166

От хората

преди 10 месеца

Тъпо.Основата на едно общество вече е разрушена.Няма семейство,няма проспериращо общество.

165

,,,,,,

преди 10 месеца

Детето е скъпо удоволствие!

164

Анонимен

преди 10 месеца

"Програмистите масово не са женени защото жените не ги харесват. Обаче имат пари и са изкупили апартаментите и им вдигат цената." - Не съм програмист, но имам 70 апартамента. Ако желаеш, можеш да наемеш. ПРодажби скоро нема да има, а и вече имаме лоби, дето ще еква бъдещи проекти, ткаа че кръгът се затваря и който е купил - купил :)

163

Младияпремиерсхарема

преди 10 месеца

Българката не поглежда българския трайно безработен или на минимална заплата слаб мъж, търси татуирана мутра с пари, всеки ще емигрира докато се закрие територията.

162

Тц

преди 10 месеца

Ти наистина ли мислиш че това което имаме последните 30г е демокрация? Как може демокрацията в някои държави да успява а в други не. Май не е крив космоса а ракетата

161

До 170

преди 10 месеца

Преди десетилетия България беше водеща в много направления и това едва ли е било така поради неграмотност. Демографската криза е резултат от демокрацията и процесите след 1989г. - факт.

160

IT-то

преди 10 месеца

Гледам по сайтовете за запознанства е пълно със самотни майки в 30-те. Е аз, който съм прав здрав мъж в 30те с мое купено от мене си жилище, планиращ да купи второ и взима заплата 7000 с какъв акъл да се хвана с такава ми кажете. Или са самотни майки или са претенциозни меркантилни повърхностни коврu. Кво прайм?

159

В.

преди 10 месеца

Много егоисти. Затова малко деца.Много насилие. Затова много самотни майки.

158

До: 165

преди 10 месеца

Това за което пишеш дойде от изток, от Москва!Неграмотността искам да кажа.

157

Анонимен

преди 10 месеца

До: 166 (какво се чудите)Ми чудя ти се на глyпавия акъл, или по-скоро на липсата му.Какво общо има "забременяване на мъж от мъж" с темата на статията?

156

Какво се чудите

преди 10 месеца

Мъж от мъж забраменява ли бе ?

155

Сър Джон / Бай Иван

преди 10 месеца

Точно демокрацията, западните общества и едрия капитал донесоха пандемията на неграмотност и бедност, нравстен упадък, социална изолация и душевноболни хора.

154

Анонимен

преди 10 месеца

Ти ако привличаш една жена физически и душевно, дори и една стинка в джоба си да имаш, просто нема значение :)) Изключвам определен тип жени, знаете кои, за тех никога любовта не е била приоритет, също и не искат да бъде :)))

153

Анонимен

преди 10 месеца

Трудно е да си мъж в днешните времена, много вече се отказаха.

152

Анонимен

преди 10 месеца

Законодателството е такова, ценностите са други, за съжаление е така. Качествени хора се отглеждат с двама родители

151

Анонимен

преди 10 месеца

Аз виждам две неща: 1) адски сте злобни. Човек не среща партньор за семейство по поръчка, не си го вземаш от магазина като събереш пари. Може да срещнеш, а може и да не. 2) децата какво ще работят и в какъв свят ще живеят, замисляте ли се? Замисляте ли се, че това във Франция от последните дни ще стане навсякъде?

150

благоденствието

преди 10 месеца

Това съ бъдещите ни строители на новата България!

149

Я па ти..

преди 10 месеца

До Сър Джон 139 Западната демокрация си е добре. Ние не сме таферни.

148

анонимен

преди 10 месеца

до ИТтата съсипаха БГ---------- Уменията и компетенциите им да ги раздадем на пазара. Така тарикатите и неграмотните ще съберат компетенции, поне за продавачи...

147

Ти да видиш..

преди 10 месеца

Самотни РОДИТЕЛИ без деца. Има ли нещо сбъркано.