16

Анонимен

преди 1 година

Умейте да вържете поне 1 смислено изречение, не тежете над 100 кила, къпете се, имайте някаква работа и поне 1 приятел, не говорете постоянно за мама.

15

До Анонимен 17

преди 1 година

Анонимчо, не разбрах. Искаш да кажеш, че се имаш партньорка или че си успял да си намериш партньор?

14

Анонимен

преди 1 година

Поне аз съм намерил!

13

Голата истина

преди 1 година

Тя без грим, той без ***.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 Кой е престъпникът ***, како?

11

Махленски експерт

преди 1 година

Постарай се да се разчуе какви полезни връзки с големци има баща ти и на какви позиции може да уреди назначение на евентуалния си бъдещ зет. Не е зле да подшушнеш и каква ще бъде зестрата ти. После ще прецениш кои юнаци моментално са проявили интерес спрямо теб. Да знаеш, че такива ще изявят желание за сериозна връзка. Ако разчиташ само на онези, които те харесват, ще имаш поредица от връзки, които траят от ден до пладне.

10

Анонимен

преди 1 година

Престъпник!

9

Съвет № 11

преди 1 година

Дори да намерите идеалния партньор, дори и той да си е загубил ума по вас, няма да успеете да запазите връзката, нито да я развиете за да прерасне в брак, ако няма къде да се срещате, за да контактувате интимно. Стаи по мотелчета са решение само за онези, които кръшкат на жените си. Задъхани срещи набързо у дома в часовете, в които отсъстват другите живеещи там, вършат работа само временно. Друга мома ще ви го отмъкне под носа, ако той живее при родителите си, а тя има самостоятелна квартира.

8

Десети съвет

преди 1 година

Свалете излишните килограми, ако имате такива.

7

Мхм

преди 1 година

Човечеството се е побъркало тотално да се екзажерират елементарни привички.

6

Анонимен

преди 1 година

Имат партньор. Приятни сънища.

5

Моля

преди 1 година

Се процеса да ги вкара доживот

4

Анонимен

преди 1 година

Всеки сам си преценя :)))

3

НаучетеСеДаОбичате

преди 1 година

себе си". Само че у нас традиционното възпитание куца точно по този параграф. Цяла сюрия родственици, обществени организации, а също и училището поколения наред са втълпявали на девойките, че трябва да са скромни, да поставят на първо място интересите на околните и да чакат това тяхно качество да бъде оценено. И която се е съобразявала с тези изисквания е попадала в редиците на будалите вечни жертви. Майките, които са учили децата си да обичат себе си пък са формирали патологични егоисти.

2

Като на плац Пигал?

преди 1 година

"Не спирайте да ходите по срещи". Как да тълкуваме това? Вече излизаш с някого, но да не спираш да ходиш по срещи и с други юнаци, с надеждата да срещнеш някой още по-подходящ.

1

Анонимен

преди 1 година

Човек снижава критериите си тогава, когато няма избор. Много ми е смешно, когато си спомням за една съученичка от гимназията, която много искаше да има гадже, но не можеше да си намери момче, отговарящо на нейните изисквания и употребяваше израза "В безрибието и ракът е риба!"