40

Стареца

преди 7 месеца

Има решение за пенсиите.Всички работещи държавни пенсионери получават заплата и пенсия.Щом държавен служител излиза в пенсия да има възможност да избира:или остава на държавна работа без да получава пенсия и да увеличава стажа си или да излиза в пенсия и да освобождава място за младите.Ако иска да работи- само в частни фирми и тогава да получава и пенсия.Тогава ще видите колко милиарда ще спести хазната.Това ГОРЕ всички го знаят,но никой не смее да го предложи.Защо ли?

39

До 39

преди 10 месеца

Щом си работил за тая държава, трябва да взимаш пенсия. Друг е въпроса, че тука на пенсия е много трудно да разчиташ. Просто държавата си мисли само за олигархията от 30-тина години.

38

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 30 Явно и ти си завършил някъде около Харвард. Масово фирмите плащат по банков път официалната част от заплатите и останалата "под масата". Меко казано мярката е глупава. Проблемът е, че колкото и да внасяш в общия кюп, накрая ще получаваш почти колкото останалите. Да се махне социалната пенсия и соц.плащания! Внасял, не внасял получаваш пенсия. Децата ти в чужбина, пак получаваш пенсия. Нямаш деца или те не искат да работят. Пак получаваш пенсия. Справедливост отвсякъде.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Много ми харесва идеята, ако не ми донесат касова бележка, да не плащам.

36

Големия памперс

преди 10 месеца

На долара му се е**ва майката и западните банки търсят храна.

35

с

преди 10 месеца

И пенсиите.Ще се издушат на 100 метрова опашка извън пощите в пек и мраз.

34

До 32

преди 10 месеца

Това с КТБ беше от липсата на контрол в държавата и пак ви обраха като източиха фонда за гарантиране на депозитите, а за корупционните схеми за банки, щом плащат глоби, значи ги хващат и то по документи. Не съм чувал да се плащат подкупи с банкова транзакция, защото остават следи. Парите се местят от сметка в сметка, а зад сметките има имена.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Важното е оборот на банките да се прави и банката да си язима процента. Като завъртиш едни пари няйолко пъти и банката ти станала съдружник.

32

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 10 месеца

Каква еврозона, какво евро, какви пет лева ? Ще има референдум на който хората ще кажат "НЕ на еврото" и точка !

31

До Анонимен 30

преди 10 месеца

А бе, гений, КТБ като беше банка нали изнасяха чували с пари от нея? Нали през цялото време на Запад глобяват банки за корупционни схеми и пране на пари? Банките му били гаранция срещу корупцията....

30

Анонимен

преди 10 месеца

Айде сега като сте отворени, да направите това, което ЕС ви караше - да има социални банкови сметки с ниски или нулеви такси, защото така само храните банките. Или таксите да започват когато оборотът по една сметка надхвърля 2000 на месец. А не 3 лева такса поддръжка на месец, 1 лев теглене от банкомат, 5 лева теглене на каса. Щото не всяка баба на село има револют.

29

Анонимен

преди 10 месеца

До 24 Анонимен Разплащанията през банките са силен инструмент срещу корупцията, ама на българина му харесва да си е беден. И да го яздят още сто години, акъл пак няма да му дойде. На него му е за едното левче на банкомата, а за откраднатите милиарди не му пука. . . . . . НЕ Е ЕДНО ЛЕВЧЕ, а са 20 т.е. 10 евро! И не се прави на ларж, защото си все още бедняк с имиджови проблеми!

28

Анонимен

преди 10 месеца

До 23 Бачкатор . . . . . И не само това, а ще удържат и повече данъци, за които ще важи, че можеш да си ги прибереш обратно другата година след като докажеш, че не си получил толкова много пари за които са ти взели вече тези данъци данъците! Така е в Еврозоната, но вие не го знаете от далечна България! Честито влизане . . . ххх . . . ! Мислете каквото си искате за влизането на какво и къде!

27

До ристо

преди 10 месеца

Ей чичка импотентен май се молиш някой да ти изкърти двата зъба

26

Христо Христов

преди 10 месеца

До БачкаторТи беше обещал да се видиме оня ден и да ходиме да си бараме пиперките зад киоските на гарата. Обаче не дойде. Лъжец и измамник си ти.

25

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 20За обикновеният човек няма предимства.Само недостатъци.Ти не можеш ли да разбереш че като "терминалът няма връзка" не можеш да си купиш един хляб с парченцето пластмаса в което и милиони да имаш все тая.Не работи. Ти разбира се живееш в Манхатън не в София..

24

До24

преди 10 месеца

Тpoлей тебе никой не те пита че се обаждаш!Ясно!

23

Анонимен

преди 10 месеца

Разплащанията през банките са силен инструмент срещу корупцията, ама на българина му харесва да си е беден. И да го яздят още сто години, акъл пак няма да му дойде. На него му е за едното левче на банкомата, а за откраднатите милиарди не му пука.

22

Бачкатор

преди 10 месеца

Понеже банкомата повече от 400 не дава,отивам аз в банката да тегля повече пари и не стига че се разкарвам и ми губят времето а оная там ми се кикери и иска да се откажа да си тегля моите пари от моята мизерна заплата дето комунокапиталиста ме е чанчил здравата за нея че и ми удържат там някаква огромна такса за моите пари!Да ви с**а на измамническата система да ви..

21

ЕТО ВИ ЕС !

преди 10 месеца

ЕТО ВИ ЕВРОПА ! ЕТО ВИ ЦИЛИВИЛИЗАЦИЯ !