11

стига бе

преди 10 месеца

Поредното безумие от незадоволеният Асенчо. Тия хора си нямат идея как се работи истински. Не е като да сетиш на банките в парламента и да мислиш коя от коя по-голяма небивалица. И какво ще допринесе това в бюджета? Какво иска да види с това ново задължение, която ще утежни работата? Колко евентуален приход и от какво ще се реализира с тази мярка? Нека Асенчо си отговори, какъв ще е ефекта за бюджета и с колко ще усложни работата на счетоводителите. Колко задължения и срокове още???

10

Кокорчо

преди 10 месеца

Ще го ликвидираме дребния бизнес. От там комисионни не се дават. Все пак сме държавата на мафията. Глоби за всичко докато мърдате. Позор!

9

Анонимен

преди 10 месеца

Герберастките крадци и мошеници не са свикнали да се отчитат в Бюджета. Само в Чекмеджето.

8

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 10 месеца

След 4 години на островче ! И съдбата на Троцки задължително ще го застигне !

7

Анонимен

преди 10 месеца

Той и Иван Костов се заяде с дребния бизнес.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Не е нужно да се бюрократизира толково много отчетността. Проблема на НАП е че следват процедури а не разсъждават.Елемантарен анализ на основните счетоводни документи може да подскаже дали една фирма крие данъци или работи на светло.

5

Герберчета

преди 10 месеца

При Тиквун си криехте и си правехте стъкмистиката....то щом по документи Лукойл нямаше печалба и не плащаше данъци, какво да говорим!!! Ама Вальо Златев за тез услуги , трябваше да плати къщата в Барсело за 3 млн евра. Безплатен обят няма - в БГ скъпият и луксозен обяд плаща обикновенния данъкоплатец! Спите ли спокойно, докато крадат от вас и ви лишават от бъдеще!?

4

Артист

преди 10 месеца

Счетоводството е творческа професия, все ще се справите някак.

3

В.

преди 10 месеца

Той БЕХ дава различни данни за 2022 и също в рамките на два месеца. Какво остава за ЕООД или ЕТ, които се чудят как да преживеят.

2

Анонимен

преди 10 месеца

То пък досега декларирахте само верни данни.Стига,бе!

1

Анонимен

преди 10 месеца

Аааа,и на тия не им харесва отчетността.Свикнали са със стъкмистиките и сега някой се опитва да им развали комфорта.