426

Анонимен

преди 10 месеца

Знаят, че българските "политици" са евтини к....

425

Анонимен

преди 10 месеца

УмрЕ опорната на ПреЦедента Зелен чорап, че изпращането на оръжие за Украйна ще отслаби българската армия.

424

БОЖКОВ

преди 10 месеца

давам на България 200 млн. долара ако нпуснем нато...!!!моите интереси са различни от тези на фашистките щати не искам да си подаряваме оръжието на укрофашистите , че после да си купуваме негодно и горящо оръжие от фащако не сте разбрали колективна сигурност е това което се случва в момента европа ще пази интересите на наглосаксонците

423

Кико

преди 10 месеца

Нашите трябваше да приемат офертата, ама да я изпълнят когато ни дойдат изтребителите от тях.

422

Анонимен

преди 10 месеца

462 Добре, че от теб нищо не зависи. Мир по руски, путински, означава Русия да стигне до Берлин, а Сърбия да обяви България за "сръбска територия", с подкрепата на Русия, разбира се. Всички путинисти, начело с тези, които провалиха тази сделка със САЩ, за обновяване на оръжейния ни арсенал, на съд.

421

Анонимен

преди 10 месеца

Искаме мир! Мир! Мир! Миииииир! Мир! И Украйна да се прибира в реалната си родина Русия, руснаците ще я изградят наново и ще се грижат истински за населението, защото са един народ и една кръв! Тези хора, страдат години наред и на това трябва да се сложи край, чрез преговори и да се върнат там, където им е мястото, в родината си Русия! Мир!

420

КуКлус

преди 10 месеца

Ще ни дадат 200 милиона ...после купуваме за милиарди ПВО което както самолетите никога няма да видим !

419

хаха

преди 10 месеца

Това като захранка на шаран. Ето ти едни ДО 200 млн. , подарете си С-300 на укрофашистите, а след това си купете от нас ПВО за милиарди.

418

Анонимен

преди 10 месеца

Време е , войната да спре и да се реанимира търговията! Няма само джобовете на производителите на оръжия и една малка клика, да се пълнят и да трошат пари и леят кръв, докато народа обеднява и умира! Стига!

417

Най-

преди 10 месеца

ще ме забавлява, когато съвецките оръжия и за скрап не стават, и започнат да ни изнудват масово да ги подменяме с американски, цените ще са един път!!!!! Обедняване, обедняване и масови гета -> америкън дрийм пюр бате!

416

Анонимен

преди 10 месеца

Тези Пейтриът и ракетите за тях са адски скъпи.200 милиона няма да стигнат.После я дойдат,я не...може с години да си ги гледаме на чертежи като Ф-16.

415

Балъците на Балкана

преди 10 месеца

Нещо да питам за един приятел за едни самолети с някакъв 70 блок - КОГА? След отговора ще отговоря и аз?

414

Анонимен

преди 10 месеца

Тия 200 млн и за 20 ракети NASAMS няма да стигнат та каво ли за цели установки. С300 никой няма да ги компенсира нито да ни продаде нови ракети за тях.

413

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ са предложили да дадат на България до 200 млн. долара, за да закупим американски системи за ПВО. Условието е било да предадем нашите системи за противовъздушна отбрана (ПВО) С-300 на Украйна. Това става ясно от отговори на Министерството на отбраната след запитване на 24 часа.

412

Анонимен

преди 10 месеца

Конашенков: Унищожихме повече от 50 военни на ВСУ и артилерийската система M777 в посока Херсон

411

Watch

преди 10 месеца

колкото ни дадоха и самолети ,а вече сме платили?!??!!

410

сашкУ suck dick

преди 10 месеца

черен по възможност

409

Сашо

преди 10 месеца

Ще ни напечатат малко шума за палене на печката.Въпросът е принципен!България не трябва да дава военна техника,мониции, и оборудване.

408

гошо

преди 10 месеца

Наивните и глупави Руснаци така и не разбраха ,че Америка ще напечати толкова от "Зелена хартия " колкото смята така ,че тая война може да продължи с години до окончателното унищожение на Русия. Наивният *** Путин само хленчи, усмихва се и сякаш войната не между Русия и Украйна а някъде далече което е без значение за тях когато в Украйна има хиляди военни специалисти, които коригират , подготвят всичките операци и дават информация за Руските предвижения на вое ните им части, само в Киев в Американското посолство има над 1500 военен персонал и за Путин това е нищо. Когато по Западната гр

407

Баварец

преди 10 месеца

Русия е бита карта.Не знам защо си губим времето с тези фашисти.