65

Анонимен

преди 10 месеца

Абе, нещо са модерни постове в социалните мрежи с екрани от прогнози за времето от преди 10г и сега. Някак си тогава примерно 23-27 градуса навсякъде са в зелен цвят, а сега същата прогноза(за същия ден от годината) при същите тези 23-27 градуса е цялата в червено. По-скоро някой е сменил определението за горещо време и плаши гаргите.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Какво означава температурата да се покачи със 100%? Сега ако средната 30 градусна това означава ли, че след две години ще бъде 60 градуса??

63

Анонимен

преди 10 месеца

Време е да се позатопли малко. Ние като цяло живеем в сравнително студен свят. Абсолютната нула е на -273 C което означава, че живеем на около 300 градуса над абсолютната 0. Да но темепературите в космоса стигат до милиони градуси. Тоест ние живеем на студено! Мен ако питате трябва да еволюираме да живеем на горе долу 6000 C и да се преместим да живеем на слънцето.

62

От Берлин

преди 10 месеца

Паралелно в цяла Европа, се публикуват едни и същи ,,Статии" и изследвания...Това се нарича-МАНИПУЛАЦИЯ, а зад нея е мръсното лице на ПРОПАГАНДАТА... Новите Господари са дали десетки милиони за това! Не бъдете наивни.... Имаме Нов Холокост -Ваксинационен Бог с Вас и пазете децата

61

Анонимен

преди 10 месеца

Абе аз само да попитам за един приятел- вълните на ДжиЕсЕм-ите и 5Жъ не топлят ли, че ги има навсякъде. Май топлят толкова много, че някои устройства се самовзривяват.

60

до 65

преди 10 месеца

Глобалния климат не се отчита спрямо времето ти на село.

59

изправянето продължа

преди 10 месеца

Учени установиха,че земната ос се е изправила с 0,5 градуса!До скоро го считаха за грешка на наблюденията,но сега обаче просто няма начин!Очакват се още по- големи горещини и постепенна промяна на климата!Тук човека няма нищо общо!Най-бързо се затопля Сибир!Някога в Сибир хората са ходели боси,и са растели папрати!За сега учените мълчат!

58

Клета Грета

преди 10 месеца

Затопляне, суши, жеги, бла бла бла. Зионистите ми плащат да говоря врели некипели за могат да пробутат електричките си на овците. Нямат контрол върху горивата, в това е проблема а иначе тая година е рекордна по студове и валежи в цял свят ама нали ми плащат да плюя *** пусто :))))

57

Анонимен

преди 10 месеца

Примитивна пропаганда за промити мозъци. Суши, наводнения, горещини, студове , всичко на ужким. Случи се в едно село и го обобщават на цял свят. А в целия свят производството на всички зърнени култури неуклонно расте, тази година е рекордна, Индонезия със 17000 острова не потъва, и на северния полюс не расте трева. Освовни двигатели на пропагандата са NOAA, RAND и NASA, в последната публикациите идват от отдела за ракетни двигатели...

56

Анонимен

преди 10 месеца

Юни бил необичайно горещ и била суха пролетта ???Вие на луната ли живяхте 3 месеца???Юни беше много студен и заради това сезона на морето започна с 15 дни по-къснои отделно от Март до Май не спря да вали!

55

Алоо, пропаганда

преди 10 месеца

Войната на Запада срещу Русия, а и целия останал свят бе

54

Българин

преди 10 месеца

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

53

Мая

преди 10 месеца

Така и се пада.Квото си надробиш това ше събрбаш.

52

Целта

преди 10 месеца

на затоплистите е да ни измъкнат парите. Не им вярвайте!

51

Анонимен

преди 10 месеца

Аха...данък въглероден отпечатък и дигитални цифрови пари. Пръднах...затопли ли се земята?

50

Анонимен

преди 10 месеца

Ако смятате, че вашата кола и прадн ята на кравата стоплят планетата, значи не сте достатъчно интелигентни за този разговор......

49

Анонимен

преди 10 месеца

Уникално неумни коментиращи!

48

ГриндПисс

преди 10 месеца

А може би ,,горещите вълни" са възрастова особеност на учените (с ударение върху Е...) от ,,Коперник"? За подписалата се под статията не мога да съдя за горещите й вълни, тъй като нескопосаният превод и още по-нескопосната композиция ме навеждат на други мисли за произхода на този биологично-метеорологичен феномен.

47

лайнари

преди 10 месеца

веднага трябва да вдигнем карбон данъка, да спрем да ядем месо и да приемем 100-200 милиона тарамбукккки за да спасим планетата

46

Сарказъм Радомирски

преди 10 месеца

"Вече"!? Нека разкрием великата тайна на глобално затопляне! Преди 100 години песента на Елин-Пелинова Пенка бива секната от сънчев удар. Ако авторката бе наясно с тези документирани факти, вероятно би била по-екзактна (не мога да се сдържа да ползвам претенциозни думи) в описанието на склоностите на "Горещите вълни"