69

Работещ в Зоопарка

преди 10 месеца

Интеграция на примм.атти е невъзможна. Лъжат ви с това за да могат да си докарват евтини робби които да използват после в армията си. От 25 години се опитвам да науча един гривест маккак как да използва вилица. Утрепа 3 колеги и извади очите на още 7.....

68

Ирландеца

преди 10 месеца

За който не е разбрал либералния модел е мъртъв, да живее националистическия.....

67

Упс!

преди 10 месеца

Според традиционните култури на северноафриканските племена 12-13-годишните не са вече деца, а хора в женитбена възраст. Те имат съзнание, че действат като възрастни, следователно трябва да бъдат съдени като възрастни и да възстановят щетите. Щом нямат пари, ще отработват.

66

Анонимен

преди 10 месеца

Който не намира място във френското общество, да заминава откъдето е дошъл или откъдето са предците му. В противен случай, за да ги интегрират, французите ще трябва да се сринат до тяхното ниво. Това, разбира се, няма да стане.

65

Анонимен

преди 10 месеца

Как ще е стрелял без основание полицаят, след като и на видеото се вижда, че колата е спряна и срещу него са насочени оръжия, но водачът не слиза от нея и дори напротив тръгва да я управлява отново, без да се подчини на полицейското нареждане да слезе от колата. Свидетели сме и у нас как едно 15-16-17 годишно л3ке може да направи куп бели с автомобил. Разбира се, че ще стрелят, нека тия малките да се научат, че има йерархия и ред в социалното общество! На който не му изнася да хваща Жунглата!

64

Хектор

преди 10 месеца

Какво се кумите бе смещници.1 Отивате в Германия и ги почвате с тоягата по главата както преди 1000 години вашия Карл Мартел.2 признавате провала си, извинявате се на германците че не сте били прави.3 Извинявате се на нас че ни се подигравахте че не сме били разбирали политиката ви.4 Изплащате репараций на всичките ви колоний.5 Построяватеза ваша сметка държавите им наново и гоните там цялата гмеш обратно.6 Поощрявате всички държави да направят същото и ги подпомагате, точкА.

63

Сед бът тру

преди 10 месеца

Не е газил полицая ,полицая беше до шофьорското стакло. Това с газенето е лъжа. Полицая действа като при ликвидирането на терорист,което е преувеличаване.Младежа е за бой разбира се ,но трябва бойя да почва още от детската градина, иначе няма вазпитание.Боя е също толкова важен за децата колкото милването и галеното-доказан факт.

62

Шопендар

преди 10 месеца

Години франсета и други западняци ни внушаваха колко сме нелиберални към малцинствата,техният провал е факт.дано нашите алчни управници вникнат в западноевропейските интеграционни провали,и още сега вземат мерки у нас да не бъдат допуснати подобни бунтове.

61

Пацифист

преди 10 месеца

И двете страни са виновни.Полицая третира младежа като терорист ,а младежа не признава законите.В страната от където е дошла баба му му ще го бият до потрошаване на костите още първия път и ще лежи в тъмна влажна дупка с 20 *** 3 години и после ще е примерен.Във Франция полупансион с интернет и плейстейшан няколко месеца и затова се гаври с полицая.Разбира се ако беше французин полицая нямаше да стрела с бойни патрони в градите .И франсетата и африканците са виновни.

60

Каква интеграция???

преди 10 месеца

"Западният свят има една слабост, която е нашата сила - индивидуалните права на човека." ------ Индивидуални права има, когато има съзнание за индивидуалност, т.е. когато човек може да функционира в обществото самостоятелно, да взема сам решения и да носи отговорност за тях. Племената, които се опитвате да интегрирате, не са достигнали до този еволюционен стадий. Те се движат от нагони и примитивни потребности и стадото е това, което им дава сигурност. А цивилизацията е по-слаба от природата .

59

Анонимен

преди 10 месеца

На 17 год. без документ за шофьорски прав с купена кола купена от кой и от кого ,а те по реда и от кой и от кого по документи по регистрационните номера на колата до излизането й от завода,че да не се окаже крадена и препродадена с намерение да бъде използвана за такива случаи за газене на граждани,че и полицаи пазители на реда,което в случая,че не са се отдръпнали с да опазят първо себе си от премазване са го спрели тоз,който няма години навършени да кара МПС,а само моторче-50 куб. и тротинетка

58

Анонимен

преди 10 месеца

Аха ,френцуте нещо недоволни ,а какво правеха в Африка през 50 и 60те год.на 20век.Която колония иска независимост ,бой,убийства и е.нье.Алжир 12год.се борел за независимост 1954-62г.Бруталноста на френските войски стресва света ,вкл.и повечето французи .Критики от САЩ,ООН и др.ООН признава Алжир за независим през1960г.а Франция две години по-късно.1 млн.францизи се изтеглят от Алжир ,защото френците имаха наглоста да обяват Алжир за провинция на Франция,а не колония.Прецедент в света.

57

Баба чичолина

преди 10 месеца

Мулти си е добре за опит

56

Анонимен

преди 10 месеца

Тази политика е все едно да се опитваш в една спретната красива градина с цветя да интегрираш плевели защото си "толерантен" - просто някои неща в природата не виреят там където не им е мястото.

55

Анонимен

преди 10 месеца

Нас европейците какво ни интересува какво става в тази африканска държава.Нека разрушат Франция ,тя напълно си го заслужава.

54

НЯКОЙ

преди 10 месеца

Още веднъж се видя, че от Франция нищо не става, да ама тя е гарант за Северна Македония и пак България е от страна на губещия. Може би за тези работи във Франция е виновен Путин, ама нашите евро-атлантици още не го знаят, те са загубили ум и разсъдък от щастието, че Зеленски щял да идва.

53

Анонимен

преди 10 месеца

Макрон нали казваше че иска да ядоса хората. Ами ето ядосани са.

52

Анонимен

преди 10 месеца

*** как така провал бе? Нали с пяна на устата идваха да ни учат как да дишаме и какви сме диваци и как нищо не разбираме? Това е путинска пропаганда!

51

Анонимен

преди 10 месеца

До МдаКакво ти пречи още сега да отидеш??? Шенген няма нищо общо с това дали искаш или неда отидеш където решиш, сега просто има една паспортна проверка. Шенген е заради бизнеса, не за обикновените хора!

50

един

преди 10 месеца

Стига сте врещели. Още са малък процент дори и във Франция, и не се знае по-нататък какво ще стане. Не си въобразявайте, че ще се даде ей така Европа. Я си спомнете къде са ставали най-големите кръвопролития, и и то в недалечно минало. На някои много им се иска да се наместят тук тези, но няма да стане.