объркате пак сметките, както обикновено правите...

151

Анонимен

преди 1 година

Херсонско направление, Антоновски мост. Киевският наркокартел продължава да прехвърля войски на левия бряг, за да консолидира позициите си. Зомбитата са под моста откъм руската страна, но всъщност това не представлява сериозна заплаха за ВС на РФ в този район. Руските ВКС унищожиха склад за техника и боеприпаси в Антоновка.

150

Анонимен

преди 1 година

В посока Северски настъплението на руските войски продължава в районите на Серебрянското горско стопанство и Торския участък, за ​​да се заеме зоната по десния бряг на Северски Донец. Направление Южнодонец, Времевски участък-Зомби нацитата продължават да атакуват позициите на ВС на РФ. Има ожесточени боеве за горските насаждения на запад от Старомайорски, както и в района на самото селище и Урожайни. ВКС на Русия нанасят удари по зомбирана биомаса, унищожавайки техниката и зомбитата на киевският наркокартел и на практика улеснявайки задачата на отбраняващите се.

149

2

преди 1 година

Отделни вражески ДРГ на киевският наркокартел успяха да проникнат в Клешчеевка и се опитаха да се закрепят, но бяха прогонени - в момента селището е под контрола на руската армия. Ситуацията в този район е изключително напрегната.

148

1

преди 1 година

Южният фланг на Бахмут. Зомбитата на киевският наркокартел атакуват важни височини близо до Клешеевка, опитвайки се да заемат най-изгодните позиции в района за бъдещи атаки. Преди няколко месеца ЧВК Вагнер превзе тази укрепена позиция на ВСУ и сега те се опитват да си я върнат. По позициите на ВС на РФ масово се използва артилерия. ГЩ на РФ придвижва подкрепления към този район. От двете страни работят танкове, гаубици, РСЗО и минохвъргачки. Ожесточените боеве продължават.

147

БАНко

преди 1 година

ДЕРЗАЙТЕ НАТООООООВЦИТЕ , НИКОЙ НЕ ВИ ЧЕТЕ !!!

146

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Браво, Волдемор вчера ни беше на гости и днес яко пропаганда!

145

Анонимен

преди 1 година

Около 50 хиляди ЛГБТ войници се бият за Украйна The Telegraph. Гей войниците в Украйна се надяват, че Украйна ще бъде последователна в своето положително отношение към тях и ще признае военния принос на своите ЛГБТ войници. Няма точна цифра колко ЛГБТ войници служат в украинските въоръжени сили, но LGBT Military, акаунт в Instagram, който публикува снимки на гейове и лесбийки, поставя цифрата на около 50 000.