53

Анонимен

преди 10 месеца

Отлична новина е че античен Северистан няма да влиза в ЕС. Това е най-добрият вариант за нас българите.

52

Реалиста

преди 10 месеца

За Северна македония опциите за влизане в ЕС са затворени докато не се приемат българите в тяхната конституция както са приети и другите етноси.

51

Реалист

преди 10 месеца

И някаква измислена държава и народ ще започнат да ни притопяват.... Ето затова трябва да се държи на историята... Бяхме търпелив народ, сега сме още по-търпеливи и все по-малко... Като кошер с пчели без майка...

50

Баста

преди 10 месеца

Значи стойте си в мизер.ията и не ни занимавайте с вас

49

Пловдив

преди 10 месеца

С това монголи и татари, трябва да настроим Монголия и др., страни с подобно население затова, че ги използват за обида и ги смятат за по-ниско качество.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Македонците са по-българи от българите съвременните, сега сме евроатлантици и плюхме на всичко в което прадедите ни са вярвали и заради което са се жертвали в името на нашите поколения

47

Анонимен

преди 10 месеца

а до промените санкции никакво влизане в македония пет години

46

Започвам да разбирам

преди 10 месеца

Северно Македонците!Те са вярващ народ и след това изявления те си вярват, че един налъм накиснат във вода и поръсен със сръбска светена вода марка "Партизанец" ще цъфне!Блажени са вярващите!

45

Цитирам:

преди 10 месеца

"Промените в основния закон на Северна Македония са затворена тема"....Е, тогава и интеграцията на Северна Македония в ЕС е затворена тема.Останете си затворена държава, в която още витае духът на Тито и Югославия, там където лъжата и изопачаването на историята са норма, а специалните служби на Сърбия дърпат конците на всичко и на всеки!Понякога носталгията е хубаво нещо, но времената на бивша Югославия никога няма да се върнат!Никога!

44

Анонимен

преди 10 месеца

Нека макетата ми посочат една битка между българи и макета. Били са сме с турци, гърци, румънци, сърби и какви ли други още. НО искам една битка между българи и македонци. Няма такава битка, няма такава война. А защо, всеки сам да си отговори.

43

Гошо...Тъпото

преди 10 месеца

Тези се...глезят,все едно на Тито в Югославия.

42

Сержант

преди 10 месеца

Дали ще пише българите в конституцията им, или не, не е толкова важно. По важно е да си оправят историята, която е крадена от България и Гърция.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Супер. И без това още не са дорасли да влизат в ЕС. Като им дойде акъла - тогава.

40

Стига глупости

преди 10 месеца

Още по добре, стойте си извън ЕС и чакайте . Останете си мизерници и си мразете. На нас не ни пука

39

Братя

преди 10 месеца

Най убедителното доказателство, че сме братски народи е,че тъпотата ни е пословична и безгранична. Очевидна стана за всички ,че ние и РСМ сме най глуповатите народи на балканите.

38

Чочо

преди 10 месеца

Трябва и ние,като Ердоган:-"Трябва да изпълнят условията МИ"....иначе,вън😀Край на цитата.

37

Додо

преди 10 месеца

Звездичките в долния ми коментар са за "Myн4о".

36

Додо

преди 10 месеца

Реално, опозицията в Бившата Югославска е по-пробългарски настроена от жалкарят *** - българският антипрезидент, който натиска за признаване на българско "малцинство" във фалшивата държава! Това автоматично предполага, че мнозинството от населението на Бившата Югославска не е българско! Освен това, съвсем резонно, отваря и въпросът за македонско "малцинство" в Пиринско! Нека чумата изгори всички врагове на България и българите!

35

до ЕХ

преди 10 месеца

Колега ,мноооого си прав.Даже скоро се чудих,кой дава трибуна,на психично разтроената му дъщеря,да поучава действащ Президент..

34

Анонимен

преди 10 месеца

Голям кеф - българо-албанската граница пълзи на изток и се приближава всеки ден!