162

Gocho

преди 10 месеца

Gs Tapanarev ti si plna smechna marioneta i ti 8dva vremeto Za pensiq typ....

161

ZDF

преди 10 месеца

Наглец !

160

Анонимен

преди 10 месеца

Този щурец много високо скача, да не си счупи краката.

159

Az

преди 10 месеца

САЩ ако оставят укропитеките сами да се оправят, последните са заминали точно за 24 часа !

158

сиромах

преди 10 месеца

Брейй,голяма демокрация,голяма свобода на словото!Никой няма право да ги гледа накриво украинците,па бил той и бивш президент на щатите!Само те имат мъжки магарета и всички трябва да ги тачат и да мълчат!Представяте ли си ,ако тия управляваха света или имаха сили за това къде щяхме да сме сега?Ония лагери от времето на Хитлер щяха да са само мил спомен и добро пожелание!И на тия хора един министър иска да помагаме с оръжие и всичко каквото можем!

157

gogo

преди 10 месеца

Браво Боко, и ти дори се научи какво да четеш

156

Бойко

преди 10 месеца

Я тоа ни го знам. Чета само един Подоляк, ама в руски сайтове

155

Анонимен

преди 10 месеца

Да питам копейките Кърджали и Хасково дали не са турски по същата логика? Утре Ердоган може да си ги иска. Или пък ние да си вземем Одрин?

154

Джо

преди 10 месеца

обама немаше топки да се противопостави на путин 2014 г.

153

Анонимен

преди 10 месеца

10 години западни лидери се лигавиха да четкат самочувствието на кремълския пcиxoпат и сега държавите им си плащат за това тяхно мaлoyмиe....

152

Анонимен

преди 10 месеца

Скоро няма да има човек, който да уважава украинците.

151

гошето

преди 10 месеца

Единствената държава продала огромно количество плодотворна земя е Франция. И то на САЩ - 2 милиона квадратни километра . А с парите Наполеон финансира войната срещу Русия.

150

Анонимен

преди 10 месеца

ХЕЙ ПОДОЛЯК НЕ ХАПИ РЪКАТА ЩО ТЕ РАНИ, ЧЕ ЩЕ УСЕТИШ НАГАЙКАТА...

149

До 153

преди 10 месеца

До Анонимен"Знаете ли каква била дилемата за Крим?През 2014-та всичко започнало,защото укрите казали,че ще продадат Крим по-скъпо на американците" Я да позная откъде имаш таз "достоверна" информация - от Канал 1 или Россия сегодня. Спри да ги гледаш и пий си хапчета овреме, тогава няма да бълваш нелепици.

148

Dj

преди 10 месеца

Обонгото да изкаже и някаква истина. Помня го как повтаряше, Косово няма нищообщо с Крим. Ти да видиш! Сега се е повразумил? Мисля като не си вече президент, имаш повече свобода, от диип стейта

147

Анонимен

преди 10 месеца

Говорящата Глава Педеляк още дълго ще бълва слюнки и coпoли! Нагла, лъжлива, д0лнa твap. P.S. Moдepacта, айде да не триеш, че ще ти таковам мaмuцaта мpъcна.

146

154

преди 10 месеца

Младите евро либералчета освен смешни са и неуки. Орлианс е френска колония. Също е продадена и далеч не е толкова студена. А руснаците си имат точно отсреща цял континент. Не се пънете, размисъла, търсенето на факти, ви е трудно

145

Факт

преди 10 месеца

Единствената държава,продала си земята за пари в историята на човечеството е Русия!Огромната Аляска за центове.Няма друго подобно племе,готово да продаде всичко за някой пробит долар.

144

Анонимен

преди 10 месеца

Знаете ли каква била дилемата за Крим?През 2014-та всичко започнало,защото укрите казали,че ще продадат Крим по-скъпо на американците...държат се като разглезени деца,на които все някой трябва да им дава и им е длъжен.От алчност всичко е започнало.

143

Разлики

преди 10 месеца

И до сега българските училища в Украйна са отворени работят.Но в окупираните от руските нацисти територии всички български училища са затворени и езикът на българите там е забранен!