107

ако вси4ко ни е

преди 10 месеца

наред не виждам какъф е дерта за 1 касова белеШка,4е щЕ СЕ ДАДЕ НА КЛИЕНТА????да отбележа 4е и аз работя в тая свера

106

Анонимен

преди 10 месеца

Аз вярвам само На Ричи както вярвам на Гешев ,Боко,Пеевски и ест бай Амет.

105

Руси

преди 10 месеца

Алибегов циври по всяка тв програма. Тоя мастит ! Трябва рестарт на системата ,дано мутрите фалират!

104

Гого

преди 10 месеца

Ще минат на "кухи" фирми и ще си дават бележки! Със това беззаконие в държавата

103

Fggg

преди 10 месеца

Защо във едно квартално магазинче,което продава сирене и кашкавал със надценка ДДС то е 20 %. ??? А във кръчмата със 300-400% надценка ДДС - 9% ??????

102

Анонимен

преди 10 месеца

На село купуваш един хляб и ти издават касова бележка. Получаваш рентата, преведена от кооперацията в банката.Получил/придобил/ хотелче за едно денонощие с подпис и печат не си платил нищо и продължаваш да не плащаш. Държавата ти намаля ДДС. Като че ли ако половината от тоя "бизнес" фалира Луната ще си обърне прашките наопаки. БКП и мутрите още са тук. Каква държава искате?

101

Клиент

преди 10 месеца

Заведение в София-пълно. Приемат плащане само в брой и издават служебна бележка. Сега реват, че трябва да плащат данъци. Е ще плащат.

100

Анонимен

преди 10 месеца

щом толкова ревът значи е правилно.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Най смешното беше когато един обясняваше,че много от служителите имали запор на заплатата и като минават парите през банка ще им вземат дължимото...хахаха баси и наглостта.Значи теглят кредити и не връщат парите после банката виновна,че си ги иска.Кога ядохте кИфтета не ревахте,сега ревете.

98

Анонимен

преди 10 месеца

За ресторантьорите ДДС обратно на 20% и заплатите по банков път да видят как се работи законно , пък тогава да мърморят

97

J

преди 10 месеца

Призовавам никой да не обръща внимание на кръчмарите идиотските им братвежи (особено призовавам медиите - няма нужда да описваме глупостта за всички *** нали).Ако не им харесват законите да се изнасят в Антарктика - там няма регулатор !От самото начало на Ковид вълната тия не се спряха с глупостите си - все едно на тоя свят всички са за тях само трябва да мислим - ДА СЕ ОПРАВЯТ КАКТО МОГАТ !

96

Анонимен

преди 10 месеца

А аз да попитам защо ресторантьорите продължават да работят на намалена данъчна ставка ??? От къде на къде данъци от моя джоб отиват за дотиране на ресторантьори ,вместо за болници и пътища да речем!

95

Анонимен

преди 10 месеца

по принцип предложението на Кокор4о е неадекватно, поради простата причина че фискалния бон се издава след плащането, няма как една сделка да стане облагаема, до кето води издаването на фискален бон, преди да са платени парите, това е просто правило навсякъде по света, а и иначе наглоста нашите пишман бизнесмени е ясна

94

Анонимен

преди 10 месеца

тия само пищят, а не плащат данъци

93

до Фики

преди 10 месеца

Виж нахалните викачи по морето всяко лято и после говори.

92

морски

преди 10 месеца

Най-големите машеници са кръчмарите алчни. Много съм ви обяснявал как, защо... Перат се едни големи пари там, бял прах продават и т.н.

91

Фики

преди 10 месеца

Който не иска да не ходи на ресторант, никой не ви кара на сила. Но това определено не е начина. То и сека който иска може да подаде сигнал в НАП, че не му е издадена касова бележка, но никой не го прави. А в Гърция наистина издават касови бележки, защото данъчните обикалят яко и ако те хванат, че криеш данъци дупе да ти е яко. Но за ДДС наистина не разбирам от какъв зор е по ниско за кръчмите, Ковид отмина, защо ги субсидираме!!!!????

90

На вьпроса ти

преди 10 месеца

Ричко е човек на баце и герб а те са в клалиция с просто кироНяма да им вдигнат - ддсЕй го за едни бележки ревнаха крие се оборот осигуряват млади момочета на -4 ч а работят по -8-12

89

Анонимен

преди 10 месеца

Абе на тия кога ще им върнат ДДС на 20%? Нали уж беше КОВИД мярка. КОВИД вече няма, заведенията са пълни, цените се вдигнаха с над 50 процента за една година. Докога за тях ще има преференции?

88

Посолството

преди 10 месеца

0% ДДС за ресторантите и алкохола и 70% за образование! Прави са