19

Анонимен

преди 10 месеца

Какво да коментирам? Имаме ли работещи институции? Защо полицаите само искат да получават по-високи заплати,а не си вършат работата да ги заслужат? Всички проблеми може да се решат, ако имаме нормални управници, нормални политици и закони, които да се спазват от всички, а не само от нормалните хора.

18

Tonino

преди 10 месеца

Трябва трепане !Като утрепят няколко апаши /закона трябва да защитава собствеността на хората от посегателство/, тогава ще започнат да се решават проблемите от такова естество.Има и друг проблем, защо унищожиха полицейския СОТ? Навсякъде почти в цяла Европа съществува, но тук в България не е удобно да го има. Парите от охраната на тези обекти отиват в точно определени джобове и някои станаха монополисти.

17

Анонимен

преди 10 месеца

До Станое и До Робин Худ - В кв. "Дружба" не живеят хора със заплати по 10 000 лв. Квартирните апаши там не са хиляди, а само няколко човека, това личи по стила им на действие и по последователността на кражбите. Полицията ако реши, ще ги спипа в рамките на едно денонощие. Ама трябва да си даде зор.

16

Мито Шопа

преди 10 месеца

Да дойдат да барат по Перник като привършат с Дружбите.Ще останат много доволни.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Крадците са полицаи от 8мо районно.

14

цигани и

преди 10 месеца

американска демокрация, бате

13

Анонимен

преди 10 месеца

куките се трудят, като няма повишение, престъпниците им плащат да си затворят очите. Не знам кука да е емигрирала

12

Антрополог

преди 10 месеца

Или да вдигнат на минимално нетно 2000лв заплатата на полицаите или да вдигнат възрастта за постъпване в МВР на до 55г. поне старата школа от патриотизъм да пази закона и реда. Младо полицайче с 1300 лв заплата за престъпления ли да мисли или как да си палти кредита и другите разходи за месеца ли да мисли.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Това със стикера за хора с увреждания е нелепа забележка! Това че дамата е в перфектно здраве не значи, че не се грижи за някой болен човек, който е с увреждане! Или според подалия оплакването, това не е дотатъчно основание за такъв стикер!

10

Някой

преди 10 месеца

Още преди време казах, че и войните не са същите като някога и крадците не са същите като някога. Някак си по-моделни са и със изкуствен интелект. Същото се отнася и за всички световни управници. Вече някакси всичко е по-крупно. Говореше се за италианската мафия и пипала октопод. В годините се е разраснал в гигантски размери като от филм на ужасите.

9

Някой

преди 10 месеца

Що не ходят в Люлин ще ги бият или ще си пречат хаха

8

Анонимен

преди 10 месеца

Малки мръсни тайни - електромобили стоят със седмици на синя зона, да безплатна е за тях но както за всички останали до 2 часа.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Полицаите които не си вършат работата както тези в случая трябва да бъдат глобявани и предупреждавани, ако продължават така да не си вършат работата значи трябва да бъдат уволнени от работа. Заплата не се дава за да не се върши работа.

6

яя

преди 10 месеца

А, полицията нищо не правила... А вие какво правехте докато полицията я биеха "протестърчета"? Какво правехте докато Рашков уволняваше полицаи и съдът ги осъждаше? Къде бяхте когато пуснаха мигрантите да стрелят по полицаите? Какво правехте когато Асен Василев крадеше милиарди и вдигаше инфлацията със заеми, с което изяде заплатите им? Мълчахте си и викахте "Долу Бойко"? Ами сега, ходете и искайте Божков и Рашков да ви пазят.

5

Станое

преди 10 месеца

Нормално е тях да обират, нали Софиянци са IT специалисти и взимат по 10 бона и за София отиват 90% от парите на държавата.

4

Робин Худ

преди 10 месеца

Софиянци обират цялата страна. Редно е хората да си върнат поне част от заграбеното.

3

Nick

преди 10 месеца

Е как за какво е полиция - да иска увеличение на заплатите; да пази такива като пепи еврото :)... А за крадците, докато не се научите сами да се оправяте все ще си ревете по мрежите; аз се движда с едно сатърче... като ми попаднат такива - хоп ей ги без ръчички, като в песничката

2

Анонимен

преди 10 месеца

Намимавам само да кажа, че квадратни метър гони 1500 евро в Дружба 1 и 2. Ихуу.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Е ся като им вдигнат заплатите с 10 процента и толкова работа няма да вършат