158

Ега ти излагацията

преди 11 месеца

да управляваш 13 години, да откраднеш милиарди и накрая да те осъдят за това че си таковал мис га Щи

157

Ангеларий

преди 11 месеца

А каква се пада малката Ема на внуците на Тиквата?

156

БГ

преди 11 месеца

"Вярвал"-хитър кукловод, всеки ход му е добре премерен, само схеми прави то!!!

155

Младияпремиерсхарема

преди 11 месеца

Скоро Сарафов няма да е временен прокурор и Борисов, и другите влизат в затвора, да връщат всичко на народа.

154

Гегата

преди 11 месеца

Бойко за разлика от някой други мишки влезе милионер в политиката ...

153

Хаоус оф пеин

преди 11 месеца

Някаква маникенка си купила вила в Барселона с хронорарите кво толкова ?

152

Анонимен

преди 11 месеца

Даваш ли, даваш, Балканджи Бойко, имунитет на ПеПе вяра?- Море, Лено, глава си давам,Имунитет не давам на ПеПе вяра! -Отсякоха му и двете ръце,та пак го питат и го разпитват:- Даваш ли, даваш, Балканджи Бойко, имунитет на ПеПе вяра?- Море, Лено, глава си давам,имунитет на ПеПе вяра не давам. Събраха се изедниците, мериха, кроиха, избодоха му и двете очи,и го не питат, нито разпитват, но някой звънна по жицата. По едно време Бойко излиза небръснат и казва: - "Море, Лено, имунитета си давам."ШАХ

151

Анонимен

преди 11 месеца

Бе бързайте да се радвате,утре ще каже обратното.

150

ПроСоТо

преди 11 месеца

към тоя долу:..-И като нема никакви доказателства за престъпленията на Тиквата,защо толкова упорито това съществително отказваше да даде имунитета си ,да има истинско разследване и ако няма никакви доказателства,просто да приключи тая претъпа сага ?..Отг.:..-Защото знае че е "до гуша в киреча" и за това толкова време прави разни "пируети" и разиграва циркаджилъци..Но едно не е отчел:..-Че Възмездието ще го застигне,при това когато най-малко очаква....Такава е съдбата на бандита..

149

Анонимен

преди 11 месеца

150 Мутрите днес са сините якички, деца на баш комунистите от ДС, които перат заграбени от държавата пари и мръсни руски такива. Нексо, Терзиев и компания, Бобокови, Цв.Василев, черепа...

148

Аз промяната

преди 11 месеца

Бойка калдаръм кадъна сега да си даде имунитета е като да пие противозачатъчни два месеца след като е обслужила Ердоган в харема. Късно е кадънке за молитва от минарето.

147

Анонимен

преди 11 месеца

Дай го, дай го, бурята отмина!

146

ПроСоТо

преди 11 месеца

до вчера се инатеше като магаре на мост :" Е па нема да си дам имунитета,колкото и да го искате!"...Днеска..О,ЧУДО, :-"Ааа,и жъ си го дам язе имунитето,оти вече дръпнах ушетата на Сарафовия "...Тоя е болезнено трагикомичен екземпляр !..

145

Главанак

преди 11 месеца

Е,какво като си Бойко Борисов! Не можеш да се погледнеш отстрани,пък и никой не иска да ти го каже колко си жалък! Ако имаше съвсем малко достойнство,и след като 5/ 6 от народа изпитва срам от тебе,отдавна трябваше да си подал оставката,а не да се чудиш защо разнасят ковчези пред дома ти! И ако махнем калинките,назначени от тебе,просто нищо не остава.Дори твоите хора- кметове,поддръжници и всички други около тебе отдавна биха те напуснали,ако нямаха финансов интерес и не крадяха като за последно

144

Мда

преди 11 месеца

Това щеше да значи нещо, докато имахме легитимен, независим главен прокурор.

143

Пенсионер

преди 11 месеца

Пак ЗА и ПРОТИВ.Неспасяемо разделена нация на комунисти и фашисти.Така няма да вървим напред.Ние сме в ЕС и НАТО.Миналото не може да се върне.

142

Пян_Гъ

преди 11 месеца

ББ, ако беше сгазил лука, ама наистина - с факти, а не ЕЖК в испанската преса, щеше ОТДАВНА да е осъден. Дори не можаха да намерят правновалидна причина за абсурдния арест, да не говорим за друго. Много хора го мразят, защото е класен играч, много партии трябва да му плащат авторски права (освен за него не знаят какво друго да кажат). Гешев е същият. Затова ББ ще спечели изборите през април 2024.

141

Анонимен

преди 11 месеца

Това действие на Винету само доказва, че Сарафов е инструментът на мафията в прокуратурата. Толупа си дава имунитета, тъй като в момента го изпират със всички валични средства. Типично мафиотско изпълнение.

140

Анонимен

преди 11 месеца

Няма никакви доказателства за извършени престъпления от страна на Бойко Борисов. Ако имаше такива, досега щяха да са повдигнати обвинения срещу него и започнати съотвени наказателно-процесуални действия.

139

Ангеларий

преди 11 месеца

А каква се пада малката Ема на внуците на Тиквата?