16

Анонимен

преди 1 година

Десо от Дулово. Ти гледай собственото си оцеляване, защото чадъра на покровителя ти скоро ще се свие, а ти трябва да поемеш към родното си Дулово. С голямата си злоба към по красивите жени от теб, ти буквална разцепваш атмосферата в парламента.

15

Какво да гледа Корни

преди 1 година

Оцеляването на нейната партия зависи не от волята на някого, а от биологичните закони. Помните ли първите години след 10-и ноември? Тълпи от хиляди белокоси хора се събираха по празнични поводи или на митинги около Братската могила в София или около ***. А днес? Нали видяхме миналата година по телевизията, в деня на някаква годишнина, как 15-ина старци, всички на видима възраст над 80 г., бавно-бавно се придвижваха към Братската могила с букети в ръце. Какво повече да кажем?

14

vale_karo

преди 1 година

До ЗозоМаже да си прав .Ама може и да не си прав. Ами ако по-голямата част от тези негласували са членове и симпатизанти на БСП. Тогава БСП да не стане първа сила? И тогава какво ще правим. Пак ли ще търсим помощ от МВФ и Световната банка да им спретнат пак някаква криза?

13

Коцевa

преди 1 година

Действиелно,Нинова,не си ври нослето в канчетата на другите,а си гледай твоята партий ка-бабичка да не загуби и последните си сили,зер работата отива на ... погребение :)))

12

Анонимен

преди 1 година

Не ме интересува Ниновица какви ги плещи, това е за изпроеодяк, вие внимавайте ГЕРБ да не стане заложник на Б.Борисов. Веднаж вече ни продаде, осигури на ПП-ДБ пълна свобода да смени всички министри,зам.министри и шефове на дирекции и служби. Докара на власт остарелия Тагарев, цели 6 години служил на украинските военни като съветник на министъра на МО - Украйна. Този човек ако не ни вкара във война, ще имаме късмет. Тримата канадци ще избягат в Канада,но ние какво ще правим? Деси, кажи!

11

Сър Уилямс

преди 1 година

Долу БСП! Г-жа "нито един патрон" се справя чудесно със затриването на столетницата!!!

10

бай Ламби

преди 1 година

Чи тя другарката много добре се справя с оцеляването на партията.Още малко остава и ще я закрият.Ама корава излезна тая партия бре, щом се опъна на Ниновица и веке коя година не може да я затрие.....

9

Анонимен

преди 1 година

Призовавам на следващите избори всички българи да излезем да гласуваме. Ако стигнем дори и 60% избирателна активност, БСП ще изчезне. При 80% Възраждане и дори ДПС могат да са извън парламента.

8

хаха

преди 1 година

е то има ли още действаща партия бсп ?! на тефтер я има :)

7

Дядката

преди 1 година

Това че ГЕРБ купуват всички избори не ги прави победители! От колко време не могат да направят собствено правителство и сега разчитат на Кирето от Канада@ Но Кирчо и Кокорко лъжат повече от Борисов ,така че не се знае още който прекарани!

6

Анонимен

преди 1 година

Нинова добре говори управляващата дъвка да му мисли

5

Анонимен

преди 1 година

ОЩЕ година-две и Корнелия ще довърши БСП

4

Анонимен

преди 1 година

Атанасова заби нож в гърба на Нинчето, мутрите не си играят :))) Импексова с 8% е за никъде, просто е тушират отвсякъде :)))

3

Анонимен

преди 1 година

Махнали Гешев, нямало проблем...след случай "Къро" подобни персони нямат миг спокойствие, съзнанието, че могат да те извадят от леглото по слипове във свръхзащитеното ти жилище действа страшно обезсърчително, пържиш се в собствен сос, Борисов затова иска да е във властта, за да го пази дължавата и партньоските служби, стане ли господин никой, кандидати да си отмъстят, или да го разтоварят от бремето на милиардите му ще се намерят твърде много.

2

Анонимен

преди 1 година

Закова я. Нинова колкото и да размахва карамфили, ютията БСП потъва.

1

Анонимен

преди 1 година

С голи гърди пред батко ти Бойко ,Матросова.С голи гърди.Даже може да си дадеш имунитетът на него.Може ли да се преотстъпва имунитет всъщност?