130

Анонимен

преди 10 месеца

Един от най-вредните елементи е Тагараев..............заедно със Соломон Паси..............антибългарина и ционист, който ни вкара в НАТО................един лигльо и ревльо, който се фукаше с един стар Трабант!!!

129

Специална операция

преди 10 месеца

Защо се бавят още. Да идват да ни освобождават. Нас, Европа, Америка и след това космоса

128

Анонимен

преди 10 месеца

бсп в сибир

127

Анонимен

преди 10 месеца

И Нинова и Тагарев са антипатични и са от едно котило, но Тагарев освен, че е противен е и много вреден и опасен за националната сигурност

126

На касата

преди 10 месеца

След време именно Тагаринчо ще плаща яката сметка.

125

Анонимен

преди 10 месеца

Не я хулете по инерция! Права е в момента! Мислете!

124

Анонимен

преди 10 месеца

Права е .................100 %..................и аз искам тоя да се маха...................оставка............................тоя е вреден за България!!!

123

Анонимен

преди 10 месеца

И аз искам оставката на Магарев.

122

Анонимен

преди 10 месеца

Просто българските политици не могат да живеят без да имат началници като Хитлер Сталин Брежнев Байдън Зеленски което е много обидно.

121

Анонимен

преди 10 месеца

Чисто и прросто украйна ще завлече европа във европейска война. Нарочно от злоба. От къде на къде корумпирани и компроментирани "лидери" като нашите ще правят такава инициатива и да набутват българи и европейци във война. Но едно да се знае че всяко нещо си има цена и рано или късно се плаща.

120

Анонимен

преди 10 месеца

Тагарев казва на Габриел в Министерски съвет: "Шефа ще идва. Приготви се, измий се, сложи панделка на жирафската шия. Габриел пита, разбиращо: Бойко Борисов ли ще идва? Тагарев: Не, бе, не твоят, моят шеф ще идва - Зеленски.". Габриел: "Аааа, разбирам...."

119

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ и Великобритания са лецимери. Едно говорят но после се отмятат. Много неща нямаше да ги дават на украинците но им ги дадоха мизерниците.

118

Анонимен

преди 10 месеца

Тагарев и Сюлейман Паси са някакви украински провокатори,които искат да замесят САЩ и Великобритания в ядрена война с Русия.НАТО не иска Украйна, Европейският съюз не искат Украйна в сегашната война.Паси предлага ние да предлагаме Украйна да влезе в НАТО и да вкараме НАТО във война с Русия.Тагарев и Паси са някакви агент-провокатори, работещи срещу НАТО и Европейския съюз, против интересите на НАТО в момента. Кой желае да намеси НАТО във война с Русия? Само Украйна и Зеленски. И агентите му в БГ

117

Анонимен

преди 10 месеца

Тагарев като министър ще издържи ли тест за лоялност пред детектор на лъжата, в смисъл, че не е агент на службите на САЩ, Украйна, Великобритания или Германия? Защото дава поводи да бъде считан за такъв!

116

Паню Баирски

преди 10 месеца

Много анонимни станахте, всички сте недоубити комунисти! Това е присъщо на комунистите, да лаят, но да се прикриват, защото са жалки страхливци!

115

Паню Баирски

преди 10 месеца

Тая миризлива мисирка Нинова продължава да ръси простотии и става за резил пред цял народ!Искала оставката на Тагарев! Кой те пита какво искаш бе, пу-ко заспала, ти си последната дупка на кавала!

114

Анонимен

преди 10 месеца

Агенти и платени от Украйна български продажниции искат да продадат ядреното оборудване на АЕЦ Белене.Нашият евроатлантически партньор Франция пое ангажимент да се построи АЕЦ Белене,но агентите на Украйна искат да ударят нашия евроатлантически партньор Франция и да видят как българските реактори работят в една чужда държава,която е извън НАТО и Европейския съюз.Кой ще ги строи?Пак Франция, но на чужда територия,извън Европейския съюз и НАТО. Агентите на Украйна трябва незабавно да се арестуват.

113

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ и Великобритания са лицемери.

112

Анонимен

преди 10 месеца

Как така Тагарев решава ами че той е работил за чужда страна и чужди интереси. Следователно повече не може да бъде министър на България.

111

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ и Великобритания не искат Украйна в НАТО.След войната ще има преговори за влизане.Агентът на военното разузнаване на Украйна, Тагарев, го спира не БСП, а САЩ и Великобритания и самото НАТО.Ние сме член на НАТО и сме за приемане на Украйна след войната с Русия.Решенията на НАТО ги нарушава Тагарев, който е агент на военното разузнаване на Украйна и работи не за интересите на НАТО и Европейския съюз,а за Украйна.Тагарев и Украйна са на едната страна,НАТО и ЕС за на другата страна.Ние къде сме.