285

Анонимен

преди 11 месеца

Срам ! Драйфа ми се само като си помисля , че тоя клоун идва тук ! А , Денков е баси *** долен ! тцтцт

284

История даге

преди 11 месеца

До АнонименВ историята няма абсолютно зло и абсолютно добро. А историята трябва да не е обвързана и диктувана от политици. Всеки българин трябва да изучи Първата световна война тогава България (официално и потвърдено с данни и документи) е петата армия в Света ! Повтарям били сме пети на Планетата по мощ на войската ,численност, въоръжение и инокномически необвързани ! Въпреки ,че губим 51% от земите ни и днес сме големи по площ сме колкото Швейцария,Холандия и Белгия взети заедно...

283

Anonymous

преди 11 месеца

Денков е една ***

282

Анонимен

преди 11 месеца

Проба, 1,2,3

281

Анонимен

преди 11 месеца

Наркос, слава России!!

280

Телеграма от Козяк

преди 11 месеца

Да го посрещнете подобаващо с....... !

279

История даге

преди 11 месеца

До Има такава държаваМожем да кажем ,че я има въпреки Русия. 1985 след обявяване на независимос ни нападат Сърбия подтикнати от руснаците.ПСВ България е двойно по- голяма от сега,но Русия бомбандира Варна ,а Гърция и Сърбия вземат 51% от територията ни и с помоща на Русия сме двойно по- малки отколкото трябва да бъдем...

278

Стамболов

преди 11 месеца

Тоя Денков и той бута масло... в страна пълна с руски агенти обявява ,че Зеленски пътувал на сам ?

277

Анонимен

преди 11 месеца

В моента във Флайтрадар24 излиза като най-следен полет в света! KIV-SOF Браво!

276

Анонимен

преди 11 месеца

Най-после има накакво нормално правителство и нещата се връщат отново в нормалния ритъм. Както бяхме тръгнали: ИТН събаря правителство след правителство, птичарското времено правителство, президента, БСП, Възраждане, като нищо щяха да ни изкарат от НАТО и ЕС и тогава лното наистина щеше да удари вентилатора. Как може да сме толкова малък, но за сметка на това толкова про3 народ!!!

275

158

преди 11 месеца

Значи подлогата Денков е поканил на своя глава Зеленски да се среща с Радев!? Не си ли определя сам гостите Президента?! Егати наглите ***.. Да се срещат те с него, защо трябва да злепоставят президента? Повечето хора не одобряват тази визита!

274

Иван

преди 11 месеца

Ето го: flightradar24/BGF204/3103f537 , още поне 45 мин полет има.

273

Анонимен

преди 11 месеца

Габриел: Пълната подкрепа за Украйна трябва да продължи

272

Анонимен

преди 11 месеца

Аз не знам на територия на НАТО да се води война или да се е водило , защо ми е да искам да сме сами и безпомощни ?

271

Има такава държава

преди 11 месеца

Има такава държава - България. И тази държава днес съществува само и единствено благодарение на Русия, на 150 хиляди руснаци които проляха кръвта си за да има държава България. Без Русия такава държава нямаше да има днес.

270

Анонимен

преди 11 месеца

България винаги е била на страната на губищите.

269

Анонимен

преди 11 месеца

Ако питаш хората в Донбас , могат да ти кажат съвсем различи неща, руската мечта се прокрадва точно както тук - някакво застаряващо население и във болни мозъци. Това което се говори тук е пълна пропаганда.

268

Анонимен

преди 11 месеца

Трябва да работим за разрушаването на ЕС и НАТО, не става дума за патриотизъм или България, това е глобално зло. Всеки трябва да помисли как с действията си може да нанася вреда на ЕС и НАТО, и най-малкото действие е от полза, просто трябва всички да мислим за това и постоянно да го прилагаме.

267

До селчо

преди 11 месеца

Ами точно на днешната дата се забъркваме и то официално!

266

Анонимен

преди 11 месеца

Русия многократно беше казала, че Украйна не може да членува в НАТО и във военни съюзи, но украинците не слушаха какво им готори Русия, сега да си носят последствията. Украйна ще изчезне като държава от географската карта. Може да влезе в ЕС и НАТО само ако западните части се присъединят към Полша, Унгария и Румъния, но не и като самостоятелна държава, а Русия ще си вземе Харков, Днепропетровск и цялото черноморско крайбрежие.