42

Боби

преди 10 месеца

До 12345 Абре експерте Русия колко население "придоби" с включване в състава си на Херсон, Запорожие, ЛНР и ДНР, да не споменаваме Крим и поне 6 милиона бежанци официално преместили се в РФ които вече поетапно получават Руски паспорти. Практически почти 1/4 от Населението на Незалежна Ъкрайна вече са включени в икономиеската система на РФ и плащат данъци на Москва.

41

Паню Баирски

преди 10 месеца

Налко му остава на тоя убиец и ще яде мазната опашка!

40

Анонимен

преди 10 месеца

Оффф тоя им бе цил с тоалетните на двора пак се е вихрил - от 40 коментара 35 са негови, и плюсчета сам си слага от 6-7 айпита. Идеалния т ро л - като види Путин и Русия, така се превъзбужда, че може цяла смяна да изкара без да спре да дращи.

39

Анонимен

преди 10 месеца

А Киро Казачока (Брейка) доволен ли е? Дрънкат ли копейки в джобчето му?

38

Анонимен

преди 10 месеца

А във Куба ще правят завод за дървено желязо! От захарна тръстика!

37

Анонимен

преди 10 месеца

Той и от специалната военна обосрация е доволен, нали си живее в свой свят с еднорози и дъги...

36

Новина

преди 10 месеца

В петък Путин идва в България.

35

До Нищо ново

преди 10 месеца

Критерия е, че рублето се люшка нагоре надолу с много проценти. Пак не си разбрал за какво иде реч. За йената е сензация 10% спад или растеж за година, за рублето това е ежедневие.

34

Нищо ново

преди 10 месеца

До Анонимен 52: Това не е критерий. Попитай Гугъл за колко йени можеш да купиш един долар и ще се убедиш сам.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Руското рубле уверено крачи към ада, но пък икономиката им била стабилка.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Питам гугъл колко рубли мога да си купя с 1 долар. Гугъл ми вика 90.80 рубли. Миналата седмица бяха 80, преди месец бяха 70, а по едно време бяха дори 60. Аз не знам дали гугъл ми пуска някви опорки, но съм сигурен, че всичко което русофилите твърдят е една голяма лъжа. Просто измислица.

31

Не е баш тъй

преди 10 месеца

До 12345: Да, за мионалата година Русия има спад, но за тази година се очаква ръст на БВП с 5%. А инфлацията им е по-малка от тази на повечето държави от ЕС. Неприятни факти за евроатлантиците, но това е реалността.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Кой каза иБрикс. Я тоа съюз много го тачим. С нетърпение очаквам валутата им муахахахахахха.

29

12345

преди 10 месеца

Путин яко е закъсал, щом новите опорки на копейките са толкова делече от истината. 21 писал, че Русия имала ръст, пич прочети докладите на РЦБ - спад от 7 % за 2022г, Бобчо писал за 5% безработица, е па те 200 000 работници дадоха фира, други 300 000 са на фронта - ти колко трезвени руснаци дето могат да работят си мислиш че има ?20 па горкия даже не знае кои страни са в БРИКС писал , че са "десетки" - пич само 5 са и нямат никакви икономически споразумения-просто си правят снимки за балъците

28

Кабаев

преди 10 месеца

И Кабаева е доволна-ще си делят ботокса с Валиеа!

27

Анонимен

преди 10 месеца

Абе щом росатом почва да строи завод за литиев карбонат в Боливия За 600 милиона долара значи е прав

26

Путин

преди 10 месеца

Аз съм си доволен. Руснаците да се оправят. Ние в Кремъл си организирахме див капитализъм, който нема кинти да заминава на фронта, плащаме. Оправяйте се.

25

Нищо ново

преди 10 месеца

До Анализатор: Какъв аналлизатор си ти? САЩ и нейните сателити отдавна вече не произвеждат 75% от световният БВП. Иска им се да контролират всичко, но вече не могат.

24

Москва потъна

преди 10 месеца

Как няма да е доволен като всичките му приближени са олигарси и имат яхти за милиони а обикновените руснаци кучета ги яли.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Путин изби половин милион руснаци и украинци. И още толкова осакати. Но Бог гледа. И още помни кога руснаците си взривиха главната църква и направиха там езеро. И след това дойде втората световна война. Бог забавя но не забравя.