28

Иванов

преди 10 месеца

Абе какво стана с поръчаните две бойни фрегати и две подводници от Норвегия втора ръка но боеспособни

27

Защо не купихме

преди 10 месеца

ГРИПЕНИ а Ф16 за 3 пъти повече пари? Защо?

26

Анонимен

преди 10 месеца

Швеция прави и подводници, и изтребители. А вие , пишещите тук какво сте направили в жалкия си животец?

25

Реалист

преди 10 месеца

А Турция кога ще пусне Швеция в НАТО - само минавам:)))

24

Анонимен

преди 10 месеца

И за какво им е на Русия Балтийско море.. И как мини подводници с размер на средноголямо руско торпедо ще спре Русия..

23

Анонимен

преди 10 месеца

Не бяха ли тия,шведите,които по време на студената война слушаха стадата херинга като пръцква и мислейки я за някаква супер супер модерна съветска подводница,не че нещо ама просто питам...

22

Анонимен

преди 10 месеца

Според анализатори, шведският подводен флот разполагал с някои от най-модерните конвенционални подводници, създавани някога. Да, да. Спомняме си как преди години, месеци наред обикаляха каналите на Стокхолм в напразно търсене на руска подводница.

21

Боби

преди 10 месеца

За шведските не знам обаче германските са супермодерни и безшумни.Работят с водород като гориво.Израел купи 20 броя.

20

Анонимен

преди 10 месеца

До Христо. Абе магаре, прочете ли статията? Прочете ли частта където пише че атомните подводници не могат да плават в Балтийско море? Всички путинистки сте един дол амсалаци..

19

7

преди 10 месеца

Дали имат опит в откриването на атентатори срещу северни потоци, да помогнат и в тази насока?

18

Христо

преди 10 месеца

Атомните подводници пък стоят потопени 3-4 месеца без проблеми.

17

Като оттече ФаЩ

преди 10 месеца

кой ще ги пази тия? Клоаката ФАЩ скоро ще оттече. Започна вече разложението по всички нива. Пълна деморализация. Содом и Гомор! по 45,000 на година умират от огнестрелни оръжия. 200,000 умират от свръхдоза наркотици. 40 милиона живеят без здравна осигуровка а 20 милиона са под прага на бедността, без дом дори. Нещата са страшни. Гражданската война ще се повтори.

16

Всички мълчаха

преди 10 месеца

Путин им каза, че ако продължават. Ще ядат Атома. ВСИЧКИ МЪЛЧАХА!

15

И засвистяха

преди 10 месеца

И засвистяха небесата! Кинжалите прорязват тъмнината. Буданов в кома е в Берлин, Залужни веч почива в мир.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Според нашите медии и платените драскачи Укропите са си върнали Крим и всички области. Обаче реалноста е друга освен, че немогат да напреднат и метър вчера на три места Руските сили са придвижили доста напред. Скоро очаквайте щурм на Харков 164к групировка с над 3500 танка и бронирани машини и още 25К груровка за подръжка е вече готова. Шойгу преди няколко месеца спомена, че края на юни ще бъде преломен. Ако това е визирал значи наистина скоро ще очакваме щурм на Харков. Ще отпорят НАЦИСТА!

13

Русия може да почака

преди 10 месеца

Времето работи за Русия, а това е най-страшното за запада. Защото те разчитаха, че като наливат пари и оръжия в Украйна конфликта ще се проточи много дълго, те са богати и могат да си го позволят и дори и не помислиха за план Б, как може русия с икономика 2% от световния БВП да устои на страни които имат над 50%, това е невъзможно, Русия няма да издържи. Оказа се, че Русия издържа, а те вече не издържат и сега са в паника.

12

Белгород тръгна вече

преди 10 месеца

Братя, Белгород тръгна!!! И няма спиране!! Заложени са торпедота Посейдон по 50 мегатона термоядрени глави по прайбрежието на фашистката империя ФАЩ! Ще ги залива ядрено цунами високо колкото пирамидите в Египет! Във Вашингтон са в ступор!

11

Сорос е слънце

преди 10 месеца

Сорос е слънце! Всички евроатланти гледат слънцето Сорос. И захласнати по лъчистия образ забравят дори да сменят пълните си памперси! Но ще дойде време и от изток ще дойдат едни ракетки, едни фишечета. И ще изгреят ЯДРЕНИ СЛЪНЦА! Тогава евроатлантиците ще плачат, ще се молят но ще е късно. Няма да имат време и да са прекръстят даже. С пълни памперси ще бъдат изпарени!

10

Анонимен

преди 10 месеца

Фекален мирис се разнася по всички етажи на гнилия запад! Памперсите са на изчерпване! Настава фекален армагедон, фекаледон!!

9

Ще се молите бе

преди 10 месеца

Ще целувате! Ще целувате краката на ВОВА и ще молите да ви пусне Сармата и да ви отърве. Но ВОВА няма да ви изключи от щепсела толкова бързо и безболезнено.